Placebo Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Este momentul sa ne aratam inca o data solidaritatea comunitatii moto. In topicul ACESTA ...! veti gasi mai multe amanunte cu privire la suferintele micutzei, fata lui HBiker. Intrucat sunt destui doritori de a dona pentru fetitza lui HBiker dar nu vor sa se incurce cu transferurile bancare DM va invita SAMBATA ASTA 4 AUGUST INCEPAND CU ORELE 19:00 LA Ursu. Petrecere la care va exista o urna in care toti cei care vor sa doneze pot sa o faca si in acelas timp sa bea si o bere (profitul de la un butoi de bere se va directiona tot catre micutza ... citat Ursu'). Intr-o lume sufocata de indiferenta trebuie sa aratam ca ne pasa de suferintza membrilor acestei comunitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Daca nu reusesc sa trec personal, o sa las banii la unul din bercenari.. noi oricum voiam sa facem o cheta.. Multa sanatate micutei, si felicitari Dacilor pentru initiativa!! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Numai de data asta sa fie mai bine pazita urna .....prietenii "stie" Nu voi fi in Bucuresti dar voi folosi cu incredere contul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 Numai de data asta sa fie mai bine pazita urna .....prietenii "stie" Nu voi fi in Bucuresti dar voi folosi cu incredere contul Urna va fi supravegheata de membrii DM. Deja am vorbit cu media si vor fi prezentzi, vor aparea si articole in presa cu privire la acest caz. Multumim tuturor care sustin aceasta activitate. Alte amanunte AICI ... ! ! ! ! ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 (profitul de la un butoi de bere se va directiona tot catre micutza ... citat Ursu'). de data asta ma sacrific si trec pe draft, desi o prefer pe cea la sticla Sper sa veniti in numar cat mai mare, ca sa ajutam fetita lui HellBiker. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 de data asta ma sacrific si trec pe draft, desi o prefer pe cea la sticla Sper sa veniti in numar cat mai mare, ca sa ajutam fetita lui HellBiker. S-ar putea totusi sa trec si eu.. am vorbit cu Bercenarii, si ei fac drum pe Transfagarasan uichendu' asta.. Hotarasem sa mearga cativa joi sa-i lase "plicul".. ideea cu livrarea la petrecere ramane inca in picioare, ca optiune secundara, de catre membrii grupului care vor ramane in Bucuresti.. Hai, prieteni, ca nu va cere nimeni sute de euro!! Dati o fuga maine pana la Arc, sau sambata pana la petrecere, si dati cat va lasa inima si buzunarul!! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 Afisul evenimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Ptr_MEDA.html Ptr Meda! Sa cresti mare si sanatoasa, pui de Dac! DDU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Bineintzeles ca salutam cu respect initziativa si vom fi prezentzi o parte aici o parte la Iasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Bineintzeles ca salutam cu respect initziativa si vom fi prezentzi o parte aici o parte la Iasi! Multumesc cluburilor Dac Motors si Silver Pistons pt implicarea in aceasta actiune umanitara. Samuraiders au cotizat deja. Remember: nu conteaza suma, conteaza gestul pe care il faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Din pacate nu voi putea veni sambata deoarece sunt la Iasi, dar....duminca seara...ii voi duce personal lui George din partea mea si a tatalui meu ceva banuti pt scumpetea lui mica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 3, 2007 Autor Share Postat August 3, 2007 Cred ca din cauza ca este topic lipicios nu il vede multa lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 este important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Cred ca din cauza ca este topic lipicios nu il vede multa lume. A, da ? Nu stiam ca taman asta e cauza , dar daca va legati de asta, ok, il dam jos. Facerea de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 3, 2007 Autor Share Postat August 3, 2007 A, da ? Nu stiam ca taman asta e cauza , dar daca va legati de asta, ok, il dam jos. Facerea de bine... Ideea este ca lumea ignora instinctual topicurile lipicioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Imi pare rau ca nu pot fi fizic alaturi de voi, dar sufleteste sunt alaturi de micuta Meda Pe langa modesta mea contributie voi incerca sa sensibilizez cat mai multi colegi de aici, din Arad Sa te faci bine, Meda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Din pacate nu voi putea veni sambata deoarece sunt la Iasi, dar....duminca seara...ii voi duce personal lui George din partea mea si a tatalui meu ceva banuti pt scumpetea lui mica! Tu cu tata, eu cu mama. Am donat si eu oleaca, de-ndata ce mi-a intrat salaru'n cont. Din pacate nu prea mult, pentru ca nu ma lasa buzunarul. Dar mai am de adus oleaca si de la mutter, ca i-am povestit despre prichindea si am sensibilizat-o. Asa ca sambata seara la Ursu. Inca o data insanatosire grabnica micutei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 A, da ? Nu stiam ca taman asta e cauza , dar daca va legati de asta, ok, il dam jos. Facerea de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 dati-mi si mie contu ala de ing pe pm va rog , numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 3, 2007 Autor Share Postat August 3, 2007 Reprezentanta Motul va fi prezenta cu produse donand o parte din vanzarea din acea seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAIDUC Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 de data asta ma sacrific si trec pe draft, desi o prefer pe cea la sticla Sper sa veniti in numar cat mai mare, ca sa ajutam fetita lui HellBiker. Helo! As vrea sa vin si eu sambata sa donez ceva banuti pentru bebe:) Imi puteti spune cum pot ajunge la Ursu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 str Matei Voievod 67 cum mergi pe Mihai Bravu pe directia Obor->Dristor, faci dreapta in dreptul str. Vatra Luminoasa (prima intersectie semaforizata dupa intersectia cu Iancului) si mai mergi cam 150 m cred (te uiti pe dreapta ca este la una din case, cu loc de parcare in curte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 alta harta: http://www.wikimapia.org/#lat=44.437741&am...amp;m=a&v=2 LE: @gabimaty: am modificat un pic poza pusa de tine, ptr a pune exact locul unde e barul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate