s-kidu' Postat Septembrie 8, 2003 Share Postat Septembrie 8, 2003 am necazuri la partea electrica la jupiter 4 cand merg cu farul aprins , dupa o anumita distanta parcursa imi scade intensitate a farului si apoi apar intreruperi la scanteie stie cineva despre ce e vorba?????????? am inteles de la altii ca ar putea fi releul de incarcare...,puntea redresoare(am verificat-o), carbunii de la alternator(am scos fisa de la baterie si motorul merge in continuare, deci alternatorul e bun). am uitat sa va zic ca atunci cand merg fara far , motorul functioneaza ok mai poate fi si o punere la masa, dar am scos becul din far si am pus contactul si nu apareau intreruperile ma poate ajuta cineva???????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 8, 2003 Share Postat Septembrie 8, 2003 Dau shi eu cu presupusu'! Nu dati cu bata daca n-am dreptate! 1. ai instalatia pe 6v! shi 2. instalatia e facuta de altcineva, probabil de cel de la care ai luat motoru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 9, 2003 Share Postat Septembrie 9, 2003 Uite schema de jupiter 3 luata de pe www.motorlife.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 9, 2003 Share Postat Septembrie 9, 2003 Shi uite shi de jupiter 5! tot de pe acelasi site! de jupiter 4 n-am gasit! pe mine m-au ajutat foarte mult schemele astea, mai ales ca-s facute ca pentru to(n)ti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 9, 2003 Share Postat Septembrie 9, 2003 Dupa simptome e clar ca e curentul prea slab in sistem...adik farul consuma mai mult decat incarca alternatorul...uite io am patit o faza chiar zilele trecvute: s-a stricat becul....adik nu s-a ars,dar pe faza scurta functionau ambele filamente,ceea ce imi ducea consumul la dublu...bineinteles ca dinamul meu nu baga atat si deci pe faza scurta imi descarca bateria pana incepeam sa pierd scanteia. Se poate ca incarcarea sa fieprea slaba...ar trebui masurat cu un voltmetru.Curentul de incarcare ar trebui sa fie in jur de 13,8-14,2 v . Poate fi puntea de vina...sau releul....singura metodasigura e prin inlocuire succesiva...adik faci rost de la un prieten de alta punte, alt releu si le incerci...pot fi si de dacie,ar trebui sa mearga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Septembrie 24, 2003 Autor Share Postat Septembrie 24, 2003 mersi mult pt sfaturi o sa-mi cumpar un releu electronic ca-i mai ieftin (150000) da' nu stiu cat sunt de bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 SAL MAN PROBLEMA TA E SIMPLA VERIFICA UNA DIN CELE TREI ANFASURARI A ALTERNATORULUI PT CA TREBUI SA AI ACEIASI IMPEDANTA DECI DEAIA NU ATI DA SUFICIENTA INTENSITATE(A) SI VERIFICA SI BATERIA SAR PUTE SA NU MAI ANMAGAZINA SUFICIENT CURENT MAI MULTE DETALI PT AJUTOR LA TEL0731865599 SUCCES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Salut. Controleaza becul din far, sa nu fie vreunul din ala "pricopsit" de 100 w s-au mai bine inlocuieste-l cu unul de 40-45w, ca sa fii mai sigur. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Voi v-ați uitat din ce data e threadul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Initiatorul topicului ultima data parca avea o Honda Dominator... Ma intreb cum dreq. reusesc unii sa dezgroape niste topicuri facute tocmai de pe la nasterea forumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 simplu dai pe ultima pagina si cauti ce-ti place mai mult de acolo si postezi pe topicul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Initiatorul topicului ultima data parca avea o Honda Dominator...Ma intreb cum dreq. reusesc unii sa dezgroape niste topicuri facute tocmai de pe la nasterea forumului. simplu: ..pai i-a trebuit ceva ani ca sa invete, sa poata da un raspuns 'profesionist" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate