road_runner 1400 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 M-am plimbat peste tot,Arc, Victoriei,Universitate,Dristor si pana la urma am andocat la Ursu'. Muzica buna, berea ieftina(gratis ),compania placuta, prieteni noi, ce sa mai ... frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 unde ati disparut frate toti? in 2-3 ore de plimbare prin bucuresti, daca ma intalnesc cu 1-2 motociclisti .... e mare scofala. chiar asa frig va e? e frig pe dreq... a fost prea cald si am iesit la drum lung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 dar prin bucuresti nimeni? maine pe seara, o iesire, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 dar prin bucuresti nimeni? maine pe seara, o iesire, ceva? de ce nu... eu ies si acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 am cheile in fata, motorul e la 10 metri usa... dar sunt la munca (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 unde ati disparut frate toti? in 2-3 ore de plimbare prin bucuresti, daca ma intalnesc cu 1-2 motociclisti .... e mare scofala. chiar asa frig va e? ma copilasi...kiar credeti k am facut eu vreo zi de pauza?? makar una? makar cand a plouat? nici yo n`am vazut pe nimeni si am umblat pe la pta presei... dr sarii..militari..pe la gara... nici macar scooterele cu livrari ! nimic! ori poate...ceata o fi de vina pey daca dai o tura de juma de ora pe zi ai sanse sa nu vezi prea multa lume....dar daca ai sta si tu calare de dimineata pana dimineata ai vedea k nu esti singur lumea de pe aici stie mai bine oricum...ca si completare...putin din ce ziceti e adevarat....multi s-au cam speriat de vreme....dar cine stie cunoaste mai bine ca sezonul nu s-a incheiat abia a venit toamna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Deci,unde mergem astazi? Haideti ,nu mai fiti puturosi!!!! O idee ceva? Macar un Ploiesti, sau Campina, dece nu Sinaia? Haideti nu stati, sa nu se puna paianjenii pe lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 Deci,unde mergem astazi? Haideti ,nu mai fiti puturosi!!!! O idee ceva? Macar un Ploiesti, sau Campina, dece nu Sinaia? Haideti nu stati, sa nu se puna paianjenii pe lant sinaia? intra pe mess sa vb ca suna interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 pt sinaia am impresia ca e nasol, ceva zapada. dar un ploiesti, targoviste, un A2 ceva ... merge. deci deci, care va bagati ? nr meu e: 0766. 752. 673. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 E soare si cald, acum cel putin la Sinaia. Zapada? da, insa sus pe munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Kidrock: cand te trezesti iti trimit, nus cine stie ce merci de invitatie, dar de data asta nu vin, sunt in pana rau de tot cu banii, si astept sa iau luni motorul, apoi vin unde vreti voi...Mai rabd putin pana data viitoare ps: mare grija la ceata, aseara era fff urat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 jhonny intra pe mess sa vb --- Mesaj completat în 24 Nov 2007 10:53 -------------plekam la sinaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 unde va intalniti?la ce ora plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 unde va intalniti?la ce ora plecati? intra pe mess sa vb id: andreigogiu sau suna la 0723192095 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 (editat) de ce nu... eu ies si acum.. Ma da tu stii ca noi tre sa ne mai vedem ... eu nu ti-am vazut deloc busa in schimb tu ai si mers pe Fezerica mea ... hai ca daca prindem vreme buna ca zilele astea in continuare... o plimbarica cu zeze tot trebe sa facem (nu de altceva dar moare asta daca nu iese ) Editat Noiembrie 25, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Absolut Offtopic : pt cei care au fost joi la snagov...Murmansk ii zice la orasu ala, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 Absolut Offtopic : pt cei care au fost joi la snagov...Murmansk ii zice la orasu ala, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 100 pagini motiv de bauta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 mai baga-ti 5 posturi sa fie 1000 , e mai cool ,si asa poate aveti 2in1 motive sa beti,100 de pagini 1000 de posturi,1000 de beri muste betzive care estetzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 mai baga-ti 5 posturi sa fie 1000 , e mai cool ,si asa poate aveti 2in1 motive sa beti,100 de pagini 1000 de posturi,1000 de beri muste betzive care estetzi si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 (editat) si la mai mare gata am luat plasticul intr-un final...il am in portofel, azi l-am ridicat si normal cum sunt eu norocos de fel era sa raman si fara el astazi,inainte de al ridica, cu conserva bineinteles, ca imi era frik sa merg cu moto pana la udristei ca poate ma prindea militia ...depasire linie continua, pe trecerea de pietoni...coloana... 90km/h ehh..am scapat prin urechile acului...traiasca spaga... ...deci ca drept urmare tre sa il ud...ca sa nu ma mai urmareasca ghinionul... Editat Noiembrie 26, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 (editat) gata am luat plasticul intr-un final...il am in portofel, azi l-am ridicat si normal cum sunt eu norocos de fel era sa raman si fara el astazi,inainte de al ridica, cu conserva bineinteles, ca imi era frik sa merg cu moto pana la udristei ca poate ma prindea militia ...depasire linie continua, pe trecerea de pietoni...coloana... 90km/h ehh..am scapat prin urechile acului...traiasca spaga... ...deci ca drept urmare tre sa il ud...ca sa nu ma mai urmareasca ghinionul... Deci...cand se intampla udarea? Ca merit si io o bere pt fata pe care am facut-o cand te-am vazut la examen... Editat Noiembrie 26, 2007 de micisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 --- Mesaj completat în 26 Nov 2007 19:44 -------------ooohhhoooo acum am vazut ca am fost norocosul care a scris postul cu numarul 1000 noro e topicu tau asa ca,ai o cola datorie la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 gata am luat plasticul intr-un final...il am in portofel, azi l-am ridicat si normal cum sunt eu norocos de fel era sa raman si fara el astazi,inainte de al ridica, cu conserva bineinteles, ca imi era frik sa merg cu moto pana la udristei ca poate ma prindea militia ...depasire linie continua, pe trecerea de pietoni...coloana... 90km/h ehh..am scapat prin urechile acului...traiasca spaga... ...deci ca drept urmare tre sa il ud...ca sa nu ma mai urmareasca ghinionul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate