cristache Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Enduristilor de 600 va invit intr-o excursie speciala pentru motoarele noastre... /index.php?showtopic=121418 Asteptam enduristi de 600 cu cauciucuri cramponate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 De sambata pana duminica (daca se indreapta vremea), voi pleca cu un prieten (dr 350) spre munte. Vom dormi cu cortul sau cabana (daca se pune pe ploaie). De la Ploiesti o vom lua pe coclauri, spre munte. Daca exista oameni care au in posesie motocicletele enuntate mai sus (aviz Bogdan Secelean) de Ionut, echipate cu crampoane (cel putin e09), sunteti invitati la o tura de doua zile. Deasemenea, obligatoriu sa aveti la voi cort.......pentru orice eventualitate.......poate nu vom sta la cabana. In principiu, intalnirea va fi sambata la ora 8, omv baneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 De sambata pana duminica (daca se indreapta vremea), voi pleca cu un prieten (dr 350) spre munte. Vom dormi cu cortul sau cabana (daca se pune pe ploaie). De la Ploiesti o vom lua pe coclauri, spre munte. Daca exista oameni care au in posesie motocicletele enuntate mai sus (aviz Bogdan Secelean) de Ionut, echipate cu crampoane (cel putin e09), sunteti invitati la o tura de doua zile. Deasemenea, obligatoriu sa aveti la voi cort.......pentru orice eventualitate.......poate nu vom sta la cabana. In principiu, intalnirea va fi sambata la ora 8, omv baneasa. Daca am E07 pe jumate uzate si nu posed cort po' sa vin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 Daca am E07 pe jumate uzate si nu posed cort po' sa vin ? Poti, da' nu cu noi --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 07:57 ------------- De sambata pana duminica (daca se indreapta vremea), voi pleca cu un prieten (dr 350) spre munte. Vom dormi cu cortul sau cabana (daca se pune pe ploaie). De la Ploiesti o vom lua pe coclauri, spre munte. Daca exista oameni care au in posesie motocicletele enuntate mai sus (aviz Bogdan Secelean) de Ionut, echipate cu crampoane (cel putin e09), sunteti invitati la o tura de doua zile. Deasemenea, obligatoriu sa aveti la voi cort.......pentru orice eventualitate.......poate nu vom sta la cabana. In principiu, intalnirea va fi sambata la ora 8, omv baneasa. Cei care nu pot sta si duminica, sambata seara pot face cale-ntoarsa spre casa. Nu-i obligatoriu doua zile. Daca se va urati vremea foarte rau, posibil sa facem si noi asta --- Mesaj completat în 13 Aug 2007 17:03 -------------Si uite cum trei zile sau transformat in doua, iar din doua a ramas doar una. Dar nu-i nimic, pentru ca a fost o zi perfecta pentru enduro. N-a fost cald dar nici frig. N-a fost soare dar nici n-a plouat. A fost perfect. Drumul a fost superb, iar pe alocuri, am practicat chiar si enduro Am fost doar doi, dar voinici si curajosi Pacat ca n-ati venit, v-ar fi placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Bravos! misto tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Urmatoarea iesire cand este? Mark - XT600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 Urmatoarea iesire cand este? Mark - XT600. Eu plec in concediu vreo doua saptamani Pana cand ma intorc, vezi daca iese Broki ps- Mark, daca XT-ul tau are in "picioare" "gumari" cu crampoane, esti binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 Urmatoarea iesire cand este? Mark - XT600. Pai daca nu muncesc, as iesi eu sambata (20 oct). Daca mai este cineva interesat, nu va sfiiti sa dati un semn M-ar tenta un munte, dar nu am planificat nimic. Astept propuneri --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 07:04 ------------- Daca n-o fi vremea mult prea naspa. Am vazut ca pentru sambata anunta 5 grade si ploaie la brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 Merge cineva maine la un soft? --- Mesaj completat în 26 Oct 2007 16:26 -------------Hai Gizmo! Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Salutare! Ma tenteaza rau sa ies maine prin jurul Bucurestiului pe undeva. Ceva detalii???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Merge cineva maine la un soft? <small>--- Mesaj completat în 26 Oct 2007 16:26 -------------</small><br/>Hai Gizmo! Te bagi? Am iesit saptamana trecuta (te-ai speriat de vreme) pe valea doftanei si a fost tare fain. Jumatate de tura soft (mai asa pentru 600) si jumate mai hard java script:emoticon('', 'smid_22') :grinbandit:de abea am urcat cu caprele. In padure ok, pe platou insa cam chilli. Din pacate 3 saptamani de acum incolo s-a terminat cu endurotouring pt mine deoarece am ramas pieton. Bafta in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 Salutare! Ma tenteaza rau sa ies maine prin jurul Bucurestiului pe undeva. Ceva detalii???? N-am detalii. Ne intalnim si mergem pe unde vedem cu ochii. Ne vedem la 11 undeva si mergem --- Mesaj completat în 26 Oct 2007 21:02 ------------- Am iesit saptamana trecuta (te-ai speriat de vreme) pe valea doftanei si a fost tare fain. Jumatate de tura soft (mai asa pentru 600) si jumate mai hard java script:emoticon('', 'smid_22') :grinbandit:de abea am urcat cu caprele. In padure ok, pe platou insa cam chilli. Din pacate 3 saptamani de acum incolo s-a terminat cu endurotouring pt mine deoarece am ramas pieton. Bafta in weekend. Sapt trecuta am fost la Campina dar din pacate concubina mea n-a vrut cu moto ca cica era prea frig. Astfel, am mers ca pensionaru' ca rabla de conserva si tot weekendul am taiat frunze la cainii de prin curte ps- da' ce-ai patit de esti pieton? --- Mesaj completat în 01 Nov 2007 09:26 -------------Daca sambata(3.11) nu ploua prea rau, as vrea sa fac o plimbare probabil undeva pe langa Buc. Cred ca pana la munte e prea frig pe sosea. Daca mai doreste cineva, astept un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bax Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 Daca sambata(3.11) nu ploua prea rau, as vrea sa fac o plimbare probabil undeva pe langa Buc. Cred ca pana la munte e prea frig pe sosea. Ma gandesc ca ora 11.00 pentru plecare nu-i prea tarziu. Mai devreme e prea frig. Ca loc de intalnire propun P-ta Constitutiei (in fata casei poporului). Daca mai doreste cineva, astept un semn --- Mesaj completat în 01 Nov 2007 09:39 -------------Locul si ora de intalnire pot fi schimbate in functie si de preferintele voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate