Mafa Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Joi stim mai exact ce si cum... Anuntam! Ceva vitezisti dinspre Bucuresti...? Oprire la Adjud sa mai luati un om in gashca...? Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 trece careva prin Bistrita?As veni si eu cu busa...sper sa fie bun drumul de la Vatra Dornei inspre Putna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Ceva vitezisti dinspre Bucuresti...? Oprire la Adjud sa mai luati un om in gashca...? Bafta si asfalt uscat! Noi trecem, dar nu prea suntem asa vitezisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mafa Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Noi trecem, dar nu prea suntem asa vitezisti... Merg cu voi ce-o sa fac,daca nu se anunta vitezisti...Zii lui Liviu sa ma sune cand plecati... Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Din Bucuresti mai pleaca cineva joi dimineata? Suntem deja 3 motoare... Haideti fratilor la Putna sa vedeti unde a tras Stefan cu arcu'... (fara rime please!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Merg cu voi ce-o sa fac,daca nu se anunta vitezisti...Zii lui Liviu sa ma sune cand plecati... Bafta si asfalt uscat! S-a facut! Sa ne (re)vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buldogu Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 (editat) Merg cu voi ce-o sa fac,daca nu se anunta vitezisti...Zii lui Liviu sa ma sune cand plecati... Bafta si asfalt uscat! Dai o bere la Fane Babanu acasa?? Sa-mi mai dai inca o data nr tau de tel ca l-am luat gresit. Editat August 14, 2007 de buldogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mafa Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Dai o bere la Fane Babanu acasa?? Sa-mi mai dai inca o data nr tau de tel ca l-am luat gresit. Va astept...Iti dau o bere,macar de data asta poate scrii corect nr:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bet Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Mai baieti am un pont de berre... 1 palet; adica ~64 de baxuri a cate 6 sticle de 2 L adica 384 de sticle adica 768 de litri de bere!!! Acuma ; partea buna e ca toata treaba asta costa numa 5 mil. lei inclusiv transportu pana la Putna; Partea proasta e ca termenu de valabilitate e pana pe data de 14-08-07; Eu sincer as pune botu la berica ca la cate chimicale am tras pana acuma cre' cas imun.. shi oricum termenele astea sunt puse cu o luna inainte de expirarea efectiva a produsului, shi plus de asta a fost tinuta la rece... Pontu e de la un super marchet din Sv... Nu spun care ca sa nu fac reclama:).. da ca vreti sa faceti o cinste mai mare.. sunati pana vineri..0746194460 Alex ( In special pt organizatori) P.S. Burger, Timisoreana sau Scol sau toate trei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 (editat) Mai baieti am un pont de berre... 1 palet; adica ~64 de baxuri a cate 6 sticle de 2 L adica 384 de sticle adica 768 de litri de bere!!! Acuma ; partea buna e ca toata treaba asta costa numa 5 mil. lei inclusiv transportu pana la Putna; Partea proasta e ca termenu de valabilitate e pana pe data de 14-08-07; Eu sincer as pune botu la berica ca la cate chimicale am tras pana acuma cre' cas imun.. shi oricum termenele astea sunt puse cu o luna inainte de expirarea efectiva a produsului, shi plus de asta a fost tinuta la rece... Pontu e de la un super marchet din Sv... Nu spun care ca sa nu fac reclama:).. da ca vreti sa faceti o cinste mai mare.. sunati pana vineri..0746194460 Alex ( In special pt organizatori) P.S. Burger, Timisoreana sau Scol sau toate trei ... Hmmmmmmmmmmmm.... Asta ma face sa fiu foarte atent in privinta bauturii (si nu numai) la aceasta intrunire. Sper ca organizatorii sa nu se gandeasca sa faca economie la bani pe ficatii mei... Editat August 15, 2007 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 NU am pus botul la nici o chestie de genul asta. NU ne jucam cu asta. NU va faceti griji in privinta sigurantei a ceea ce veti consuma!!! Am trecut de pragul de maturitate ca sa NU riscam sa compromitem ceva la care am muncit si unde s-au bagat bani. Va asteptam, mai sunt 2 zile. Berea e rece si mancarea o punem indata pe foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 NU am pus botul la nici o chestie de genul asta. NU ne jucam cu asta. NU va faceti griji in privinta sigurantei a ceea ce veti consuma!!! Am trecut de pragul de maturitate ca sa NU riscam sa compromitem ceva la care am muncit si unde s-au bagat bani. Va asteptam, mai sunt 2 zile. Berea e rece si mancarea o punem indata pe foc. Suna rezonabil si sincer! Abia asteptam si noi sa venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 salutare vineri dimineata plec spre radauti la ora 7 de la agip colentina poate mai sint doritori astept sfertul academic dupa care la drum ca avem de mers cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 dat fiind faptul ca e cea mai aproape intrunire de casa si ca e si prima editie o sa fiu prezent daca ma ajuta Dumnezeu si nu ma imbolnavesc cu mine o sa mai vina cel putin vreo 4 motoare din cate am vb cu prietenii sa vad ce face campulungul ca promitea ca vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 prezent si eu. si-mi iau si aparatul cu mine ca o sa fie multe lucruri de pozat. din suceava venim mai multi. si vorbisem cu baietii din botosani si si-au anuntat si ei vizita. sa speram ca o sa fie vreme buna. salutari chif, doni si restul baietilor din club. abia asteptam intrunirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR. G. Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Ceva vitezisti dinspre Bucuresti...? Oprire la Adjud sa mai luati un om in gashca...? Bafta si asfalt uscat! este..pt vineri dupa-amiaza pe la 4-5 ....daca vrei...am 0788387311 , sau 0730050969.TE astept cu drag ca eu sunt singurul din trupa cu vitezana...sa ma mai iau si eu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mafa Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 este..pt vineri dupa-amiaza pe la 4-5 ....daca vrei...am 0788387311 , sau 0730050969.TE astept cu drag ca eu sunt singurul din trupa cu vitezana...sa ma mai iau si eu..... S-a facut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Bai fratilor, din Ardeal chiar nu mai vine nimeni? Din Mures vine un prieten pe SuperTenere impreuna cu un R1 si o Busa... doar e in zona fara semnal acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 este..pt vineri dupa-amiaza pe la 4-5 ....daca vrei...am 0788387311 , sau 0730050969.TE astept cu drag ca eu sunt singurul din trupa cu vitezana...sa ma mai iau si eu..... Eu si Buldogul de Liviu speram sa plecam din Focsani pe la 15:30. Oricum noi ne grabim mai incet... Asa ca poate de la Adjud in sus mergem impreuna, daca asta nu inseamna prea mult pt GPZ-ul meu cu pasager (dolofan) si bagaje. Las si un tel. poate ne auzim pana atunci: 0722 358 779. Asfalt uscat si distractie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 Primii ajunsi: GREYHOUND si PRIETENA!!!!!!!!!!!!!! din Bucuresti. URMATORII 4 TIMISORENI !!!!!!!!!!!!!! ...joi seara ...tarziu... Trupa Corbus Albus a ajuns dupa 8 ore de canicula de Chisinau - Suceava, intr-un bus din anii 50, iar dupa vizitarea cetatii de scaun Suceava si adulmecarea mirosului de fan din Putna cred ca ... dorm... Urmeaza VINERI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buldogu Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Primii ajunsi: GREYHOUND si PRIETENA!!!!!!!!!!!!!! din Bucuresti. URMATORII 4 TIMISORENI !!!!!!!!!!!!!! ...joi seara ...tarziu... Trupa Corbus Albus a ajuns dupa 8 ore de canicula de Chisinau - Suceava, intr-un bus din anii 50, iar dupa vizitarea cetatii de scaun Suceava si adulmecarea mirosului de fan din Putna cred ca ... dorm... Urmeaza VINERI ! Astazi in jur de ora 3 plecam din Focsani. Maxim la 4:30 suntem la Bacau. Daca mai vrea sa vina cineva cu noi, va las numarul meu de tel 0729989013 si mai sus este al lui Zappy ca acu trebuie sa plec la munca Asa ca....venim si va rugam sa puneti berea la rece ca o sa fim insetati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Astazi in jur de ora 3 plecam din Focsani. Maxim la 4:30 suntem la Bacau. Daca mai vrea sa vina cineva cu noi, va las numarul meu de tel 0729989013 si mai sus este al lui Zappy ca acu trebuie sa plec la munca Asa ca....venim si va rugam sa puneti berea la rece ca o sa fim insetati. nevedem acolo, din bacau nu mai avem cum sa plecam odata cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Eu plec din Suceava spre Humor (ma intalnesc cu Kidu) cam in 30 de minute. Cine mai vrea sa vina acum sa strige! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Bai fratilor, din Ardeal chiar nu mai vine nimeni? cum nu mai vine nime' ?! pai noi suntem p... nimeni?! Venim 4 motoare serioase mai ...acela ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 multe salutari de la Bistrita si toate cele bune.Sanatosi sa fim si venim si la anu'. ......km453......poze de la Putna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate