ros46 Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Pe Meses (in jud Salaj) in satul Ciumarna a avut loc un accident cu urmari tragice, un CBR 1000 repsol replica s-a infipt frontal intr-un ford fiesta, iar pilotul a fost catapultat in decor, decedand. Martorii spun ca motocilistul s-a lovit in parapet la coborare, fiind proiectat in decor, motocilieta intrand singura pe contrasens, izbinduse de masina. Din cate am inteles motociclistul era un tip din Satu Mare. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Nasol.... m-am saturat sa aud de morti pe doua roti... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 cred ca atata timp cat o sa existe motociclete pe strada,o sa avem si accidente cu urmari mai mult sau mai putin grave... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DreamStar Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 (editat) R.I.P. Pozele sunt dure, nu am vrut sa se vada neaparat fata defunctului , va spun ca l-am mai vazut si cu alte ocazii pe motocicicleta si conducea foarte bine, asa a fost sa fie.Poate unii mai teribilisti trag ponoase din asta vazand ca si celor cu experienta li se poate intampla. Condoleante familiei si baietilor din Sharks MC. Era prea tanar si mai avea multe de zis in viata dar acum vorbele sunt de prisos. DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA Una din poze a fost scoasa intrucat este foarte dura si explicita iar acest site este unul public. Editat August 5, 2007 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 N-am cuvinte. Condoleante Familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 N-am mai vazut de mult un impact asa de puternic . . . incredibil. Rest In Peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlando Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 R.I.P................condoleantze familiei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 (editat) porco dio dar luati poza cu persoana in cauza ..din respect ptr familie si prieteni ce drac va trece prin cap Editat August 5, 2007 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clovniiveseli Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zerg Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Doamne feri....R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DMS Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Un admin a scos o poza , era prea dura, imi cer scuze ca am pus-o de la inceput , eram inca socat de situatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Christ... E tragic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k1M Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 se inmultesc iara topicurile cu accidente...nu e bine, nu e bine deloc... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Aproape zilnic se duce cate unu RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Nasol.... m-am saturat sa aud de morti pe doua roti... RIP Mai nasol e cand persoana caruia i se intampla iti este prieten... R.I.P. Pozele sunt dure, nu am vrut sa se vada neaparat fata defunctului , va spun ca l-am mai vazut si cu alte ocazii pe motocicicleta si conducea foarte bine, asa a fost sa fie.Poate unii mai teribilisti trag ponoase din asta vazand ca si celor cu experienta li se poate intampla. Condoleante familiei si baietilor din Sharks MC. Era prea tanar si mai avea multe de zis in viata dar acum vorbele sunt de prisos. DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA Alin, multumim pentru condoleante...ne vedem poate diseara pe Meses la o lumanare aprinsa... Odinhneste-te in pace, prietene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Doamne ajuta...ce impact!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 R.I.P. ...prea trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Dumnezeu sa-l aibe in paza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 (editat) Mai fratilor, joi am trecut pe langa el in SM ... Ne-am intalnit la Iojib, aku o luna jumate ... Pacat, sa-i fie tarana ushoara R.I.P. Editat August 6, 2007 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Cumplit impactul,foarte tragic! Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate