bhairava Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 "We've all seen that bumper sticker: If God rode a motorcycle, it would be a Harley. I thought to myself......now I know why God hasn't made His second coming..... He's still stuck in a cornfield out in Nebraska or somewhere waiting for parts!" http://www.goingfaster.com/angst/noharley2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 Probabil daca as avea angoasele americanilor as fi intr-una din tabere. Chestia cu visul american e una dar Harley e altceva. Oricum semnificatia HD pentru mine este diferita de a americanilor. Asa ca ma abtin de la comentarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 A vazut cineva "the bumper sticker": I'd rather push a Harley then ride a Honda? Asta spune multe despre indiferenta pasionatilor fata de astfel de remarci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 A vazut cineva "the bumper sticker": I'd rather push a Harley then ride a Honda?Asta spune multe despre indiferenta pasionatilor fata de astfel de remarci. Coooooorrrect!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Astia-s prostii, oameni buni. Fiecare cu p..zda... stiti voi.. Chestie de stil. Oricum: Harley ori ne place, ori nu. Nu exista cale de mijloc. Ca nu sunt de calitatea japonezilor, e clar. Daca un biker adevarat cumpara un Harley, el stie de. Daca un snob, atunci nu: cumpara pt. imagine. Aici este diferenta cea mai mare, dupa parerea mea. Un stil de viata nu poti sa cumpari cu o geaca nou-nout, din magazin, sau cu un Softail Nostalgia, stock-stock. Cred, ca stiti, despre ce vorbesc: de-aia sunteti chopperisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 I'd rather wait for God knowing that he's waitin' for HARLEY parts somewhere in Nebraska than watch him passin' by on a Honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 A vazut cineva "the bumper sticker": I'd rather push a Harley then ride a Honda?Asta spune multe despre indiferenta pasionatilor fata de astfel de remarci. mortala vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 in ultima instanta, pentru cei mai multi dintre noi problema e una de bani. de unde sa stiu ce motor imi place cel mai mult daca nu am mers decat cu al meu. pentru mine motorul pe care il am e cel mai bun motor pe care mi-l pot permite. da-mi 20.000 de oiro si as sti eu ce sa fac cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 heheheh,20mii euroi Sacalu i-ar da pe beutura.....heheheh ps: sa stiti ca si la Ducati e la fel,cand vrei piese.....pauza,te prinde pensia.....la fel si la japoneze,asa ca,prefer sa astept pt HD. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 De-ar fi sa fi asteptat o mie de ani si sa-mi plimb turul pantalonilor pe 'spe motoare ,daca as fi putut si nu mi-as fi implinit visul de-a avea un Harley al meu,de a ma caracteriza, de a-mi defini modul de viata, atunci... Si ca sa citez din ceea ce citesc acum("Long Way Round"): "I realised then what I wanted to do with my life,but I was to old to do it" N-as vrea sa fi ajuns asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 27, 2004 Share Postat Octombrie 27, 2004 Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate