BMW RIDER Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Amintiri frumoase din vara anului 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 fain .... vreau neaparat melodia care ii in filmulet ... ii super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 fain .... vreau neaparat melodia care ii in filmulet ... ii super tare Mai vedem . cat platesti? --- Mesaj completat în 18 Jan 2008 18:31 -------------Inca o amintire frumoasa mai din toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Amintiri frumoase din vara anului 2007 Super faina zona si iesirea.Ati mers foarte civilizat, bravo voua, asa se merge! Felicitari si celor care au realizat si montat filmuletul, si muzica de nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 super ii al 2`lea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Super faina zona si iesirea.Ati mers foarte civilizat, bravo voua, asa se merge! Felicitari si celor care au realizat si montat filmuletul, si muzica de nota 10. Multumesc, eu m-am jucat intr-o seara cu un programel si uite ce a iesit - am mers civilizat la o viteza constanta in localitati si in afara. - poate data viitoare vom fi mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 pltesc bine ... da zice`ti cum se numesc melodiile din ambele videoclipuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 pltesc bine ... da zice`ti cum se numesc melodiile din ambele videoclipuri :D hai ca i buna ia de aici http://www.youtube.com/watch?v=060hM-JVClg Chris Rea -The road to Hell http://www.youtube.com/watch?v=hYVrTQwUJEI Survivor - Eye of d tiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 Cateva poze de la chefu' din Bucuresti. Las pozele sa vorbeasca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Acel 10 ce reprezinta, era nr tau, sau tu ai fost de nota 10? Felicitari si pt. distractie si pt. ce-ati realizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 CoOl ... da casca aia rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 7, 2008 Autor Share Postat Februarie 7, 2008 Acel 10 ce reprezinta, era nr tau, sau tu ai fost de nota 10? Felicitari si pt. distractie si pt. ce-ati realizat. Multumim. A fost un chef pe cinste, si s-a strans o suma record! Din pacate mai e nevoie... au sa mai fie catvea actiuni. Urmatoarea poate de 8 martie. Sper sa nu lipsesc. CoOl ... da casca aia rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Cateva poze de la chefu' din Bucuresti. Las pozele sa vorbeasca: si ce facusi cu queen bich? --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 09:49 -------------cateva poze din iesirea de sambata. am plecat doi si pn in bai ne-am strans cativa a fost faina vremea, pacat ca nu a fost si duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 <small>--- Mesaj completat în 11 Feb 2008 09:49 -------------</small><br/>cateva poze din iesirea de sambata. am plecat doi si pn in bai ne-am strans cativa a fost faina vremea, pacat ca nu a fost si duminica Da, zooper tare iesirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 poze din iesirea de azi .. zi superba .. inceput cu spalatura de primavara bine ca a fost totul bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) poze din iesirea de azi .. zi superba .. inceput cu spalatura de primavara bine ca a fost totul bine. nu puteai sa postezi iesirea sau un sms? Editat Februarie 21, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 nu puteai sa postezi iesirea sau un sms? Am plecat pe la ora 3 dupamasa. Sigur erai la serviciu atunci, si nu am vrut numai sa te suparam mai tare. Las ca vor mai fi si altele. In week-endu asta sigur mai dam o tura pana pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Cateva poze , traseu Oradea-Hidisel-CaleaMare-Holod-Tinca-Soimi-Beius-Stana de vale in total 245 KM Claudiu la ski Pe defileul Soimi-Borz-Uileac La Pizza, pai ni s facut si foame nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 vreme super duminica si a tura pn la negreni si inapoi. a iesit k cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Cateva poze , traseu Oradea-Hidisel-CaleaMare-Holod-Tinca-Soimi-Beius-Stana de vale in total 245 KM Claudiu la ski Pe defileul Soimi-Borz-Uileac La Pizza, pai ni s facut si foame nu ? Lanturi ati avut sa urcati . Nu sunteti voi normali oricum dar sunt super pozele. Felicitari domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 vreme super duminica si a tura pn la negreni si inapoi. a iesit k cateva poze: super misto......data viitoare vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 super misto......data viitoare vin si eu te asteptam sa-ti vina piesa aia odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 (editat) alte poze am una problema, nu pot sa postez pozele, asa ca trimitetimi un nume de mess sa vi-i le trimit si le postati voi! Editat Februarie 26, 2008 de JUPANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 alte poze am una problema, nu pot sa postez pozele, asa ca trimitetimi un nume de mess sa vi-i le trimit si le postati voi! fa un resize la poze.. sa nu fie cu rezolutie de peste 1024 ca daca ocupa mult nu le poti uploada. Apoi merg mai usor.. uite aici /index.php?showtopic=152439 sper sa iti fie de folos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 am fost si prin satul lui borzu meu... --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 15:12 ------------- --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 15:29 ------------- in sfarsit am reusit sa postez si eu pozele! merci de ajutor petre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate