noro Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2007 need help!!! curatat aragaz...spalat pahare....si un masaj!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) vorbesc d curatenie astia kr nici macar n-au fost la petrecere sau mi se pare mie? Ia zi noro,need help ? exact, data trecuta cand am fost eu, corbii l-au ajutat sa faca curat de data asta insa...n-am putut sa ajung si nu intrebati de ce. Editat Noiembrie 19, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ceva poze, pt filmari .. buzz si le trim pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 vorbesc d curatenie astia kr nici macar n-au fost la petrecere sau mi se pare mie? Ia zi noro,need help ? Lasa ma .. mai bine ca nu au venit unele persoane ... chiar nu aveam chef de scandal Oricum a iesit prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 Lasa ma .. mai bine ca nu au venit unele persoane ... chiar nu aveam chef de scandal Oricum a iesit prea tare. vezi k iar incepi sa ma superi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 vezi k iar incepi sa ma superi.... Vrei sa ma bati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 Vrei sa ma bati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 cata dragoste pe voi..hmmmm ... norooooo de scria pe mana ta gay.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 cata dragoste pe voi..hmmmm ... norooooo de scria pe mana ta gay.ro mda...daca stiam k o sa aiba atata succes foloseam metoda de mai mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 mda...daca stiam k o sa aiba atata succes foloseam metoda de mai mult timp copil nebun ce esti ... deci cand mai bem ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 copil nebun ce esti ... deci cand mai bem ?? cum cand? data viitoare dar mai schimbam locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 cum cand? data viitoare dar mai schimbam locatia Facem o noapte de club .. club fire de ex .. , Sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ca tot vn vorba de party... miercuri noaptea am balul. cn vine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ca tot vn vorba de party... miercuri noaptea am balul. cn vine ??? e najpa, sunt multi manelisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 bah ce facem de revelion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 bem elena, nu manele, cik nu baga deloc manele. dc baga, si fugim:D as vrea sa fie frumos, sa putem merge cu motoarele oricum, la meteo a zis ca se maine seara e ok, iar chiar acum dc iesi pe balcon sau vei cobora afara, ai sa vezi ca nu mai bate vantul, e relativ bine, cu 3 grade mai sus de 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 daca iesi afara ai sa vezi cand intri in casa si te bagi in pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 ce aveti mai copii? abia m-am intors de la plimbare...de unul singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) john daca e ok vremea poate trec si eu sa'ti sustin bobacele..adica...ahm...bobocimea ! ))) eu oricum maine plec pe mobra la faculta' ca am treaba dupa..asa ca ma acomodez cu temperatura Editat Noiembrie 19, 2007 de legnakrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ca tot vn vorba de party... miercuri noaptea am balul. cn vine ??? Hai sa mergem in grup, fratilor.... --- Mesaj completat în 19 Nov 2007 22:44 ------------- daca iesi afara ai sa vezi cand intri in casa si te bagi in pat I agree... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 io zic asa , sa mergem in grup noi baietii fara pasagere , sa plecam in grup cu pasagere de la bal .. vedem care o ia pe miss , si dupa aia sa facem sex in grup da de revelion ce facem? este prodigy la sibiu , ca la radu in valeni am intzeles ca a cazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) de revelion mergem pe valea oltului mai multe detalii pe mess dar totusi sa dau ceva detalii si pe aici... locatie: Cainenii Mici 250km cazare: intre 50ron si 100ron pt tot grupul(atentie!!! nu de persoana )-casa cu 4 camere(este si caldura ) super peisaj: Raul Olt, muntii Fagaras, cascade,etc NU NE DERANJEAZA NIMENI!!! putem sa facem ORICE: se anunta cu multe gratare! are cine sa ne gateasca...o ciorbita ceva nu strica... pot aranja si de un berbecut la protap! ce sa mai zic...poate gasesc ceva poze de akolo... daca mai aveti intrebari nu ezitati sa mi le puneti Editat Noiembrie 19, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ce ai bah cu berbecutzu ? daca e vegetal merge mancam si noi spanac cu soia io vreau sa luam o curva fara sa stie fetele noastre si sa ne retragem pe rand cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 canal de desene animate avem acolo????altfel nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate