IraSciBil Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Dupa 1 sezon pe Domi a venit vremea sa ma despart de el, aproape cu lacrimi. Ea este a doua mea iubita(e minora, nascuta in 1991 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 bravo mah sandilaule. sa ai parte si de asta. simpatica mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Foarte tare! Super motoreta! Sa fie intr-un ceas bun si sa faceti casa buna impreuna multi km de-acu' incolo. P.S. Minora, minora, da' stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Mica-mica, da' ridica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Motorul e din acelaÂşi an ca Âşi mine =)). Arată foarte bine pt vârsta ei. Să fie într-un ceas bun.Să te poarte muulți km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Interesant....si eu dupa un sezon pe 600 (XT) am trecut la acelasi lucru /index.php?showtopic=76234 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Motorul e din acelaÂşi an ca Âşi mine =)). Arată foarte bine pt vârsta ei. Să fie într-un ceas bun.Să te poarte muulți km. probabil arata mai bine ca tine sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 probabil arata mai bine ca tine Haha ... you're funny ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 bafta sa ai de el.tocmai am achizitionat si eu unul.mam dat doar 50 km cu el pt ca trebe sa ii schimb consumabilele dar e super puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate