aleck Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 ALECK IAR TE SPARGI IN FIGURI PE HONDAAAAAA?VAD CA TI PLACE CE MAI ZAMBET INDE I zuzuchiul? F*^&-te istoria! Ti-au tremurat oleak picioarele cand l-am ridicat, ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 929 cela mai are htev-u sau ii schimbata si toba si galeria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 929 cela mai are htev-u sau ii schimbata si toba si galeria? galeria nu i schimbata mai are htev u dc il scoteam am inteles ca prajeam prin motor supare, garnituri alea alea F*^&-te istoria! Ti-au tremurat oleak picioarele cand l-am ridicat, ha? cu diugu tau de ce ti tarsa sa l ridici??? ca i k2 din 2005 recunosc imi fu tarsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 ... cu diugu tau de ce ti tarsa sa l ridici??? ca i k2 din 2005 recunosc imi fu tarsa Lasa ma ca-ti trece... Ghiugu' meu nu stie sa se ridice asa frumos ca al tau, recunosc... Da' macar ofera senzatii mai tari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 suna fain in orice caz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 suna fain in orice caz.. Io eram ala Numa' ca eram undercover, si ala nu era 929, era de fapt k5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 suna fain in orice caz.. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 cand vi le`am vazut azi in felix numa nu muream de ciuda ... ) abia astept sa imi dea ratatii astia permisu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 cand vi le`am vazut azi in felix numa nu muream de ciuda ... ) abia astept sa imi dea ratatii astia permisu .... bafta te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 aici v-am pregatit avatarurile si tie si lui aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 /index.php?...p;#entry1762405 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 nu fii dezamagit ca nu a fost BMW prezent ... exista tot timpu www.google.com pentru poze & shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 poze de la iesirea de azi. gixxer si raita au mai multe. a fost super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 iesire de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) v`am vazut si yo in cantemir eram cu mafiotii cu scutere tragea saracu ybu sa va ajunga Editat Martie 15, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 stateam azi in casa ... si asa din 2 in 2 minute cate un motor pe bulevard (dacia) vruuuuuuuuuuuummmmmmmmmm..... sa mor de ciuda nu alta ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) smecherilor =)) Editat Martie 15, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario5 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 hop si io in ultimele poze =)) cu scuterashu meu :X =)) oricum nice day:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 si de la raita nush de ce nu merg toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 si de la raita nush de ce nu merg toate pt ca au peste un mb si trebe micsorate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 pt ca au peste un mb si trebe micsorate nu le micsoreaza site ul automat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 nu le micsoreaza site ul automat? evident ca nu .. frumoase poze oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) poze de azi prin ungaria si loco Editat Martie 21, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 frumos ... luni cred ca iau si eu permisu apoi ma bag si io cu voi daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 filmele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate