Barbarossa Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 pentru ca eu nu m-am simtit pregatit atunci, propun sa reeditam tura la jumatea lui septembrie in caz ca e vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) Ce tzatze !!!! Editat August 22, 2007 de susu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 cine vrea sa mearga pe 21-septembrie pote vedea aici niste poze despre traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 cine vrea sa mearga pe 21-septembrie pote vedea aici niste poze despre traseu daca se anunta timp frumos pe 20 - 23 septembrie ..... merg si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 (editat) topicul principal cu Transalpina II (sept 2007) este aici: /index.php?showtopic=133119 Ar fi bine sa aruncati un ochi si pe http://emusrv.no-ip.org/adv.wiki E un site tip wiki (hostat pe serverul meu de acasa, asa ca fiti cuminti... ) unde puteti posta propunerile de ture, sa va treceti la participanti sau sa propuneti variante de trasee. Tura de Transalpina e deja acolo. Editat Septembrie 11, 2007 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 cine vrea sa mearga pe 21-septembrie pote vedea aici niste poze despre traseu da pe gustul meu. o sa vin si eu! vorbim bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 da' nu puteti sa o amanati pt ultimul weekend din septembrie ? eu tr sa merg la o sedinta in 23, futu-i . nu ma asteapta si pe mine cineva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horica Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 M-as baga si eu la o transalpina, ar fi prima din cariera mea, vreme buna sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate