Ravenitza Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 promit ce nu am mai facut pana acum, ca data viitoare vin si eu Nu de alta dar sa ii tin companie lui cornel la fanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Weekendul viitor incingem un gratar la EMA (private party) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 la emanuel? super si asa mi-era dor de el ma luati si pe mine pasagera, va rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 la emanuel? super si asa mi-era dor de el ma luati si pe mine pasagera, va rog... te iau eu in topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 NOROOOOOOO vrei bataie? aveti voi ceva cu mine, ca sunt slabutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 la emanuel? super si asa mi-era dor de el ma luati si pe mine pasagera, va rog... NU, tu stai acasa ca nu ai fost cuminte ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 NOROOOOOOO vrei bataie? aveti voi ceva cu mine, ca sunt slabutza glumeam si eu dar daca e sa te iau facem si noi prostii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 glumeam si eu dar daca e sa te iau facem si noi prostii?? Hai ma, nu fii rau .. sti ca e fata cuminte elena, nu bea, nu fumeaza .. etc porcule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 (editat) vai noro...desigur, facem prostii ca data trecuta la bucatarie, adica tu dezosezi carnea si eu rad de tine ... vad ca dezu stie lectia... sunteti offtopic. deci e sigur la emanuel? Editat Octombrie 28, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 zooro e motanu negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_bike_runner Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 ID cristal_al3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 dap...frumos party...mai vleauuu ...promit ca data viitoare vin cu doi "profesori" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 nop, nu vreau sa mai aud de "profesori" sau orice alta bautura ce contine alcool cornel .... te ajut si yo cu fanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Doamne ce adunatura de nebuni Foarte tare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Doamne ce adunatura de nebuni Foarte tare ... Ma tu ce mama dracu cauti la chefuri ? Nu mai esti defect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 nop, nu vreau sa mai aud de "profesori" sau orice alta bautura ce contine alcool cornel .... te ajut si yo cu fanta asa zic si de fiecare data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 UH... ce nebuni ! Probabil ca asa priviti viata din alt unghi! O singura intrebare se vede mai bine de la voi ca ma apuc si eu de baut daca e asa. Cred ca e un lucru care nu se executa greu si daca faci treaba cu el e de nota 10! Munca e pentru prostii ma! DIN MUNCA NU TE IMBOGATESTI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Ma tu ce mama dracu cauti la chefuri ? Nu mai esti defect? Am fost luat cu forta impotriva vointei mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 nop, nu vreau sa mai aud de "profesori" sau orice alta bautura ce contine alcool cornel .... te ajut si yo cu fanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 bn ... asa am zis si ultima data .. dar am uitat in acea seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 sper ca weekendul viitor sa ma simt bine si sa fie si vreme de moto sa bagam gratarul ala la bot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 In weekendul asta sa inteleg ca se lasa cu gratar? sa fim anuntati dinainte sa luam ce trebuie! PS noro pozele cu zorro o sa apara in curand! nu am avut timp sa le scot ....dar o sa apara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Am fost luat cu forta impotriva vointei mele. it wasn't me --- Mesaj completat în 29 Oct 2007 09:31 ------------- PS noro pozele cu zorro o sa apara in curand! nu am avut timp sa le scot ....dar o sa apara! spre integritatea corporala a lui dezu sper sa nu apara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 ..... spre integritatea corporala a lui dezu sper sa nu apara... Hai mami ca nu am facut nimic cu Zorro ... nu a stat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 aminteste-mi sa nu iti iau o pisica de ziua ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate