vladps Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 cateva poze din excursia in spania, costa brava, august/sept: port lligat, cadaques, casa salvador dali: golful rosas: marea mediterana: captura si cina din acea zi: barcelona: locuri superbe, recomand cu caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) Vineri sambata drum la Eger -la cramele de vinuri - Bukk - serpentine lungi - Miskolc Am trecut si pe Tisza. Editat Septembrie 14, 2009 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 manu bagi ceva? doctoroo baga si tu Mesaj completat revin si eu cu un filmulet de pe messes .... art gata cu injectile da? oricum mergem si la sens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 doar atat? Mesaj completat Mesaj completatrevin si eu cu un filmulet de pe messes .... art gata cu injectile da? oricum mergem si la sens fain ai filmat asta raita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Mesaj completat manuuuuuuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) cateva poze primite de la Doctoroo. Editat Septembrie 16, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 scuze de off-topic da unde vine Meses "asta"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 super tare........duminca merg iarasi:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 narcisistule ... iti place sa te privesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Hahahahahaha.nu stiu cine face 10 metri si se intoarce pt poza...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 tu erai doar in trecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 scuze de off-topic da unde vine Meses "asta"? la intrarea in zalau dinspre culj sau la iesirea din zalau inspre cluj,depinde de unde privesti Mesaj completat apropo meses,ma-am dat azi iar p-acolo da n-o fost asa fain,oare dc am fost cu tiru?tot am incercat sa pun genunchiu jos da n-am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 apropo meses,ma-am dat azi iar p-acolo da n-o fost asa fain,oare dc am fost cu tiru?tot am incercat sa pun genunchiu jos da n-am reusit hai ma, ca pusul genunchiului pe jos nu e pentru toti muritorii de rand. mai ales de pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 hai ma, ca pusul genunchiului pe jos nu e pentru toti muritorii de rand. mai ales de pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 hai ma, ca pusul genunchiului pe jos nu e pentru toti muritorii de rand. mai ales de pe motor Heheheheh.....N-ai cu cine mah n-ai cu cine...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 frumos gixxxer frumos, se si aude cum freaca jeruntele asfaltu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Heheheheh.....N-ai cu cine mah n-ai cu cine...... ce o vrut sa zica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Am mai facut o iesire de duminica:Oradea-Varfuri unde m-am intalnit cu trupa din Arad,de acolo Brad-Abrud-Campeni unde baietii din Arad au luat-o spre Gaina-Arieseni.Eu am continuat drumul pana la AlbaIulia-Teius Manastirea Ramet si apoi acasa prin Cluj.In total 605 km. Din pacate Cheile Rametului nu le-am vizitat pt. ca nu aveam nici echipament adecvat nici unde lasa motocicleta in siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 thanx for all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Cascada de pe Valea Boiului?(Lorau) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Cascada de pe Valea Boiului?(Lorau) aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 In weekend la Szeged - 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate