ionila Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 ea este....! sa iti traiasca....amandoua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 arata bine, dar pune si tu ceva detalii (an, stare inmatriculata sau nu , pret.. chestii d-astea ) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionila Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 prima luna de nr. rosii...se poate inmatricula deoarece am actele ok...merge impecabil...an 88....referitor la pret..am cerut 2500 . am primit pana acum 2200 sau diverse schimburi .....34500 km reali, totul pe ea este original...alte detalii la telefon 0744 188 662 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Logo Honda Magna cine vrea sa intre in club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionila Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 super...sunt interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Intra pe facebook si cauta la grupuri Honda Magna Fan Grup Romania Asteptam cati mai multi cu motoare Magna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Un super motor , pacat ca nu a prins la noi pe piata . Putine . Greu de facut un club , va doresc succes . Si eu sunt cu ochii pe acest model sper sa-mi iau cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionila Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 am eu unul de vanzare...intra pe anunturile mele si il vezi, daca esti interesat..vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Nu l-ai dat? Frumos dar cam mult . Acum nu pot vorbi de nici o suma dar pe viitor , mai gandim [daca mai este] Spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Hai in Club Magna!!! 07.06.2014 deschidere oficiala Club Honda Magna Romania . Bere mici si tort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionila Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 suna...super interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Poze inaugurare Club Honda Magna Romania Inscriere gratuita recunoastere internationala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionila Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 sa fie intr-un ceas bun! Vrea cineva niste faruri cu tot cu suport de pe Magna mea? le mai ai???.....as fi interesat de asa ceva unde as gasi comenzi avansate pt magna?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Pentru cine vrea sa intre in grup Honda Magna Romania www.facebook.com/groups/magnaromania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Frumos si multa ambitie pentru putinii posesori de magna , va urez toate cele bune Poze inaugurare Club Honda Magna Romania Inscriere gratuita recunoastere internationala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 http://clubmagna.discuta.ro Club Honda Magna Romania am facut si o pagina web Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 Salut, am un Sabre V45, se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Pagina web Club Honda Magna Romania http://clubmagna.discuta.ro Sau pe Facebook https://www.facebook.com/groups/magnaromania/ Inscriere gratuita Editat Ianuarie 2, 2015 de TopazMagna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Deja ne-am adunat cativa....=) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 De maine mai aveti un coleg magnat in persoana mea proprie si personala. Maine imi ajunge platforma acas cu noua achizitie abia astept ! Teoretic is magnat de sambata pe hartie, dar mnoa, nu-s pus in posesie inca. Abia maine ajunge jucaria. Revin maine cu niste poze. Spor ! » Post actualizat in 24 Apr 2015 20:31cam bate vantul pe topicul asta vad, pauza totala Oricum, revin cu o poza dupa cum am zis. Lipsesc din poza gentile laterale, tre sa ii sudez intr-un punct unul dintre suporti asa ca is date jos.. O prima impresie, dupa nici 50km facuti cred, mi se pare usor instabila, fata de motoru precedent (honda steed de 400cmc, e ca vt600-le, doar cc redusi). O fi chestie de obisnuire, nu stiu, sper. In principal cand sunt denivelari/valuri de-a lungul drumului, are tendinta sa se incline. Ati mai patit careva? In rest, e suuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. e din '96, cu 40.000 km, am adus-o din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 De maine mai aveti un coleg magnat in persoana mea proprie si personala. Maine imi ajunge platforma acas cu noua achizitie abia astept ! Teoretic is magnat de sambata pe hartie, dar mnoa, nu-s pus in posesie inca. Abia maine ajunge jucaria. Revin maine cu niste poze. Spor ! » Post actualizat in 24 Apr 2015 20:31 cam bate vantul pe topicul asta vad, pauza totala Oricum, revin cu o poza dupa cum am zis. Lipsesc din poza gentile laterale, tre sa ii sudez intr-un punct unul dintre suporti asa ca is date jos.. O prima impresie, dupa nici 50km facuti cred, mi se pare usor instabila, fata de motoru precedent (honda steed de 400cmc, e ca vt600-le, doar cc redusi). O fi chestie de obisnuire, nu stiu, sper. In principal cand sunt denivelari/valuri de-a lungul drumului, are tendinta sa se incline. Ati mai patit careva? In rest, e suuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. e din '96, cu 40.000 km, am adus-o din Germania. sa o stapanesti sanatos si km fara evenimente . vezi ca difera multicel de steed sau de shadow ..asta are "ceva" cai si fuge . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 mersi... da, stiu, tocmai de asta am vrut neaparat magna cateva luni inainte sa o iau, numa magne am visat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 https://www.facebook.com/events/782140685212529/848894075203856/ intrunire posesori de Magne 24_26 Iulie mai multe detalii pe facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Salutare! Am o intrebare catre posesorii de VF750c. Voi la ce interval schimbati uleiul? Stiu ca sunt o sumedenie de topicuri pe forum legat de ulei, dar as vrea sa stiu posesorii de magna exact la cati km schimba, pt ca am tot auzit/citit variante foarte diferite, de la manualul tehnic care zice ceva de genul 12.000 km care mi se pare cam absurd, la schimburi facute la 3000 miles (mai putin de 5000km). Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Mergi pe 1 dec 1918 la nr 144 si vorbeste cu Ovidiu. El e profesor in Magna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate