cojo Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 am patit-o si eu odata asa ca stiu cum e sa vrei si sa n-ai cu cine cojocaru_rzv =ID YMESS, 0745 538 298 wknd asta ma duc pe Valea Siriului, ma intorc pe Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 cand am zis de rasism-glumeam iar cu viteza-depinde de traseu...in oras se poate si mai moale...iar mai ales dace esti la bere-nu fii zgarcit!!! gandeste-te si la noi...fa o invitatie k primim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Primiti si incepatorii ?. Pustan 18 ani, dornic de plimbari lungi sau scurte , da dese, id de mess radoooku. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 salut! mergem mai si cu incepatori si cu comunisti, numa sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Deci... Cand e urmatoarea iesire ? S'a hotarat ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 cum am mai spus...deocamdata tre sa inmatriculez motoru si dupa aceea o sa las mesaj pe mess cand o sa iesim....v-am bagat pe toti in lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Si eu am dat add la toti. Ramane sa facem o conferinta cu prima ocazie cand mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 ma bag si eu daca este moca si pentru toata lumea yahoo id: gabimaty pentru cei care au pus deja id aici incep si eu sa incarc in lista, pls add Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 eu tocmai am realizat ca n'am cablu de la kilometraj si habar n'am care e viteza de croaziera cu care pot merge.. laser.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 eu am sa merg sambata dimineata spre piatra neamt. voi ramane acolo in weekend, am niste trebi de rezolvat. daca vreti sa faceti o tura frumoasa pe la lacul rosu, cetatea neamtului, ori manastiri, zic ca am putea merge impreuna. am pasager, viteza de croaziera 120. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Ma bag si eu daca se face ceva...deocamdata..incepator..cunosc ff putina lume de pe aici asa k las si eu Id-ul: septimiu_21 --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 16:42 -------------Ma bag si eu daca se face ceva...deocamdata..incepator..cunosc ff putina lume de pe aici asa k las si eu Id-ul: septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristina Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) id de mess: krissd84. Chiar acum o sa va adaug pe totzi. Sorry, am uitat sa mentionez: nu ies prin bucuresti. Prin tzara cu cel mai mare drag. Editat August 22, 2007 de kristina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 cineva chef de plimbare si un suc diseara..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 DA..pa la 8 ma intalnesc p la dristor si pe la 8 si ceva suntem la ARC ...un CBR ros-albastru-eu ne vedetzi pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel93 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 La 8, unde la dristor ? ... ca e destul de mare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 id de mess: krissd84. Chiar acum o sa va adaug pe totzi. Sorry, am uitat sa mentionez: nu ies prin bucuresti. Prin tzara cu cel mai mare drag. lasa c-o sa iesi si prin bucuresti --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 18:24 ------------- cineva chef de plimbare si un suc diseara..? eu nu ma bag in seara asta , merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 la shaormerie...e vis a vis de Mec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Vin si eu la Shaormerie la 8. Deci care suntem pan' la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 pentru toti care a-ti aparut si se pare ca s-a strans ceva lume datorita acestui topic...sambata seara toata lumea invitata pe la mine pe acasa la o bauta...asa sa ne cunoastem mai bine pentru detalii da-ti buzz pe mess sau sunati la nr 0723192095 asfalt uscat si benzina cat cuprinde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 si daca din cauze diverse n'am mai apucat sa ajungem..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 daca nu reusesti sa ajungi nu-i problema. nu are nimeni nici o obligatie sa fac prezenta. eu am facut invitatia si oricum o sa mai fie ocazii --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 20:37 -------------by the way...o parere...??? sa ne intalnim pe la 18:00/20:00/22:00 da-ti cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 ziceam de seara asta, cu intalnirea de la dristor / arc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 ups!!! sorry atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Am fost in seara asta la intalnirea Dristor/arc. Am fost doar eu cu septimiu, dar nu'i nimic, o sa ne strangem mai multi pe viitor. In legatura cu invitatia lui noro, daca mai e valabila, as fi tentat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Cum zicea si Rhadoo tentanta invitatia......poate mai sunt locuri si pt noi ......si da si tu mai multe detalii referitor la drum..locatie..ora..si ce "ingrediente" tre s facem rost pt party k sa se stie... asfalt uscat tuturor:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate