cristi_zzr Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Cine este dispus sa faca o calatorie la Bran , in weekend , in caz ca-i vreme frumosa , logic , mergem pana la Predeal pe DN1 si ne intoarcem pe Campulung , Pitesti ? <small>--- Mesaj completat în 03 Apr 2008 11:29 -------------</small><br/> chiar nimeni ....? o sa merg singurel , bafta voua si eu m-as baga duminica. cristi 0722 373492 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Eh... unii zic ca da... altii ca nu... Dumnezeu si poate barmanul sa mai stie , ca protagonistii nu-si ocupa memoria cu d-astea Eu zic sa intrebam un prieten, nu? deci a fost o paraghelie cum nu am facut de foarte multi timp , aseara a fost genial frate , exceptand faza din bikers otopeni de mult nu am mai ajuns acasa la 7 dimneata atat d beat catalin pozarul era atat de bine dispus incat ii lua juma de ora sa faca o poza si trebuia sa se intinda pe jos pt ca se misca pamantul si nu cred ca am iesit asa pe strada ca au ascuns cheile de la motor ,ca cica noi am fi beti si nu suntem in stare , abea asteptam sa imi fluture prin vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 auziti ,dar asa lumea nu s-a imbatat , nu ? ....adica .. nu rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 auziti ,dar asa lumea nu s-a imbatat , nu ? ....adica .. nu rau Noooooooooo, da` cine a vorbit vreodata aici de betie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ce se intampla cu plimbarile de odinioara se mai practica sau nu!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 bah cine are sa imi imprumute un motor de 1 mai pt mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 deci pt cine mai vrea sa vina in vama pe 1 Mai eu ma cuplez la plecarea asta: /index.php?...200128&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 bah cine are sa imi imprumute un motor de 1 mai pt mare? ti-l dau pe-al meu? tin sa mentionez ca i-am facut carburatia si fuge 120..si nu mai scade in ture dupa 70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 ti-l dau pe-al meu? tin sa mentionez ca i-am facut carburatia si fuge 120..si nu mai scade in ture dupa 70 merci , eshti o draguta , dar cred ca il calez pana in vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriano13 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 ...Salut...io sunt aproximativ incepator adik am deabea 1 an...si am 17 ani Am A1 si un Kymco Quanon 125...si vreu si io sa ma alatur voua sa ies mai mult la plimbari nu am prea multi prieteni motoiclisti cu care sa ies ... Id meu e:razvanel13_43v3r ...sper sa ma primiti si pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) ubitzik, n'ai zis ca'mi dai bicla aia ? eu sunt si mai "usor" decat Carja... deci cu siguranta n'o stric Editat Aprilie 27, 2008 de JhOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 ...Salut...io sunt aproximativ incepator adik am deabea 1 an...si am 17 ani Am A1 si un Kymco Quanon 125...si vreu si io sa ma alatur voua sa ies mai mult la plimbari nu am prea multi prieteni motoiclisti cu care sa ies ... Id meu e:razvanel13_43v3r ...sper sa ma primiti si pe mine... te primim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 bai da ce-am mai pascut aseara care ai ma poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Io am cateva...Ti le dau pe mess,ca tre' sa invat sa le incarc acilea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 bah nu le puneti pe forum , sau macar selectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 caut lume intreresata de plecarea in vama veche de 1 mai strangerea se face incepand de la 8:30 la benzinaria MOL inainte de intrarea pe autostrada. pana la 8:55 sa fie toate motoarele cu plinul facut, toti echipati, toate bagajele asezate bine. La 9:00 - 9:05 se pleaca. Se merge in grup 'zig zag' pe prima banda normal, cu viteza de croaziera constanta 100 km/h. Prima oprire e la primul complex dupa ce trecem de lehliu, buda - tigari - cafea, se sta cam 10 minute. A doua oprire e in Megidia langa prima benzinarie, tigari, cafea, daca e nevoie gaz...se sta maxim 15 minute. A treia oprire e la o benzinarie pe iesirea din Constanta. preconizez ca pe la 1 cel tarziu ajungem in vama. as dori ca cei care vor sa plece la 9 sa anunte cu-n reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 caut lume intreresata de plecarea in vama veche de 1 mai strangerea se face incepand de la 8:30 la benzinaria MOL inainte de intrarea pe autostrada. pana la 8:55 sa fie toate motoarele cu plinul facut, toti echipati, toate bagajele asezate bine. La 9:00 - 9:05 se pleaca. Se merge in grup 'zig zag' pe prima banda normal, cu viteza de croaziera constanta 100 km/h. Prima oprire e la primul complex dupa ce trecem de lehliu, buda - tigari - cafea, se sta cam 10 minute. A doua oprire e in Megidia langa prima benzinarie, tigari, cafea, daca e nevoie gaz...se sta maxim 15 minute. A treia oprire e la o benzinarie pe iesirea din Constanta. preconizez ca pe la 1 cel tarziu ajungem in vama. as dori ca cei care vor sa plece la 9 sa anunte cu-n reply. o sa fie mai multi , da suta pe autostrada nu e cam putin? acum depinde si de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 nu vreau sa va stric placerea, dar o sa va cam ploua, luati-va macar echipament de ploaie serios... drum bun si distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 nu vreau sa va stric placerea, dar o sa va cam ploua, luati-va macar echipament de ploaie serios... drum bun si distractie placuta mai crestem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 De unde stii?Uite poate tocmai de 1 mai iese soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c5ristiano_king Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 nush loati si copii de 14 ani cu aprilia rs 50 sau sunt minor ori imi dati fum e cam dificil sa vin ca ma cam fac de ras oricum id:edy_blondu94 astept sa ies cu oricine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 ching cristiano, mai bine du-te la scoala (chit ca e vacanta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 o sa fie mai multi , da suta pe autostrada nu e cam putin? acum depinde si de vreme ma, majoritatea motoarelor trag cel mai bine la 100 km/h. nu stiu de vitezane ca nu prea ma pricep. dar cruisere, enduro si naked-urile merg bine la 100 si consumul e cel mai bun. io am pus viteza asta in ideea ca daca vrea sa vina un comunist sa nu scoata pistoanele pe toba. + ca mobra mea merge gigea la 100. gandeste-te ca o sa fim si incarcati. eu cel putin...o sa fiu eu, fata, cortu', izoprene, saci de dormit, un ditai rucsacu + 2 coburi. am motor de 535 cu cuplu maricel si 46 de cai...pot merge si cu 130 - 140...da' nu vad rostul, o juma de ora nu mi se pare atat de mult timp pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Propun altceva . Pentru cei ce nu vor la mare. /index.php?showtopic=203108 ID catalyn84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) caut lume intreresata de plecarea in vama veche de 1 mai strangerea se face incepand de la 8:30 la benzinaria MOL inainte de intrarea pe autostrada. pana la 8:55 sa fie toate motoarele cu plinul facut, toti echipati, toate bagajele asezate bine. La 9:00 - 9:05 se pleaca. Se merge in grup 'zig zag' pe prima banda normal, cu viteza de croaziera constanta 100 km/h. Prima oprire e la primul complex dupa ce trecem de lehliu, buda - tigari - cafea, se sta cam 10 minute. A doua oprire e in Megidia langa prima benzinarie, tigari, cafea, daca e nevoie gaz...se sta maxim 15 minute. A treia oprire e la o benzinarie pe iesirea din Constanta. preconizez ca pe la 1 cel tarziu ajungem in vama. as dori ca cei care vor sa plece la 9 sa anunte cu-n reply. o sa facem si noi prezenta pana la 9 la MOL dar nu promitem 100/h nush loati si copii de 14 ani cu aprilia rs 50 sau sunt minor ori imi dati fum e cam dificil sa vin ca ma cam fac de ras oricum id:edy_blondu94 astept sa ies cu oricine accesul mopedelor pe autostrada e interzis( no offence) Propun altceva . Pentru cei ce nu vor la mare. /index.php?showtopic=203108 ID catalyn84 asfalt uscat! noi mergem la mare p.s: noro aici/undercover/help/over Editat Aprilie 29, 2008 de roxana_teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate