clovniiveseli Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Dragi motociclisti si scuteristi m-am intors azi din spania , din vacanta , acolo am vrut sa inchiriez un scuter si SURPRIZA , nu ai carnet nu pupi scuter... , deci acolo fara permis conduci doar role si bicicleta , iar daca te prinde pe scuter fara permis 1500 de euro pe loc amenda . Alta faza in Barcelona era full de scutere si motoare , pe toate trotoarele parcate zeci , sute , dar ce am observat e ca foarte putine motoare de putere " rachete " . Ce sa zic civilizatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 in Italia la fel...scuterul (motosapatoarea) de 49 cc se conduce cu permis...f multe scutere prin orasele mari...iar prin orasele mai rau famate gen Napoli vezi si cate 4-5 insi pe un scuter,de te apuca rasul... nici macar in Romania n-am vazut asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 in Italia la fel...scuterul (motosapatoarea) de 49 cc se conduce cu permis...f multe scutere prin orasele mari...iar prin orasele mai rau famate gen Napoli vezi si cate 4-5 insi pe un scuter,de te apuca rasul... nici macar in Romania n-am vazut asa ceva... Inseamna ca nu m-ai vazut pe mine =)))))))))) ,cand ma oprit rutiera prin baicului la bariera, eram in total 4 pers pe scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Inseamna ca nu m-ai vazut pe mine =)))))))))) ,cand ma oprit rutiera prin baicului la bariera, eram in total 4 pers pe scuter W T F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Da politistu ma intreaba : domne , asta e de 8 locuri ? , oricum , era un baiat ff finut .Mi-a zis hay toata lumea jos si duceti-va aksa pe langa el , avand in vedere ca nu aveam nici unu casca si scuteru nu era inscris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 daca baietii aveau role faceai in felu urmator-pe unu il luai in spate (dadeati cu banu cine)...pe ceilalti 3 ai puneai in sir indian ,cu rolele in picioare si ai trageai cu scuteru...si nu incalcai nici o lege era scuter cu remorca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 @baby boy whatever, amice, ma scuzi, esti un idiot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 daca baietii aveau role faceai in felu urmator-pe unu il luai in spate (dadeati cu banu cine)...pe ceilalti 3 ai puneai in sir indian ,cu rolele in picioare si ai trageai cu scuteru...si nu incalcai nici o lege era scuter cu remorca... faza a fost alta : oamenii jucatori de cazino , au pierdut toti banii , era cam 1 dimineatza si din intamplare am trecut si eu pe akolo , ei m-au vazut si m-au oprit : bay , poti sa ne iei si pe noi cu u pe scuter pana aksa ca nu mai avem nici bani e taxi , zic : bine . Ne urcam noi si plecam , ajungem la bariera , trecem de ea si cum am trecut de ea in fata noastra pe contrasens un logan de rutiera , trec astia pe langa noi si zic : moama , am pus-o , dar oamenii nici macar nu au oprit , eu fericit , radeam , dar la 50 de metrii dupa o curba ce sa vad : 2 pasaturi si 2 loganuri , era un filtru , cand am vazut am innebunit . eu nu aveam viteza ca imi era sa nu cada vreunu , aveam cam 10 km/h , un politist se pune in fata mea si zice : Usor usor usor . am oprit si nu am apucat sa ne dam jos si ma intreaba : domne asta e de 8 locuri? , eu nu am zis nimik dar unu din spatele meu se gaseste : e microbuz , politistu l-a auzit si ii zice lu ala : ba tu vrei amenda ? . intr-un final ne-a dat drumu fara nici o amenda, baiat finut --- Mesaj completat în 04 Aug 2007 12:28 ------------- @baby boy whatever, amice, ma scuzi, esti un idiot. Cum zici u , am mers cam o distanta de 800 de metri cu 10km/h, dar dak zici u.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 (editat) Tare 4 p scuter Editat August 4, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Si eu am mers cu 2 persoane in spate,total 3 nu cu sprinteru s rupea draq in 2 cu uratu d mai jos(ala albastru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 io am luat 7 insi "zdraveni" pe scuter... am mer vreo 200 metri .... am vrut sa vad cat poate sa treaga de bine... Aaa....si am fost o sapt in Grecia... in Salonic era FULL de scutere !!!!!!!!! iar in Skiatos din 10 "masini cu motor" 8 erau scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 daca mai cari u 7 persoane o sa stai de 6 la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Sigur nu faceti vreo confuzie? Nu cumva in alte tari UE scuterele de pana la 50cmc se conduc cu B-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Sigur nu faceti vreo confuzie? Nu cumva in alte tari UE scuterele de pana la 50cmc se conduc cu B-ul? In Franta poti sa conduci cu B daca ai minim 2 ani experienta pana la 125 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 stai ca nu prea are sens Adica in Franta, daca ai trecut de doi ani de vechime pe conserva, ai dreptul la condus scuter de 50 cc? @baby_boy_gabi, adysme55 si mihaiand : bag seama ca va cam mananca rau cu extrapasagerii vostrii si sunteti cam off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 stai ca nu prea are sens Adica in Franta, daca ai trecut de doi ani de vechime pe conserva, ai dreptul la condus scuter de 50 cc? @baby_boy_gabi, adysme55 si mihaiand : bag seama ca va cam mananca rau cu extrapasagerii vostrii si sunteti cam off-topic. Da.50 pana la 125cc(max 15 cai). Acum am vazut ca vor sa faca obligatoriu 3 ore de scoala moto. http://www.moto-net.com/p_article.php?RefArticle=1353 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 am mers si eu 4 pe scuter...dar cand aveam sfera...ca era mai incapatoare...mai avea putin si atingea de pamant )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate