01-BPM Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 poze din mica iesire de dum. 27.09.09 Vf.Bihoru si Arieseni 3pers. si 2 motoare BMW si Transalpul erau alor doi vecini din Ungaria drumul pana sus Vf. foarte bun,se urca si cu Loganu in rest vreme buna si bere P.S. imi pare rau pt. ca nu am mai mers cu voi in tura propusa pe forum de Purdi pt. mine era prea obositoare, dupa tura de noapte de la lucru. cand ati trecut prin Arieseni noi eram jos la Pensiune Uta Stefanbh tata, noroc ca nu era radar, ca daca era poate ne-ati fi vazut. nu dati cu pietre in mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 3 zile superbe la Szeged, cu gasca mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Oradea-Turda-Campani-Arieseni 27.09.2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh04ddd Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Oradea-Turda-Campani-Arieseni 27.09.2009 super poze,bah,dar si voi,atuncea mereti cand nu sunt io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 si inca ceva poze... Mesaj completat super poze,bah,dar si voi,atuncea mereti cand nu sunt io chiar ca te-am pomenit cu Flacara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) si inca ceva poze... faine poze, deosebita tura. Editat Septembrie 29, 2009 de vladps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 cateva poze facute azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 ooo frumoase poze gixxxer` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 ms inca un filmulet de pe meses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 dzsĂśszt for Zozo! dĂś nyuveszt - PitĂśrsz - verzson shit! vi misszd juuuu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 O iesire lunga duminuca... Oradea - Arieseni - Turda - Cluj... Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 dzsĂśszt for Zozo! dĂś nyuveszt - PitĂśrsz - verzson shit! vi misszd juuuu! igen , ezoz , esti de treba .......not Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 dzsĂśszt for Zozo! dĂś nyuveszt - PitĂśrsz - verzson shit! vi misszd juuuu! tzi rushine sa scrii in romineste?sau daca nu vrei sa intzeleaga nimeni dupa ce mai postezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 dzsĂśszt for Zozo! dĂś nyuveszt - PitĂśrsz - verzson shit! vi misszd juuuu! WooooooooooooooooooooooooooooooooooW super tare clipu iuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu,,,, asta`i ceva gen tiristii aia care se plictisesc si se filmeaza, trebuia sa incerci sa stai in cap pe bancheta din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Tura spontana(imi cer scuze nu am stiut unde ajung), cu zicea Avent vineri seara iti alegi directia, directia aleasa a fost SUD si am ajuns pana la Hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 mai bag si eu cateva poze Mesaj completat 2 poze de azi cu cristi. sa il stapanesti sanatos. superb motor aleck ai rival Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Iesire solitara duminica la 4 C ,la o cafea in Pianu langa Sebes. Poze facute de un VFR-ist din Bucuresti cu un aparat profesional si de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Iesire solitara duminica la 4 C ,la o cafea in Pianu langa Sebes. Poze facute de un VFR-ist din Bucuresti cu un aparat profesional si de mine super poze ce mult conteaza apartul si mana omului ps:tu nu ai zgribulici mah?era frig for god sake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Iesire solitara duminica la 4 C ,la o cafea in Pianu langa Sebes. Poze facute de un VFR-ist din Bucuresti cu un aparat profesional super poze Manu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreivreamoto Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Iesire solitara duminica la 4 C ,la o cafea in Pianu langa Sebes. Poze facute de un VFR-ist din Bucuresti cu un aparat profesional si de mine reusite poze, stie omu meserie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Iesire solitara duminica la 4 C ,la o cafea in Pianu langa Sebes. Poze facute de un VFR-ist din Bucuresti cu un aparat profesional si de mine nice photo Manule..pacat ca nu ti`a facut mai multe Mesaj completat nice photos* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Tinca-Debrecen-Satu mare-Sighetu marmatiei-baia mare-satu mare-Zalau(musai mesesu)-Huedin-oradea....730 km Poze: Certeze, Pasul Huța,Poarta maramu' ,Undeva pe Gutâi,Pasul Paltinu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 (editat) Tinca-Debrecen-Satu mare-Sighetu marmatiei-baia mare-satu mare-Zalau(musai mesesu)-Huedin-oradea....730 km Poze: Certeze, Pasul Huța,Poarta maramu' ,Undeva pe Gutâi,Pasul Paltinu. super tare! esti adevarat man, spre deosebire de altii, care numai dau din gura. felicitari de tura si poze. PS: deosebit la "La Florica", ai inspectat concurentza din Maramu'? ) Editat Octombrie 25, 2009 de vladps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 cati km ai facut anu asta,manu? ai sarit de 20.000 cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Tinca-Debrecen-Satu mare-Sighetu marmatiei-baia mare-satu mare-Zalau(musai mesesu)-Huedin-oradea....730 km Poze: Certeze, Pasul Huța,Poarta maramu' ,Undeva pe Gutâi,Pasul Paltinu. super tura! gata-s sa-mi tai venele cand te vad pe unde imi umblii... lasa ca nu mult mai ii si revine si jupanu pe soselele patriei!!!! pana atunci Asfalt uscat si pasarici umede!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate