SeBIKE Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ce ai bah cu berbecutzu ? daca e vegetal merge mancam si noi spanac cu soia io vreau sa luam o curva fara sa stie fetele noastre si sa ne retragem pe rand cu ea poate se uita fetitza ta acum pe forum....te vad eu maine cum te scoti....pe rand, cred... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ar fii al doilea BUSTED pe sapt asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 eu v-am zis...fiti sinceri si spuneti-le voi...e mai bine decat sa afle ele...cine stie poate le-o place ideea si se iveste ceva in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ar fii al doilea BUSTED pe sapt asta... daca e sa punem bani pt curva ma bag si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 da ca sa fie caterinca mai mare nu mai bine luam un travestit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 da ca sa fie caterinca mai mare nu mai bine luam un travestit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 mi-am dat arama pe fata??? my bad , o curva ...da ...ramane curva,nu avem ce sa facem cu travestitu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 bay da v-ati gasit subiect de discutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 bay da v-ati gasit subiect de discutie Auzi...este foarte important sa discutam acest subiect sensibil ACUM,ca io nu vreau sa ma trezesc cu vreun pularau in casa daa????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Auzi...este foarte important sa discutam acest subiect sensibil ACUM,ca io nu vreau sa ma trezesc cu vreun pularau in casa daa????? in casa n-ar fi nimic .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ba noi sintem si prosti,motociclism.ro este un forum deschis care poate fii accesat cu usurinta de un minor,ce educatie dam noi acelui copil prin cele scrise mai sus???haaa??? va zic io,PROASTA...cum sa aduci in noaptea de revelion NUMAI O CURVA????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 vi-l aduc eu pe zorro, numa terminati k imi schimb parerea fata de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 noro sper ca ai 5 camere acolo da ai zis 4 tocmai pentru asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 vi-l aduc eu pe zorro, numa terminati k imi schimb parerea fata de voi de la travestiti o dam in pisici,e clar ce o sa fie acolo,zic PAS ca cine stie ce-o iesii...primitivilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erick27 Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 de la travestiti o dam in pisici,e clar ce o sa fie acolo,zic PAS ca cine stie ce-o iesii...primitivilor Nu se cheama primitiv ci zoofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Noro vrem detalii in legatura cu revelionul! sa auzim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 20, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2007 Noro vrem detalii in legatura cu revelionul! sa auzim! tocmai am dat: /index.php?...6081&st=870 nu prea esti pe faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 dap , proasta educatie , se invatza gresit , le explic eu... copii , deci cand spui hai sa bem o bere nu te opresti la una , asa e vorba , ca dupa o bere eshti alt om si fiecare om are dreptul la o bere asa si cu curvele , cand spunem sa luam una , de fapt ne gandim si la prietenele ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 nebuni sunteti. Sper sa iau si eu motorul astazi si sa ma alatur grupului vesel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Va sustin in toate proiectele Poate mai tine vremea asta faina macar o zi ca sa apuc sa ma dau si eu. Inca n-am reparat motoru Noro, respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 (editat) Revelionul ca revelionul, dar cine are chef de o plimbare astazi...acum La 17.00-17.15 ma gasiti la Arc. Dupa, incercatzi pe mobil (0723.687.279) si vedem cum ne organizam. Editat Noiembrie 20, 2007 de Yaman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Revelionul ca revelionul, dar cine are chef de o plimbare astazi...acum La 17.00-17.15 ma gasiti la Arc. Dupa, incercatzi pe mobil (0723.687.279) si vedem cum ne organizam. plimbare! plimbare! pli mbare! --- Mesaj completat în 20 Nov 2007 16:21 -------------tura pana la bikers otopeni!!! ne gasim la arc la 18.20 amatorii si profesionistii sunt aspteptati sa se alature! --- Mesaj completat în 20 Nov 2007 16:21 -------------tura pana la bikers otopeni!!! ne gasim la arc la 18.20 amatorii si profesionistii sunt aspteptati sa se alature! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 daca iesiti la plimbare si are cineva bunavointa sa ma ia si pe mine dau o cola,daca nu,nu e panica altadata ( am 65 kg,greutate de gagica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 (editat) de unde sa te iau? cu casca ta ca a mea e f mica cea de pasager catalun29 pe mess ca sa vb in timp util 0723293773 Editat Noiembrie 20, 2007 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 20, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2007 m-a sunat iulia k se intalneste cu inca cativa pe la 22:45 la grozavesti la metrou pt plimbare...s-ar putea sa apar si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate