H3llriderr Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 bai elena , mie nu mi-a fost frig de loc ., numai unii au suportat frigu , aia cu circulatia mai slaba 3.30 zici u ca sa retras lumea? ) poate 4 . 30 , am ramas doar io cu adie la povesti. --- Mesaj completat în 05 Nov 2007 04:49 ---------------> QUOTE(A K E _ 75 _ B @ Nov 4 2007, 10:17 PM) 935884[/snapback] salut ! sunt AKE , locuiesc in macaralei ,nu prea ma bag in seama pt ca am un moto de 150 si nu prea sunt motociclisti la clasa "junior"...m as plimba cu cea mai mare placere..ma descurc f bine prin trafic , dar...cat ma ajuta motorul...de 12 cp prin bucuresti cred ca ai putea sa te plimbi , urmareste si u aici si vezi unde sunt intalnirile , iesim cam in fiecare seara daca nu ploua . acum la drum lung nu shtiu ce sa zic , baietii parca sunt la curse --- Mesaj completat în 05 Nov 2007 04:50 ------------- Emiiiiiii daca citesti forumul te rugam cu disperare da-ne vulpea aia inapoooi ca-i e dor saracutului de ea! lui adi ce-i mai falfaie acum pe motor? de obicei nu se uita . da o sa ii arat eu special asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 H3llriderr eee era asa o generalizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 pai u generalizezi daca tzi-a fost doar tzie frig si generalizei ora spargerii dupa ora la care te-ai retras u . s-au intamplat multe , de ex shti toata povestea cu ma..sina de pe trotuar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 pai u generalizezi daca tzi-a fost doar tzie frig si generalizei ora spargerii dupa ora la care te-ai retras u . s-au intamplat multe , de ex shti toata povestea cu ma..sina de pe trotuar? Hai mah .. nu mai fi asa rau .. poate a avut si ea treaba de aia sa retras asa devreme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 (editat) H3llriderr numai tu si Adie ati ramas, e normal sa nu o stiu pana la capat, in plus, chiar vroiai sa scriu ce au facut fiecare membru ? eu am povestit asa in mare ce s-a intamplat. inca ceva, pozele sunt prea mari si nu pot sa le incarc pe forum, va trebui sa le fac mai mici si apoi o sa le postam si aici. m-am ales si cu o raceala pe masura, dar asta e..trece, excursii de genu sa tot fie! dezu: n-am avut nici o treaba cu nimeni... --- Mesaj completat în 05 Nov 2007 15:17 -------------cateva poze: Editat Noiembrie 5, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 ma copii imi cam place ce povestiti voi aici.....data viitoare nu ma luati si pe mine sa ma distrez cu voi? si apropo...Raducu....mi se pare mie sau lumea da cam multe detalii pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Noro ... ce prevede marele maestru de ceremonii pt viitorul weekend ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 da bag de seam ca vati cam distrat nu gluma?????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 haoleu fratzilor, da' mult mai vorbiti ...am rasfoit vreo 2-3 pagini lejer ) ... hai sa-si zica si baiatu cu cbr-ul galben care lucreaza pa la raven30hell prin bloc parerea: "super tare frate )" (scurt si la obiect) Catalin. (si...pretina...catalina ) Hai noroc si la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 @ dezu ..... de ce te gandesti mereu la ""prostii"" ??? --- Mesaj completat în 05 Nov 2007 17:41 -------------app, elena, eram 9 in camera:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 gîgi ,gîgi gîgi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 Noro ... ce prevede marele maestru de ceremonii pt viitorul weekend ? don't worry!!! doar ma stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Buey cica in weekend va fii extrem de naspa vremea asa ca ... unde bem ? Eu in clipa asta ma duc sa dau cbr`ul si pw mea, .... ... am sa fiu disponibil la o bauta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 unde bem?? de asta iti faci griji? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 bey copii de beut nu va face-tzi griji... sunt destule case in care e loc......asa ca.....na. dar totusi vreau sa remarcatzi ce figuri impunatoare acolo cu tata langa mine... sper ca v-atzi simtzit bine si la valeni....pacat ca nu am stat si acolo o noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 bey copii de beut nu va face-tzi griji... sunt destule case in care e loc......asa ca.....na. dar totusi vreau sa remarcatzi ce figuri impunatoare acolo cu tata langa mine... sper ca v-atzi simtzit bine si la valeni....pacat ca nu am stat si acolo o noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 a fost super fain si la valeni, chiar super . mai ales cand eram cu adie pe drumuri .. sa cautam magazin .. pt a alimenta cu bere cica pana maine seara tine vremea asta .. apoi se mai incalzeste. dc nu ... vin si eu cu masina .. mai sunt cateva masini .... si mergem undeva la gramada. ce parere aveti? faza e ca va veti cam inghesui in masina dar nu asta conteaza astept pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Cam Tarziu pt un mesaj dar am avut niste probleme. Vroiam sa va zic ca m-am simtit super bine si de-abia astept sa ne intalnim iar la o bere si un mic si bineinteles acompaniat de povestile lui Adie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Hai mah .. nu mai fi asa rau .. poate a avut si ea treaba de aia sa retras asa devreme . am vazut-o io cu jhon care trebuie sa puna niste poze <small>--- Mesaj completat în 06 Nov 2007 02:28 -------------</small><br/>aaa deci recunosti ca-ti falfaia neeebunule vrei sa-mi furi vulpita aaa? bine promit ca o iau special pt tine la urmatoarea iesire ( EMI) <small>--- Mesaj completat în 06 Nov 2007 02:34 -------------</small><br/> nu e voie cu plostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Inca o saptamana si ceva mai am de asteptat si eu pana imi iau permisu in mana! ai dreaq iar beti fata mine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 nu iar ... din nou:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 prima parte a fost cu pozele de la ploiesti, acum urmeaza partea a doua cu pozele de la valenii de munte: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Super Tari pozele. 10x Raven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Super Tari pozele. 10x Raven nu sunt facute numai de mine, ci de Jhon... eu mi-am uitat aparatu acasa, m-a luat noro intr-o viteza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate