Kayne Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 vreunu dintre voi dupa plimbare a venit in anca, langa circa 13? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Revin cu detalii mai exacte pentru sambata... Deci, ne vom intalni la ora 20:00 in intersectia dintre Bulevardul Carol si Calea Mosilor. Va fi o Honda rosie parcata pe acolo,daca nu, macar am sa ma parchez pe mine Nu trebuie sa aduceti nimic, vom strange bani atunci(cei care au) si vom intra in primul magazin care ne iese in cale pentru cumparaturi. In principiu nu este indicat sa veniti cu mobra pentru ca se vrea a se consuma multa bere Ideea este sa ne cunoastem mai bine si sa planificam eventualele plimbari,evenimente, iesiri prin tara la care sa mergem impreuna. Nu conteaza ce fel de mobre aveti: comuniste, enduriste, vitezane etc. (nici chiar pedalier ) Celor cu care deja am vorbit pe mess voi trimite personal cate un sms vineri cu aceleasi date. Ca idee nu m-am gandit la un party in adevaratul sens al cuvantului dar daca va iesi nu cred ca se va supara nimeni asa ca puteti sa va aduceti si prietenul/prietena cu voi. Cam atat deocamdata...Daca mai aveti nevoie de ceva informatii ma gasiti la nr de tel 0723.192.095 Asfalt uscat si rezervorul plin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) hello ! PM me (mai e nevoie de altceva ? ) Editat Octombrie 3, 2010 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 everybody is welcomed!!! nu suntem rasisti! Ma primiti si pe mine? Am un scuter momentan, dar fac kilometrii in disperare cu el. Nu prea am cu cine sa ies la o tura mai lunga si ma gandeam daca primiti si un biet scuterist intre voi Viteza de croaziera 75km/h si maxima 90km/h, deci prin oras as face fata Drum intins si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Oricine e binevenit. Iesim diseara pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Poate ma alatur si eu (CBR F4i gri). Imi place sa adun km la activ id: nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 puteti conta pe mine daca aveti chef de plimbari dupa ora 22:00 . id de mess: blue_nightwish sau 0723 681 109 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) eu ma bag la o plimabare in seara asta. dati un loc de intalnire si o ora (eu stau in zona Dristor) pentru sambata dimineata: doritori pt o plimbare pana la Cheia? plecare pe la 11.00 (zic eu) si toata distractia sa dureze 6-7 ore (4-5 pe drum, restul relaxare la aer curat) ajungem inapoi la timp pentru a onora invitatia lui noro doritori? id: gabimaty (pentru cei care nu il au deja) eu am suzuki intruder 800, merg max 120 km/h unde e liber (retineti asta este MAXIM, motorul duce mai tare, dar pt viteze mari am masina), in rest nu ma grabesc ca am familie serioasa si vreau sa ma intorc acasa intreg. Editat August 23, 2007 de gabimaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Oricine e binevenit. Iesim diseara pe undeva ? Ma bucur sa aud asta si astept cu nerabdare sa va cunosc personal Id y!mess: matran_vlad_shtefan tel: 0741256201 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASU11 Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 A5U11@yahoo.com ma bag si eu sunt din buftea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) poate chiar se incheaga o gashcutza anuntz: este posibila o iesire spre munte in weekend , o sa adaugam detalii mai tarziu, pe la 22H00 - 23H00 Editat August 23, 2007 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Eu spun prezent la iesire la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 cred ca in seara asta nu o sa am detalii, dar sigur o sa anunt aici ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) ... Editat August 23, 2007 de gabimaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 intrunirea de la Breaza va fii weekendul viitor nu acesta si se va discuta sambata si despre facutul prezentei la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) Sambata dimineata plec pe Transfagarasan. Din cate am inteles e ultimul weekend, dupa august se inchide drumul pe acolo. Ajung la Balea pe la Sibiu, dupa aceea incerc spre Vidraru daca tine drumul. Apreciez companie Editat August 23, 2007 de Piratul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 referitor la party-ul de sambata --deci ma bag --deci vin--deci ma vedeti acolo-- dc stiti este si un bar DOWNSTAIRS de la administratia pubica pe langa scoala si chiar lg spalatorie...si e si in gen ...asta pt orice eventualitate pana atunci asfalt uscat si ziceti si voi dc iesiti in seara asta.....eu pe la romana pe la 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 din pacate, Downstairs nu mai e.. s'a inchis... ce fain era.. ce baute... ce nopti... unul din DJ, Dragos, e motorist... super fain... pacat.. cica o sa'l redeschida, dar prin centru pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Si eu vand unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Si eu vand unu gogule vezi ca e rubrica pentru asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 NU tre ingrediente anume din cate am inteles de la noro.Ne vedem in fata la el pune fiecare cat il lasa buzunaru intrem in magazin cumparam si pe urma uracam la el si consumam ce am cumparat :DAM dreptate NORO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 (editat) exact! s-a strans ceva lumeeee Editat August 23, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 salutare, vineri 25-08-2007 aproximativ 16H00 , plecare catre baile herculane , toata lumea este invitata , sper sa nu fie prea din scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 salutare, vineri 25-08-2007 aproximativ 16H00 , plecare catre baile herculane , toata lumea este invitata , sper sa nu fie prea din scurt la 18:00 abia ies de la servici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosm1n Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Cosmin, 0727.788.375 ID: not_a_number_c Ies seara dupa 20.00 in bucuresti si in wk in afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate