TAndi Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 La o cafeluta in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) La o cafeluta in oras alte poze de sambata alte poze de sambata Editat Aprilie 13, 2009 de claudiu borz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Foarte Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 La o cafeluta in oras Cu 2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 alte poze de sambata frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 alte poze de sambata frumoase poze ... misto zapada de pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 poze de azi..... am fost prin ungaria si apoi la sens pe borsului...pt knee draging art... nu ma injecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Felicitari mane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 frumos cand mai merem sa imi arati si mie ... sa mai prin si io curaj pe curbe ... :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 frumos cand mai merem sa imi arati si mie ... sa mai prin si io curaj pe curbe ... :| cand vrei... doar ca eu nu ma prea pricep... dar ce stiu iti arat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 frumos gixxxer ... sa vezi ce frumos e pe serpentine cu genunchele pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 (editat) am iesit cu un prieten sa ne mai obisnuim cu mobrele ... incepatori amandoi ... am zis ca incercam sa facem niste curbe (cu si fara pasager) ... si niste poze asa de distractie data viitoare cand mergem sa vina unu mai experimentat cu noi sa ne explice eventual mai multe .. mai bine invatzam si noi ceva lucruri bune nu numa rele... cand ne pregateam sa plecam .. or venit niste baieti ... unu cu un cbr albastru parca (model nou) cu prietenasa pe motor dadea wheelie ... am crezut ca zboara de pe pista si ca nu mai apuca sa puna frana ... nu cunosteam cine o fost dar merea ala ca nebunu Editat Aprilie 19, 2009 de Bogdanelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 poze de azi din tinca super mancare si gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 asteptam pozele de la flacarica lajos sper ca data viitoare sa vi si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Imi pare rau ca nu am putut sa merg si eu!! Data viitoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 asteptam pozele de la flacarica lajos sper ca data viitoare sa vi si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 3 cai frumosi . Maxim 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 haha , ultimele 2 poze sunt cele de rezistenta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 haha , ultimele 2 poze sunt cele de rezistenta.. contabile dar pozele de la tine?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 tu zurbau ai si fatza necesara =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 tu zurbau ai si fatza necesara =)) ,ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Baa acuma va dati si voi in petec nu e de ajuns Off topic Racers ... dati quote si mutati discutia Si sa nu fiu off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 contabile dar pozele de la tine?! Am sa le pun mai incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 AM AJUNS DE RASUU LUMII /index.php?showtopic=348628 uitati`va la : ASA DA .... si la .... ASA NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate