ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 omule ai si u grija ce faci si vb a celorlaltzi ia si u echipament! nici io n am nici mkr casca si am luat si io zilele trecute o mica tranta cu mobra mea mi a iesit cotul de la toba din toba m a derutat si am luat un bolovan la o roata (drum de tzara) eu nici nu vad cu ochiu drept k sti k m am lovit rau de tot k bou acu 2 sap si purtam siochelari de soare k sa nu vina curent la el si am luat o mik tranta noroc k eram cu a 2 a si n am avut nici makr o zgaraietura sa vad poate mi oi lua si io o casca...deocamdata n am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 eu deja am vb cu omu o zis ca sapt asta o trimite prin curier rapid a 2 zi vine e casca de enduro salutari cu faru' daca merge sau daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 eu deja am vb cu omu o zis ca sapt asta o trimite prin curier rapid a 2 zi vine e casca de enduro salutari cu faru' daca merge sau daca ai mie imi mere farul si ink ff bine k am stat o noapte de l am facut asa de unde ai luat casca si cat ai dat pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 pai nu dau nik decat curierul adik vro 40 lei noi dar macar am casca ca sasa am vrut sami iau casca --- Mesaj completat în 28 Aug 2007 00:36 -------------asa pt mobra ca la anu pt cagiva imi iau tot echipamentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 pai nu dau nik decat curierul adik vro 40 lei noi dar macar am casca ca sasa am vrut sami iau casca <small>--- Mesaj completat în 28 Aug 2007 00:36 -------------</small><br/>asa pt mobra ca la anu pt cagiva imi iau tot echipamentul pai cine ti a dato k vreau si io unaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 un motociclist care nu mai avea nevoie de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 un motociclist care nu mai avea nevoie de ea nu e coreeeeeeeeeeeect io nu am nici o casca si vreau neaaparat una unde l ai gasit? sau unde gasesc si io una ieftina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 pai omu stai ca maine ma duc in piatza ca am auzit ca au casti noi si eftine si dak iti comvine pretul ii fac si poza si tio trimit k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 pai omu stai ca maine ma duc in piatza ca am auzit ca au casti noi si eftine si dak iti comvine pretul ii fac si poza si tio trimit k? daaaaaa te rog io mult de toooot fac cinste cand treci prin bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 pai ma duc sa vad de casca si iti zic pretul si iti trimit poza dak iti comvine imi dai bani prin posta si tio iau si o trimit e bine asa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 pai ma duc sa vad de casca si iti zic pretul si iti trimit poza dak iti comvine imi dai bani prin posta si tio iau si o trimit e bine asa??? e perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 atunci maine ma duc si vad daca e pana in ce bani adik pana la un milion zic eu asa exemplu' ii fac poza si tio trimit si iti zic cat costa asa zic eu ca e cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 e numa bine asa mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 Vand Brau super misto cu buzunare cu fermuar pun niste poze dak esti interesat pretul este de 55 ron negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Vand Brau super misto cu buzunare cu fermuar pun niste poze dak esti interesat pretul este de 55 ron negociabil interesant...pakt k si io is la fel de slab si ar fi mare si d mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 brau de chooperisti daca sunteti intereati --- Mesaj completat în 28 Aug 2007 12:37 -------------il am de cand tatameu era motorist se dadea cu jupiter 4 cam acu vor 10 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 ma .. interesanta smecheria...doar k si eu am problema cu faptul k-s slab.. si plus d asta... nu imi place sa am tot felu d haine groase si protectii cand merg p moto... deci.. nu ma inscriu.. oricum e tactic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 azi am pregatit si am dat primu' strat de vopsea o sa pun poze inaintea vopsiri si dupa primu' strat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 azi am pregatit si am dat primu' strat de vopsea o sa pun poze inaintea vopsiri si dupa primu' strat tare pakt k io nu pot avansa cu d astea acu k nu tre sa mi intre prafinochi maine ma duc la bucale la control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 nasol hai ca ma duc sa vad daca so uscat sa dau si al2lea strat si revin cu poze k?? sati treak cat mai repede numai bine --- Mesaj completat în 28 Aug 2007 18:41 -------------ee am uitat sa va zic ca am si intarit bascula pe dinauntru gata am gatat de vopsit bascula acum o sa pun ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 nasol hai ca ma duc sa vad daca so uscat sa dau si al2lea strat si revin cu poze k?? sati treak cat mai repede numai bine <small>--- Mesaj completat în 28 Aug 2007 18:41 -------------</small><br/>ee am uitat sa va zic ca am si intarit bascula pe dinauntru gata am gatat de vopsit bascula acum o sa pun ceva poze fain io la a mea nu mai fac intariri k nu ma apuc sa sar cu ea acu ma tzine asa cum e k poate la anu cine stie poate imi iau si io un enduro ceva sh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 Maine toata ziua lucru la ea ca sa o gat maine vopsesc cadru' si aripa spate chestia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Maine toata ziua lucru la ea ca sa o gat maine vopsesc cadru' si aripa spate chestia aia bv bv pune si o poza cu ea dak o scotzi la lumina sa o vad si io k lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 29, 2007 Autor Share Postat August 29, 2007 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 poze fain da io knd oi vopsi las cadru gol nu vopsesc cu totu vreau sa iau fiecare piesa in parte si sa fac combinatzie rosu cu negru dominant negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate