bulibasha Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Pare ca a fost tare fratzilor.... Vrea si persoana mea diseara Meteo spune ca vor fi ~4 grade Celsius pe la ora aia! V-am pupat pe gingii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 eu in seara asta fac pas ca e ceva treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 daca la intoarcere vi s-a parut frig noi ce sa mai zicem ca la 3 AM eram in Snagov si cred ca erau -45 de grade,in viata mea nu mi-a fost asa frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 daca la intoarcere vi s-a parut frig noi ce sa mai zicem ca la 3 AM eram in Snagov si cred ca erau -45 de grade,in viata mea nu mi-a fost asa frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 deci pana la urma ne vdm diseara la 7 la arc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 da mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Frumoasa plimbarea! Destinatia nu conteaza prea mult intr-o companie placuta, asa cum a fost cazul acum. De la Mihailesti am ajuns si la Snagov,mai aveam putin si ajungeam la Ploiesti(era cat pe aci!), insa frigul mi-a facut degetele de la maini straine de mine.Pe cand urmatoarea iesire? eu am simtit tot corpul strain de mine,iti dai seama daca ajungeam la ploiesti....ca ne faceam k sapa... --- Mesaj completat în 14 Nov 2007 13:40 -------------si cu toate astea nu stiu cum draq radeam cu gura pana la urechi...noi sintem normali,noi nu sintem normali.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 ...noi sintem normali,noi nu sintem normali.... suntem sau nu suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 suntem sau nu suntem? va spun eu nu suntem...kid tremura aseara pana in maduva oaselor...ziceai ca e titirez..... ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 va spun eu nu suntem...kid tremura aseara pana in maduva oaselor...ziceai ca e titirez..... ..... daca nu avea cine sa-l incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 daca nu avea cine sa-l incalzeasca eu unu nu am putut...nu ma atrage.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 frateeeee eram pus pe vibratii rau de tot , parkinsonu e de cacao pe langa ce faceam io..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) frateeeee eram pus pe vibratii rau de tot , parkinsonu e de cacao pe langa ce faceam io..... rudolfff Editat Noiembrie 14, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 ar trebui sa va imbracati mai bine! la intoarcere decat mainile mi-au inghetat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 eu unu nu am putut...nu ma atrage.. aaaaaa daaa?????adica indirect m-ai facut urat,bineeeeee......IT'S OOONNNN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 aaaaaa daaa?????adica indirect m-ai facut urat,bineeeeee......IT'S OOONNNN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Adevarul ca erai subtire imbracat, eu ma mir cum mai traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 m-ar interesa si pe mine. imi explici diseara cum vine treaba. apropo, pe unde stai in drumul taberei? Pai nu vin la arc pt ca nu am carnet decat peste o sapt sper... Stau pe valea argesului nr 2 in blocul cu posta! din statie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 pare rau copii ca nu am mai ajuns la arc asta seara dar abia m-am intors de la pulitia pulii....Iuliana fata cu GPZ-ul a avut azi un accident la ora 12 si acum inca mai e akolo de cacao cu tablagii astia... partea buna e ca nu a patit nimik grav nu ma intrebati de detalii k oricum nu am cum sa va raspund... ciaules! P.S: imi cer scuze daca am jignit "exceptiile"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 m-a sunat si pe mine sa-mi spuna,se intampla asta e ,capu' sus fata e bine ca esti ok TI POOOOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 acum am ajuns de la o plimbare ... totul a fost frum:) mai putin accidentul de azi al iulianei ... cu pulitistii tembeli. auzi .. unu se chinuia sa pronunte + scrie cuv "acceleratie" pe chestia aia de constatare. pana una alta ..... despre ab de la cosmote, am fost si m'am interesat: 1. 60 minute gratuite in orice retea pe luna pe toata perioada contractului 2. 100 minute gratuite in orice retea in fiecare din primele 3 luni din anul 1 si anul 2 de contract. 3. 500 minute gratuite in reteaua cosmote 4. 500 mesaje gratuite in reteaua cosmote. total. afacere buna pt 30 lei pe luna. deci deci ... care se baga? sa putem vb intre noi .. sa ne sunam in caz de nevoie .. fara sa fim nevoiti sa nu mai mergem o sapt cu motoarele ... pt a putea plati facturile. eu unul imi fac abonament, + ca mai dau si telefoane dragute moca dex, ai legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 tare, atunci ma bag si eu pe abonament, ca am doar cartela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) eu v-am luat-o inainte....de aproape 1 an...deci ca drept urmare...0766.578.850, hai sa vad nr de cosmote aici...ale voastre bineinteles... Editat Noiembrie 14, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2007 cuma am zis revin cu detalii...tipa care a lovit-o pe iuliana a fost declarata vinovata si a ramas fara permis pt 60 de zile faza nasoala e k astia de la pulitie au tinut-o pe iuliana pana la 22:30 pt declaratii makar s-a incheiat cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Daca te duci la germanos ...sunt si telefoane ieftine ala care gliseaza la germanos e cel mai ieftin e 19 lei! la altele e mult mai scump.... TELU MEU (am si eu abonament facut zilele astea cu aceeasi promotie) 0766.737679 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate