dezu_ro Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Auzi ma ce zice lumea .. ca am fost barfit pe la spate la Ploiesti .... asa este ... ??? in cazul asta ma retrag din gasca ... distractie placuta bulachilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Si iti mai luam si apararea ca fraiera. Si acum imi spui mie ca sunt proasta...bai baiete, ai atata prostie in tine cat esti tu de mare. Sa fie clar ca pe mine nu ma jigneste nimeni. Fraiera eu ca ti-am fost prietena, te-am imprumutat cu bani si nici macar sa ii dai inapoi nu stii (te faci ca si ai uitat), de la un timp ai inceput sa suferi de tine. Cat ma plimb eu cu motocicleta e treaba mea, si da universul se invarte in jurul meu atata timp cat imi dai atata atentie. Cumpara-ti o viata frate si nu mai fi invidios pe a altora! Adio, "prieten bun" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 (editat) Editat Noiembrie 8, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 (editat) NU am de gand sa ma cert cu nimeni, dar nu o sa inteleg de ce am fost jignita din senin ca s-a trezit asta cu fata la perna. Il consideram prieten bun, dar se pare ca m-am inselat. Din acest moment nu mai am ce discuta cu oameni prost crescuti Editat Noiembrie 8, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 12:44 -------------De azi nici nu mai ma obosesc sa intru pe forum ... gata ... nu mai sunt nici motociclist deci nu mai am ce cauta nici pe forumul asta ca toti agaricii ... bag (cuvant urat) .. oricum intram mai mult pentru piese Zbie All Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 <small>--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 12:44 -------------</small><br/>De azi nici nu mai ma obosesc sa intru pe forum ... gata ... nu mai sunt nici motociclist deci nu mai am ce cauta nici pe forumul asta ca toti agaricii ... bag (cuvant urat) .. oricum intram mai mult pentru piese Zbie All altu care a intrat in depresie. bai agarciciule fa-mi calc la multi ani miki , la multi ani nebunake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Auzi ma ce zice lumea .. ca am fost barfit pe la spate la Ploiesti .... asa este ... ??? in cazul asta ma retrag din gasca ... distractie placuta bulachilor da ce vroiai sa te barfeasca pe la "fatza " ? si normal daca te-ai dus la somn cel mai devreme Acu sa iti zic eu serios acum ceva : N-ai fost barfit TU ! te retragi datorita faptului ca ai vandut motorul si trebuie sa iti rezolvi problemele si momentan nu mai ai cum sa iti ie motor ! insa foarte bine poti folosi Super Tenerele , motorul Oanei asa cum si eu o folosesc pe asta mica a Simonei ,cu toate ca a mea e in garaj la iernat deja . nu mai fi suparat ! te invit la o cana di vin fiert la "mes amis" ,asa de dragul vremurilor bune si nebune ce zici ? prietenii stiu di ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Sar'na Ai idee ce i-a apucat pe astia 2?Dezu si Raven? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Sar'na Ai idee ce i-a apucat pe astia 2?Dezu si Raven? Nush', sa si le rezolve in privat ! asta e un topic de plimbari ...cu masina mai nou ! IESITI BUEYYY CU MOTOARELE ! 'da diseara se anunta ceva ? a? nimic ? hai Gavrilosi si Mihaiosii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 prefer sa nu fac publica discutia caci nu as avea de pierdut dar macar eu am obraz micisoara la multi ani!!! scz dar eu nu te stiam dupa nume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Sar'na.Ma io as iesi in sera asta la bere da nu prea am cum because si ai mei sunt Mihai si Gabi deci in seara asta e in familie. Da maine...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 prefer sa nu fac publica discutia caci nu as avea de pierdut dar macar eu am obraz micisoara la multi ani!!! scz dar eu nu te stiam dupa nume io nu am vazut ca te-a facut proasta pe topic , si u l-ai atacat pe topic pe dezu , deci cred ca dintr-o discutie in privat u ai bagat-o pe topi care e fazaaaaaaaaaaaaaaaaa ma mut in suedia nu mai suport romania , cautati pe youtube "balada elodiei" ps: vreau si io id lu adie ca l-am uitat , eram beat cand mi la spus si credeam ca il tzin minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 ti-am explicat pe privat, acum sper ca ai inteles ca nu eu am adus discuta pe forum. ps: copii cum facem sambata? sebi zicea ceva de ora 18... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Ce aveti ma stresatilor, va certati atat.. Dezule tati, nu mai pune la inima , ca lumea e rea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 <small>--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 12:44 -------------</small><br/>De azi nici nu mai ma obosesc sa intru pe forum ... gata ... nu mai sunt nici motociclist deci nu mai am ce cauta nici pe forumul asta ca toti agaricii ... bag (cuvant urat) .. oricum intram mai mult pentru piese Zbie All ce intzelegi voi prin barfa bah ? daca eshti subiectul unei discutii intr-un grup mare barfa . io din cate tin minte in betia mea despre dezu sa vb cum o sa arate el si viitorul lui xx- . asta a fost barfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 ce intzelegi voi prin barfa bah ? daca eshti subiectul unei discutii intr-un grup mare barfa . io din cate tin minte in betia mea despre dezu sa vb cum o sa arate el si viitorul lui xx- . asta a fost barfa va-mbatarati ti-ai 'reacu si acu va luati la cearta .... D'aia nu e bine omu sa va dea prea mult . .uite vedeti, o luati razna pe urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 va-mbatarati ti-ai 'reacu si acu va luati la cearta .... D'aia nu e bine omu sa va dea prea mult . .uite vedeti, o luati razna pe urma Cum ma, sa fim 3 oameni la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 ma copilasi! terminati cu copilariile ca si asa sunteti urati amandoi poate mai vad vreun post melancolic de-al vostru pe acilea ca sa mor de nu va spun lu Zorro si dup-aia ori ori deci GATA!!!! va iubim pe amndoi! concluzia: nebunake nu da nici un semn, micisoara e ocupata asa ca oricum s1 ne traiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 (editat) ma copilasi! terminati cu copilariile ca si asa sunteti urati amandoi poate mai vad vreun post melancolic de-al vostru pe acilea ca sa mor de nu va spun lu Zorro si dup-aia ori ori deci GATA!!!! va iubim pe amndoi! concluzia: nebunake nu da nici un semn, micisoara e ocupata asa ca oricum s1 ne traiti prezent buey...va multumesc pentru urari...sa fie..Deci ce facem in seara asta...dupa 10-10:30...? ne cinstim cu o bere? Editat Noiembrie 8, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 In sfarsit Nebunake ca nu mai veneai odata cu cinstea aia . Count me in . Anybody else? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 In sfarsit Nebunake ca nu mai veneai odata cu cinstea aia . Count me in . Anybody else? pai tu cum dreaq sa nu fii prezent ...se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Restu dorm sau sunt tacuti dupa razboaiele de mai devreme. La baut cu noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 prezent... Ce prezent bah ca n-am vazut nici unul in camasa de forta pe acolo --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 18:05 ------------- Pe miiiiiiiineeeeeeeeee nuuuuuu maaaaaaaa iuuuubeeeesteee niiiiimeeeeeniiii, siii uiiiiiiiite caati priiiiiiiiiiiiieeteeeniiiiiiii aaaaaaveeeeetiiiiiiiii vooooooooi. Citat o fosta colega de facultate Daca nu e nashpa adu-o cu tine c-o luam pasagera si poate o si iubim....poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Ce prezent bah ca n-am vazut nici unul in camasa de forta pe acolo <small>--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 18:05 -------------</small><br/> Daca nu e nashpa adu-o cu tine c-o luam pasagera si poate o si iubim....poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Si iti mai luam si apararea ca fraiera. Si acum imi spui mie ca sunt proasta...bai baiete, ai atata prostie in tine cat esti tu de mare. Sa fie clar ca pe mine nu ma jigneste nimeni. Fraiera eu ca ti-am fost prietena, te-am imprumutat cu bani si nici macar sa ii dai inapoi nu stii (te faci ca si ai uitat), de la un timp ai inceput sa suferi de tine. Cat ma plimb eu cu motocicleta e treaba mea, si da universul se invarte in jurul meu atata timp cat imi dai atata atentie. Cumpara-ti o viata frate si nu mai fi invidios pe a altora! Adio, "prieten bun" v-ati aprins amandoi ca doi copii de gimnaziu....nu spuneti vorbe goale in care nu credeti nici unul. Ati inteles? Sa nu mai vad discutii de astea pe aici ca dau cu voi de tobele de la motor....cand sunt fierbinti.... Hai reveniti-va, si cereti-va scuze unul altuia pe PM ca nu sunteti copii..si o greseala recunoscuta e pe juma iertata... --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 18:24 ------------- Nush', sa si le rezolve in privat ! asta e un topic de plimbari ...cu masina mai nou ! IESITI BUEYYY CU MOTOARELE ! 'da diseara se anunta ceva ? a? nimic ? hai Gavrilosi si Mihaiosii .... Undeva pe aproape de Lipscani, stie Noro cum ii zice...eu nu am fost niciodata...dar vin dupa 21.00 --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 18:43 -------------Pai atunci La Multi Ani la toti sfintii de azi...va simtiti voi care..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate