remu1 Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Cine a folosit bujii din acestea la motoare enduro (ex. DR 650, Yamaha XT 600 ) ? Ce diferenta ati observat in functionarea motorului ? Unde ati gasit si la ce pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 HKS Iridium Spark Plug General Application 5408-S30i (6) View Manufacturer's Page HKS Super Fire Racing spark plugs are a series of high performance Iridium spark plugs that are designed for high performance street applications that can handle high levels of tuning and still be able to offer easy start-ups and smooth idling. Utilizing a 0.4mm diameter Iridium plug electrode core and an U-shaped grooved electrode lowers the required voltage for the a spark to occur while maintaining the appropriate gapping, thus providing a stronger ignition spark, a stable idle, and reduces misfires. The Iridium alloy is used because of its durability and reliability. On an average plug, a narrow core typically shortens life span of plug but with the intense durability of iridium there is no sacrifice in any longevity. With a high melting point of 2454 degrees C, opposed to the 1769 degrees C of white gold, the electrode can tolerate the high levels of compression and minor knocking without any deterioration. A nickel coating on the housing also prevents the spark plug from premature deterioration. The Iridium plugs are available for multiple applications and offered in âcolderâ heat ranges of 7 and up and specifically for rotary, heat ranges of 9 and up are offered. http://216.239.59.104/search?q=cache:ETecO...parkplugs&hl=ro Poate ajuta cu ceva informatiile astea. Caterinca mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 23, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2004 (editat) Multumesc Zidule pentru informatii ! Ba fratilor astialalti , ba tata ce-i cu voi de sunteti asa veseli ! Ati tras-o pe goarna si n-aveti de cine ride ! Va credeam mai seriosi ! Daca era sa intreb in bataie de joc puneam altfel problema ! Acuma rideti in continuare ca nu mai intru aici ! Trage-mi-as bujii pe goarna !!! remule, de ce ne bagi asa la gramada in oala?? Editat Mai 10, 2005 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Eu l-eam cumparat pt motorul meu(BMW1150gs)de la WUNDERLICH si pot spune ca diferenta se simte destul de mult.In primul rind turatia motorului a devenit foarte omogena,minimul se simte mult mai rotund,bujiile originale(BOSH) e adevarat costau mai putin dar trebuiau schimbate dupa 10 000km.IRIDIM sint garantite 30 000km.Eu l-eam platit 22euro una.http://www.wunderlich.de/ de aici le poti cumpara.Ciao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 vino pe Plevnei intersectie cu mircea vulcanescu (fosta stefan furtuna) si la magazinul de acolo poti comanda bujii cu iridiu, fara iridiu, marca Beru (nemtesti) sau NGK ( japoneze). faci comenda, nu prea sunt pe stoc de obicei si el primesti in cca 10 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Eu personal nu am folosit , dar am vazut enduroaie mono care mergeau prost din cauza bujiei de iridiu Se pare ca daca ai carburatia un pic prea bogata se imbacsesc repede cu funingine si adio scanteie....am schimbat cu una normala si s-a comportat mai bine. Totusi din diverse surse am auzit de bine de ele, numai sa ai carburatia la fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Manufacturer SUZUKI Model DR 750 S (DR BIG SR41B) Years ccm 750 GAP 0,9 Plug Order No. Spark plug DPR9EA-9 Order No. 5329 Short No. 222 Platin DPR9EVX-9 Order No. 3854 Iridium DPR9EIX-9 Order No. 5545 Am pe stoc doar DPREA-9 - 118.000 lei/buc. cu TVA inclus sau daca vrei Iridium DPR9EIX-9 - 588.000/buc in 2 zile... Bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 13, 2005 Autor Share Postat Mai 13, 2005 Rixos cum dau de tine , ca vreau sa iau 2 bujii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Scuze, acum am citit... 0722.240.150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate