digitallysane Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 O solutie complet diferita de Yamaha: http://www.christini.com/motorcycle.php Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 parca auzisem , a fost si la pa-dak, dar n-a iesit fosrte in fatza. Dar cand o sa o puna la punct, sa vezi tata cerere !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 Stiu doar ca a participat la Paris-Dakar o moto de la Yamaha cu tractiune integrala, care a ocupat un foarte bun loc 7 (motor de 450cmc). Dar are pe fata motor hidraulic, si la fel au prototipurile KTM. Modelul respectiv (WR 450F 2-Trac) este descris aici: http://www.yamaha-motor-europe.com/designcafe/ Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NikonXR Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 A fost una si la Red Bul Romaniacs dar a cazut cu ea chiar in prima zi si a stricat numai stiu ce la motoru hidraulic de nu a mai concurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 E buna ideia celor de la Yamaha cu motorul hidraulic pe roata fata,dar mai au de lucrat.Intrebarea e :avem nevoie de tractiune integrala la motoare????..... as zice ca nu prea....decat in conditii speciale...poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 din cate stiu,de tractiune si pe roata din fata ai nevoie in foarte putine situatii, dar ai. un "expert" a declarat intr-un interviu in motolife (nu mai stiu ce numar) ca este nasol cu greutatea sporita a ansamblului pe roata din fata, ceea ce incurca la inceput la sarituri pe dealuri, denivelari, dar cu timpul s-a obisnuit. cert este ca este mult mai solicitant fizic sa manevrezi ragalia.. eu astept cu nerabdare sa vedem asemenea animal si la noi, sa auzim din gura lupului cum o fi... bafta tuturor salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Foarte interesant sistemul. De notat ca se poate decupla si cupla doar atunci cand ai nevoie. 1NqK265_BFc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 (editat) din cate stiu,de tractiune si pe roata din fata ai nevoie in foarte putine situatii, dar ai. un "expert" a declarat intr-un interviu in motolife (nu mai stiu ce numar) ca este nasol cu greutatea sporita a ansamblului pe roata din fata, ceea ce incurca la inceput la sarituri pe dealuri, denivelari, dar cu timpul s-a obisnuit. cert este ca este mult mai solicitant fizic sa manevrezi ragalia.. eu astept cu nerabdare sa vedem asemenea animal si la noi, sa auzim din gura lupului cum o fi... bafta tuturor salut depinde de pilot ;l-am vazut pe Laurent Pidoux vice-campion european de enduro,in anii '85-90,pilotand un SAVARD tractiune integrala la supercrosul din Lyon care sarea "dublurile " cu acest monstru cu motor de 610 Husqvarna si care are in jur de 140 kg Editat Octombrie 25, 2007 de Patrick boissy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 .Intrebarea e :avem nevoie de tractiune integrala la motoare????..... as zice ca nu prea....decat in conditii speciale...poate.. asa zicea lumea si de abs, si de quattro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Pai si e vreo diferenta intre propulsie si quatro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate