Ravenitza Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 mare grija de acum incolo, cred ca stiti foarte bine ca din cauza asfaltului rece, cauciucurile isi pierd aderenta... desi e frig, azi e super afara, e asa frumos cu soare diseara ne vedem pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Daca se iese azi, ma bag Eu pot abia dupa 7.30 pm Dati detalii aici sau pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Dati-mi si mie un semn daca iesiti pe undeva... Id yahoo: cristiporojan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 daca e gata odorul meu, cu uleiul schimbat in telescoape si electricele se aprind care cum trebuie, poate vin si eu daca se aduna lumea pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 e super de bobinat sa moara cici,daca si in seara asta stati in casa adevarat sinteti lepre,io aseara am ars-o pana pe la 10,m-am facut k lopata jur deci....LA CAT???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 20-20.30 la arc? si de acolo vedem noi unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 ca sa facem ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 ca sa facem ce? sa facem ceva in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) ca sa facem ce? de obicei ce facem? plimbare si apoi o oprire prin vreun bar Editat Noiembrie 13, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_jul21 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 vreau si eu........., eu ies de la munka la 8 , si lucrez la piata presei libere, vreau si eu un succcccc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 vreau si eu........., eu ies de la munka la 8 , si lucrez la piata presei libere, vreau si eu un succcccc vezi ca au butic in statie la presei acolo bine te luam si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_jul21 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 vezi ca au butic in statie la presei acolo bine te luam si pe tine mercic 'H3llriderr',esti un "dulce" ca intotdeauna ..... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Asta seara la 20 - 20:30 la arc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Io in pm trebuie sa ma duc cu nebuna aia la balu piz..i ca nu mai scap de ea o sa va dau un tel pe la 9:30 10:00 sa vad unde o ardeti ca asa chef am de plimbare mai ceva ca maidanezu ala din reclama la Germanos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Daca primiti si noi veniti I'm in! Daca ziceti "Bah, ce mai vrea si asta?" "Aha, este nou, daca incepe cu intrebari d-alea destepte...", atunci ma dau singur ca si pana acum. Voie buna domnilor si nu in ultimul rand doamnelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Daca primiti si noi veniti I'm in! Daca ziceti "Bah, ce mai vrea si asta?" "Aha, este nou, daca incepe cu intrebari d-alea destepte...", atunci ma dau singur ca si pana acum. Voie buna domnilor si nu in ultimul rand doamnelor! cu siguranta esti binevenit man --- Mesaj completat în 13 Nov 2007 14:50 ------------- vreau si eu........., eu ies de la munka la 8 , si lucrez la piata presei libere, vreau si eu un succcccc pai iubitu' tau ce pazeste? nu scoate moto??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Multam'! La ora 20.00 va voi astepta acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Io in pm trebuie sa ma duc cu nebuna aia la balu piz..i ca nu mai scap de ea o sa va dau un tel pe la 9:30 10:00 sa vad unde o ardeti ca asa chef am de plimbare mai ceva ca maidanezu ala din reclama la Germanos PLIMBARE!!! bah pe mine ma luat un somn... sunt treaz de la 2 jumate noaptea si am mai fost si la munca , cred ca o sa dorm cand voi o sa va plimbati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) Multam'! La ora 20.00 va voi astepta acolo. te vom astepta. oameni buni eu v-am stabilit intalnirea, momentan nu am cu ce sa vin, dar o sa vad...oricum daca ramane valabila intalnirea ma sunati si pe mine, cei ce imi stiti nr, ca eu o sa fiu plecata si n-am acces la net. Editat Noiembrie 13, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 te vom astepta. oameni buni eu v-am stabilit intalnirea, momentan nu am cu ce sa vin, dar o sa vad...oricum daca ramane valabila intalnirea ma sunati si pe mine, cei ce imi stiti nr, ca eu o sa fiu plecata si n-am acces la net. pai ce ma nu are cine sa vina sa te ia???daca reusesc sa scap de bal vin io daca vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Bai, si io simt nevoia sa ma dau cu motoru mai mult. I-am facut si plinul... > Haideti la mare Maine dim ne intoarcem rupti la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_jul21 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 pai ..... a bagat mortorul la naftalina si e busy all week .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Bai, si io simt nevoia sa ma dau cu motoru mai mult. I-am facut si plinul... > Haideti la mare Maine dim ne intoarcem rupti la munca daca ii bagi si lui Baby gaz ai deja un partener de drum ca io sint in faliment ....ii trebuie 2 plinuri si ceva adica un milion si ceva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Consider ca mai am mult pana sa ajung sa-mi platesc un partener sa faca ceva cu mine, chiar daca este vba numai despre facut un drum pana la malul marii Kiddin', af cors. Din pacate, doar pt Suzi am. Plec cu mancarea in ghiozdan, ca si-asa n-am apucat sa mananc la job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Daca-i musai la mare, ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate