Sari la conținut

Am comis-o


Falco
 Share

Postări Recomandate

Azi, 13 Nov. am comis-o! Din pacate, desi speram ca sezonul (primul pt mine) sa se incheie placut, am avut un accident. Pe scurt: o mandra s-a decis sa faca la dreapta prin mine.

Filmul evenimentelor: drum cu doua sensuri, doua benzi pe sens. Eu in spatele ei, pe banda din dreapta masini parcate. Ea se misca precum okiul mortului, eu hotarasc sa trec de ea. Ajungem in apropierea unei intersectii mici, ea nu da semnal, eu presupun ca-si va continua drumul inainte. Eu dau semnal dreapta si ma bag pe respectiva banda (aveam mai bine de 10m sa trec de ea), ea decide sa faca la dreapta fara sa semnalizeze, fara sa se asigure, direct de pe banda a 2-a.

Rezultat: ma loveste, cad la cca 50 km/h, cu genunkiul stang ii sparg partea din dreapta a masinii, chiar langa far (Saturn, masina de plastic= de kko). In cadere ma lovesc cu umarul drept de asfalt, cu cotul drept rasketez asfaltul, vacutza, se duce taras cca 10m, eu cca 5 m).

Ekipamentul meu: casca Shoei Quantum, geaca Joe Rocket Balistic :haha: , blue-jeans :cheers: , pe dedesubt un trening gros (e frig afara, n-o sa merg dezbracat), in picioare Adidas :cheers: (lenea de a ma schimba cand am plecat de acasa + ideea ca "n-are ce sa mi se intample").

Concluzie: ma dor ambii genunki, umarul drept e cam varza (probabil ca va fi vestitorul primaverii :blbl: ), piele pe jaruntzi nu prea mai am, soldul drept e cam umflat. Am refuzat sa vina ambulanta, "daca e cazul ma duc eu muine la spital" (si se pare ca va fi cazul).

Comic: idioata bufneste in plans cand ma vede intins la plaja pe asfalt, eu ma ridic ca electrocutat, cu gandul sa tai contactul la motor dupa care ma clatin ca un om beat. Lumea se uita minunata si se ofera cativa sa ma ajute sa pun motorul pe roti, unu' cica: "there's a lick from u're engine" (bine ca mi-ai zis ca altfel nu ma prindeam in veci). Vine si polutzia dupa cateva minute. Un singur tip, tanar si care ma intreaba daca sunt OK si nu am nevoie de ambulanta. Intre timp stateam ca cersetorii, intins pe asfalt la coltul strazii. L-am refuzat politicos. Asculta polutzistul parerea ambilor si scrie un mare raport in care consemneaza spusele mele si ale idioatei. Dupa 1001 de intrebari imbecile, ne lasa sa plecam, eu cu tow-truck-ul, ea pe rotzile proprii :banana: . Nu iniante de a-mi spune: "Hehe, eu calaresc un Harley, vara nu am treaba cu conserva. Dar sa stii ca desi realizez ca fata minte (zicea ca ar fi facut la dreapta de pe banda din dreapta dupa ce a dat semnal si s-a asigurat :blink: ), ca motociclist sunt 100% de partea ta. Dar ca polutzie-officer am nevoie de martori, altfel nu ma ia nimeni in consideratie in court."

Asadar, am platit 160$ la tow-truck, nu m-am dus la spital, ma duc muine ca prea ma dor toate. Sa le dau multa :cheers: boilor care nu se asigura cand skimba benzile.

Ce-am invatat:

- cand suntem pe 2 rotzi, tot ce misca ne e dusman :cheers:

- Ekipamentul e extrem de important (Joe Rocket si Arai rulez)

- Polutzia e incompetenta si ineficienta indiferent de tzara.

- Avetzi grija de voi pt ca altfel... nimanui nu-i pasa. Conservistii nu simt nici o durere :cheers:

Editat de Falco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Concluzie: ma dor ambii genunki, umarul drept e cam varza (probabil ca va fi vestitorul primaverii  :cheers: ), piele pe jaruntzi nu prea mai am, soldul drept e cam umflat. Am refuzat sa vina ambulanta, "daca e cazul ma duc eu muine la spital" (si se pare ca va fi cazul).

mergi la un control la medic, nu e de gluma ...

 

insanatosire grabnica!

 

 

 

 

 

uite, frate ca si la case mai mari sunt soferi de mana a 14-a ......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fuga la spital ca nu e de glumit cand ai accidentul nu simpti nimic ca esti incalzit da sa vezi a doua zi ca nici din pat nu mai esti in stare sa te dai jos

Corect, aseara nu simteam mare lucru :cheers: insa azi dimineata cand m-am trezit (dupa cca 4 ore de somn), m-am trezit din cauza durerii de umar. De dat jos din pat a fost destul de usor, mai greu a fost sa ies din cada dupa ce-am facut baie :cheers:

Am fost la spital si se pare ca nu am fracturi sau fisuri :cheers:

Sanatate tuturor si aveti grija de voi :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu mi-am troznit umarul la enduro acu' trei saptamani. Noroc cu protectia integrala de pe mine ca altfel era de rau. Am continuat sa ma dau toata ziua cu doar o durere usoara de umar. Dar noptile urmatoare n-am dormit aproape deloc de durere. Acuma, dupa trei saptamani, mi-a trecut, dar tot mai am o jena...

 

Sanatate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...