aleck Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 Promisesem poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Si pe forum de ce nu postati daca plecati undeva? Sau nu va place daca mai merg si altii cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Si pe forum de ce nu postati daca plecati undeva? Sau nu va place daca mai merg si altii cu voi? ca contra iti spun ca a fost postat o iesire aprox pe acelasi zone, diferenta a fost caci cu o zi inainte a fost iesirea ... Editat Septembrie 16, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Iar ii chat aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 Iar ii chat aici ? Bah! Iar incepi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Da si si tu contribui.... uite... Iar ii chat aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 oooofff te bat mar Promisesem poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 oooofff te bat mar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 mai ori postati poze ori deloc. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 mai ori postati poze ori deloc.ms gixxu eu care credeam ca ai postat ceva poze , ca m-am saturat de atatea off topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Dupa defilare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 pe maine aveti si clipuletele urcate pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) uite aici ceva http://www.contrastonline.ro/ Editat Septembrie 20, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 pe maine aveti si clipuletele urcate pe youtube. eu am vazut cate-va! pune link-ul sa vada toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 eu am vazut cate-va!pune link-ul sa vada toti! da sa am amintiri cu cauciucul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) linkuri youtube link 2 link 3 enjoy se vede cam urat pe youtube. originalul e mult mai ok Editat Septembrie 20, 2008 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 se vede cam urat pe youtube. originalul e mult mai ok zici ca e razboi aici asa suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 ceață locală ) si mai si tineam eu mana pe microfon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Alaiul Toamnei Oradene in ziar pe prima pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 Mergand spre Iasi (Ruta: Oradea-Cj-Apahida-Reghin-Tg Frumos-Iasi) am dat peste un cimitir in mijlocu' pustietatii, in jud. Cj.De curiozitate am urcat pana pe deal sa vad despre ce-i vba. Pe scurt, povestea suna cam asa (luata de pe patra, daca nu reusiti sa cititi): O mana de 100 si ceva de evrei au fost macelariti e dealul respectiv (dealul plangerii parca, sper sa nu ma-nsel) dupa ce anterior au fost tinuti inchisi intr-un lagar vreo 10 zile, torturati si nemancati, toate acestea fiind opera trupelor hortyste. Intamplarea s-a petrecut candva prin anul 1944, si promisiunea evreilor de a nu uita niciodata acest incident se mai poate citi inca pe piatra. Trist si crud adevar, alte vremuri, actiuni de neimaginat in zilele noastre. LE: Mai inspre Iasi, am mai dat peste un cimitir la fel, doar ca era pozitionat mai langa sosea. Daca reusesc sa ajung pe timp de zi, am sa opresc, poate e o poveste si acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Mergand spre Iasi (Ruta: Oradea-Cj-Apahida-Reghin-Tg Frumos-Iasi) am dat peste un cimitir in mijlocu' pustietatii, in jud. Cj.De curiozitate am urcat pana pe deal sa vad despre ce-i vba. Pe scurt, povestea suna cam asa (luata de pe patra, daca nu reusiti sa cititi): O mana de 100 si ceva de evrei au fost macelariti e dealul respectiv (dealul plangerii parca, sper sa nu ma-nsel) dupa ce anterior au fost tinuti inchisi intr-un lagar vreo 10 zile, torturati si nemancati, toate acestea fiind opera trupelor hortyste. Intamplarea s-a petrecut candva prin anul 1944, si promisiunea evreilor de a nu uita niciodata acest incident se mai poate citi inca pe piatra. Trist si crud adevar, alte vremuri, actiuni de neimaginat in zilele noastre. LE: Mai inspre Iasi, am mai dat peste un cimitir la fel, doar ca era pozitionat mai langa sosea. Daca reusesc sa ajung pe timp de zi, am sa opresc, poate e o poveste si acolo. Hmmm, interesant, sunt sigur ca sunt mute astfel de locuri care la un moment dat au fost martore la clipe dramatice in viata multor oameni, pe langa care trecem zi de zi fara sa stim. Si aici, poate daca nu ar fi gardul ala de tip industrial, poate mai degraba ti-ar atrage atentia ca e un loc incarcat de istorie, dar ca la noi, se fac lucruri fara cap, si fara coada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 Hmmm, interesant, sunt sigur ca sunt mute astfel de locuri care la un moment dat au fost martore la clipe dramatice in viata multor oameni, pe langa care trecem zi de zi fara sa stim.Si aici, poate daca nu ar fi gardul ala de tip industrial, poate mai degraba ti-ar atrage atentia ca e un loc incarcat de istorie, dar ca la noi, se fac lucruri fara cap, si fara coada. Da, chiar era interesant...si era atat de sumbru cimitiru ala, fiecare piatra asezata la locul ei, asa de organizat... Si ca bonus, drumul national respectiv, este ecceptional, in tot judetul Cluj, atat doar ca e national, adica mai ingust. Si virajat la greu. Ar merita o tura pe coclauri. Cu mobra bineinteles. La intrare in jud. Mures deja se schimba datele probemei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Da, chiar era interesant...si era atat de sumbru cimitiru ala, fiecare piatra asezata la locul ei, asa de organizat... Si ca bonus, drumul national respectiv, este ecceptional, in tot judetul Cluj, atat doar ca e national, adica mai ingust. Si virajat la greu. Ar merita o tura pe coclauri. Cu mobra bineinteles. La intrare in jud. Mures deja se schimba datele probemei. de fiecare data cand merg in Basarabia merg pe drumul ala ,e cel mai scurt, fara trafic si fara radare , am vazut de multe ori cimitiru, dar niciodata nu m-am intrebat ce e cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate