Sari la conținut

Tricou De Semnalizare Avalon


brandon75
 Share

Postări Recomandate

Tricou de semnalizare, cu guler

Material: 100% poliester

Conform cu norma EN 471

Marimi disponibile: M, L, XL, XXL

Culori: galben, portocaliu

 

 

 

ce vorbesti ma... tu stii ce inseamna sa porti sacu ala pe tine pe caldura asta???? se lipeste tricou de tine + ca e inutil ala se poarta doar seara....

 

 

PS: nici seara nu port tricou/vesta din astea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici eu nu o iau seara pe mine , o port sub sha , :)

Mai bine taceai,eu barem nu am,da u ai da sub sha,o sa cumpar si eu o porcarie daia,da nu e valabila pt mo(no)pedele kre au decat stop si ala vai d steaua lui

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci ashtia deja se intind sa mor de nu.p langa faptu ca ii obligatoriu aprinse luminile ziua si p timp de noapte ne pun sa purtam si carpele alea colorate.poate ma gandesc sa cumpar sai zic la politaica am uitat s-o i-au da cam atat.

Asfalt uscat si salutari cu fauririle.....mai ales adormitii!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da-i ma draq ii arat k am p langa stop o kestie daia semnalizatoare,da dak vede k e scooter si nu e mo(no)peda,nu zice nimic,mai ales la noi aici,in oras sunt lumini,in afara localitati sunt lumini si prima data iti da garcea advertisment si dupa inca 1 advertisment amenda,da-i draq,la noi politia comunitara sunt cu PEJOSURI daia nu mai merg ei seara fara vesta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai trecut "scooter" in talon nu-ti trebuie...daca e trecut "moped" sigur iti trebuie, chiar daca are 1 pedala sau 2, sau chiar proiectoare

 

 

IN CARE TALON PRIETENE CA IN ROMANIA NU SUNT TALOANE.

PE CERTIFICATUL DE INREGISTRARE MA INDOIESC CA SRIE SCUTER, POATE MOTOCIUCLU L1E, CEEA CE INSEAMNA IN TERMENI TEHNICI VEHICUL LENT ADICA NU DEPASESTE VITEZA DE 45 KM/H ETC. SI TOT IN LEGE SCRIE CA ATUNCI CIND SE LASA SEARA TREBUIE PURTATA VESTA. LA URMA URMEI FIECARE FACE CE VREA PE BARBA LUI.

ASFALT USCAT!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pls PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS

AJUTOR

AM un Suzuki address si ieri m-am dat cu el cam 20 de km si acum nu mai porneste am schimbat bujia am verificat daca da scantei si era in regula datimi si mie niste explicatii ce ar putea fii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da la service nu pe topicul asta.

 

"PRIETENE" scrie si tu normal. In ceea ce priveste talonul...cum sa n-ai talon? :) Cica in Romania nu sunt taloane. Si la primarie sa inregistrezi scuteru cu ce te duci? Cu mana in f**d? La mine in TALON scrie cyclomotore si se incadreaza in legislatia rutiera romana la moped. Mai uita-te pe forum si vezi ca mai sunt si cazuri care au scuter trecut in talon...si aia nu's obligati sa poarte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ba sunt obligati si cei cu "scuter" in talon , pentru ca acum se uita doar la caracteristici.... la mine e omologat ca "scuter", e inmatriculat la politie... si tot imi trebuie vesta..... i-am pacalit eu cu faza asta 1luna si ceva.... dar pe urma s-au prins si ei ca in codu rutier nu exista denumirea de "scuter" doar de moped sau motocicleta.

 

pe mine m-a trimis un destept la rar sa-l omologhez ca "moped" pentru ca cica e fals in acte , ca-mi face dosar, ca am caracteristicile unui moped, ca de ce e trecut scuter in talon..... alea alea :)) ,.... idioti oameni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da la service nu pe topicul asta.

 

"PRIETENE" scrie si tu normal. In ceea ce priveste talonul...cum sa n-ai talon? :cheers: Cica in Romania nu sunt taloane. Si la primarie sa inregistrezi scuteru cu ce te duci? Cu mana in f**d? La mine in TALON scrie cyclomotore si se incadreaza in legislatia rutiera romana la moped. Mai uita-te pe forum si vezi ca mai sunt si cazuri care au scuter trecut in talon...si aia nu's obligati sa poarte.

"prietene" ca sa il inregistrezi sau sa il inscrii te duci cu cartea de identitate nu cu talonu. Daca tu ai talon la el inseamna ca ori e cioarda de italia ca acolo tin aia talonu in portbagaj si il iau cu totu ori nu a fost radiat cand l`ai cumparat :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu v-am spus logic cum sta treaba: mopede ar trebui sa fie doar caprele alea cu pedale care nu au lumini pe spate, dar daca voi va incadrati cu scuterul la mopede asta e, sunteti nevoiti sa purtati.

 

@Andreas: nu e frumos ce faci...tu daca o sa ajungi sa vinzi sepci cu ventilatoare ti-ar conveni sa-ti strice cineva reclama? Lasa omul sa vanda marfa.

 

@Robbyvl: cartea de identitate e tot una cu talonul omule :). Tu la masina ai C.I si nenea militian iti cere uneori talon...nu ti s-a parut o coincidenta prea mare? Eu zic sigur ca nu e cioarda...iti dau seria cadrului si cauta pe net, si radiat nu trebuie ca nu era inregistrat cand l-am cumparat ca sa plateasca ala impozit.

 

Concluzia: lasati omul sa vanda marfa, postati si voi daca sunteti interesati sa cumparati

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...