martynez Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Va invitam la o petrcere moto la Veliko Tarnovo Bulgaria. --- Mesaj completat în 03 Aug 2007 15:27 -------------Orasul este foarte frumos si e capitala veche a Bulgariei. Petrecere sa organizeaza din 3!!! MC: MC Boliari, MC Bad Company si MC Squadron. Mai multe detalii in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMEI Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Mai multe detalii se poate? In special referitor la posibilitati de cazare - am fost de cateva ori in Veliko Tarnovo, dar niciodata peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martynez Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 Mai multe detalii se poate? In special referitor la posibilitati de cazare - am fost de cateva ori in Veliko Tarnovo, dar niciodata peste noapte. sunt mai multe hoteluri in tarnovo fiin un oras turistic dar la petrecere cu cort este mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimun Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 http://motozone.interbgc.com/index.php/topic,19389.0.html This is the information, but in BG language.Sorry, but i'm from BG - Varna. PROGRAM: 24-26.08 SWETA GORA (name of the place) funny moto games, erotic show,motor show, audio - visual show of TSAREVETS CASTLE, live music, girls, bikes, and sea of beer The place is near to Varna - Sofia road.From it you can see all Veliko Tarnovo. Will be lottery, with a lot of prizes, but the Great prize is .......a real chopper - KAWASAKI WELCOME TO OUR PARTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Ma bate gandul sa merg la aceasta petrecere motoristica, mai ales ca sunt doar vreo 200 km din Bucuresti. Martynez, poti te rog sa ne traduci ceva de pe forumul BG, cat costa intrarea, o harta mai detaliata cu Sweta Gora, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 help ME !!!! PASAGER !!! adica cine ma ia si pe mine !!! voiaM deeeemult sa merg din iulie de la MAN-O-WAR!!!!!! SOOOO???? cika sint $$$ super mici !!! si.. da ma kort + sac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 help ME !!!! PASAGER !!! adica cine ma ia si pe mine !!! voiaM deeeemult sa merg din iulie de la MAN-O-WAR!!!!!! SOOOO???? cika sint $$$ super mici !!! si.. da ma kort + sac Offtopic: fusei eu la Manowar, a fost unul dintre cele mai reusite concerte la care am fost, au cantat 3 ore mosulenii, vreau sa vad fitosi de astia mai tineri care pot sa tina pasul cu ei. Daca aflu ca mai merge vreun amic si nu are pasager, o sa iti scriu pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMEI Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 This is the program: 24.08. - friday 18,00 - start the meeting 18,30 - funny games 21,00 - "Sound and light - Tzarevetz castle" show 22,00 - live music - "Siluet" 23,30 - live music - "Angel" 25.08. - saturday 11,00 - motoparad 13,00 - drag racing 15,30 - funny games 19,00 - live music - "Remain" 20,30 - "Cinderella" - Playboy Bulgaria photo session 21,30 - live music - "Granulom" 22,30 - lottery 23,00 - live music - "Koncurent" 24,00 - erotic show We hope for your visit, friends. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) As vrea sa plec vineri seara spre Veliko Tarnovo si ar fi placut sa mai am si alti tovarasi de drum. Daca mai pleaca cineva va rog contactati-ma. Martynez te rugam baga detalii daca mai ai in plus fata de ce s-a scris pana acum. Editat August 21, 2007 de jumbo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martynez Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Ma bate gandul sa merg la aceasta petrecere motoristica, mai ales ca sunt doar vreo 200 km din Bucuresti. Martynez, poti te rog sa ne traduci ceva de pe forumul BG, cat costa intrarea, o harta mai detaliata cu Sweta Gora, etc... Intrare 5 leva aste e 2.5 euro Harta cu drumul o sa fie postata mai terziu dar tot este usor de gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMEI Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Acum ca avem toate detaliile hai sa vedem cine mai merge, poate reusim sa ne strangem cativa. Eu stiu cat de cat drumul ca am mai fost la Veliko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 zodiac s-a rezolvat daca vrei sa mergi te ia un prieten bun deal meu uite tel lui a zis sal suni 0723561549 jan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Vreau sa merg si eu. Cunosc drumul si daca facem un grup, as putea sa va arat ce se poate vizita pe drum (rezervatie nalurala, biserici sapate in stanca, castru roman consruit de Traian in 102, manastiri, arhitectura balcanica restaurata). Velico Tarnovo este intradevar un oras turistic, dar fiind sezon si adunare moto, cred ca nu va fi foarte usor cu cazarea. Eu as pleca vineri dimineata, putand sa ne mai oprim pe drum pt. vizitat, odihna, mancare si sa ajungem in VT pe la ora 15-16, pt. cazare. Daca nu sant amatori plec vineri la 12-13 si merg direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Noi pleca sambata dimineata (2 motoare), daca mai sunt doritori dati un semn de viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Categoric DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 puneti o harta careva, o sa fiu in Vama si as trage si eu o fuga sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Suntem un grup de aprox. 4 motociclete si vom pleca spre Tarnovo sambata la ora 07.00. cine doreste sa ni se alature ne poate contacta la tel. 0723561549 - Jean, sau vineri dupa ora 21.00 la Ursu pentru a stabili ultimele detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 puneti o harta careva, o sa fiu in Vama si as trage si eu o fuga sambata Hai ca eu am plecat catre Bg-> Vama .. etc .. ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 deci? nu zice nimeni nimic? ati fost la veliko tarnovo? cum a fost? eu am fost... pana la ruse, de unde nu m-au lasat sa trec pt ca aveam numere provizorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 a fost faina intalnirea,moto f multe,majoritatea fara carene,bulgari cu lanturi fff groase de argint,dame tatuate la greu,bere buna si mancare destula,a meritat plimbarea chiar daca cbr-ul s-a transf intr-un triumf tiger la intoarcere ,prietenii stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 a fost faina intalnirea,moto f multe,majoritatea fara carene,bulgari cu lanturi fff groase de argint,dame tatuate la greu,bere buna si mancare destula,a meritat plimbarea chiar daca cbr-ul s-a transf intr-un triumf tiger la intoarcere ,prietenii stiu de ce. Subscriu la cele zise ( cu exceptia triumfului pt ca nu stiu despre ce a fost vb). singura chestie nasoala a fost ca a durat prea putin. Motoare peste 1000 .. mancare buna si iefrinca (Kebabka - un fel de mic dar mare rau ), berea 1 leva (aproximativ 2 ron), femei super bune, piscian, motoare turare etc. Primirea a fost pe masura cel putin pentru primii 2 romani ajunsi acolo. Pe 21 sper sa fim iar invitati in BG. Multumim organizatorilor .. bestiala intrunire, iar partea cea mai buna a fost ca nu a existat pic de tigan si manele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 SUPER TARE LOCATIA POZELE SPUN TOTU............................. IAR BULGARI SUNT SMECHERI RAU DIN T.P D. VEDERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMEI Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Some pictures: http://moto.svetlio.com/2007/Veliko%20Tarnovo/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate