Sari la conținut

Pt Cine Are Chef De Plimbari Si Nu Are Cu Cine....

noro
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

oameni buni voi mai iesiti cu motoarele? sau sunt singura nebuna...?

eu merg zilnic cu ea...ploaie..vant...nu conteaza..mai ales acum ca am masina in service..ahh :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MDea....Noroc ca acu ai permis :crack:

da adevarul e ca acum cad legal...parca nu mai are nici un rost acum cand merg cu moto ...nu mai are nici un farmec:D :lol: :D :D :crack:

Link spre comentariu

oameni buni voi mai iesiti cu motoarele? sau sunt singura nebuna...?

Pai cum sa nu mai mergem...eu unu' nu vreau sa o iau razna mergand cu masina in traficul asta.

Si oricum, stai linistita, ca mai sunt "nebuni" care merg cu motoarele pe orice vreme :crack: , unii chiar si pe oriunde...

(nu recunosc nimic :crack: )

Editat de Yaman
Link spre comentariu

pune ma si pozele de dupa veghea in lanul de secara.

Adevarul ca merita sa vada lumea de ce nu e bine sa te plimbi cu "sportiva" pe ogor :crack:

Link spre comentariu

eu merg zilnic cu ea...ploaie..vant...nu conteaza..mai ales acum ca am masina in service..ahh :crack:

mai ales acu ca ai baterie :D

Pai cum sa nu mai mergem...eu unu' nu vreau sa o iau razna mergand cu masina in traficul asta.

Si oricum, stai linistita, ca mai sunt "nebuni" care merg cu motoarele pe orice vreme :lol: , unii chiar si pe oriunde...

ideea e ca eu mai mult de 1 zi juma nu am lasat-o sa hiberneze...

azi am avut niste treaba prin Pipera, si am facut un mic offroad...am ajuns acasa plina de noroi, motorul nici nu il mai recunosc :crack: Nu stiu daca e chiar al meu :D , e plin de noroi...

Vorba unui prieten, no acu plina de noroi adio baieti :)

cineva un suc diseara in Bikers? vine cineva?

Editat de raven30hell
Link spre comentariu

Pai daca se lauda astia cred ca e si pentru noi avem si noi ( ca tara ) ceva mai deosebit ca am intzeles ca stam bine si cu bradul din centru! ( pacat ca al nostru rugineste spre deosebire de al altor tari care e mai mic dar macar e natural ( ca nu se mai poarte chiciurile )

ala din paris e mai mare , al noastru doar din europa de E .. ce competitie

Link spre comentariu

Eu cu sigurantza voi fi maine la arc, daca m-a prins lapovitza astazi pe drum, maine cat de rau poate fi :crack:

Sunt Yaman, apropo. Scuze Catalin, ca am postat de pe nick-ul tau, nu mi-am dat seama ca erai tu logat :crack:

Editat de Dark4ce
Link spre comentariu

Vad ca nu va astamparati chiar daca vremea e nasoala ... :crack:

Eu am zis stop la datul cu moto cel putin pana nu se remediaza vremea, chiar nu mai este vreme de moto acum , la 6 - 8 grade cat sunt afara chiar ai aderenta din parti, gumele nu se mai incalzesc asa cum trebuie .. etc.

Deci aveti grija

Numai bine :crack:

Link spre comentariu

Eu cu sigurantza voi fi maine la arc, daca m-a prins lapovitza astazi pe drum, maine cat de rau poate fi :crack:

Sunt Yaman, apropo. Scuze Catalin, ca am postat de pe nick-ul tau, nu mi-am dat seama ca erai tu logat :D

deci stiam eu bine :lol:

bah, la arc, la arc, dar la ce ora?

intre 7-7.30 :crack:

Link spre comentariu

Deci asadar si prin urmare eu vin am vb cu jony si ne vedem la 6:30 la arc!

rep.ovi84: nu vin cu 929 ca nu are nr inca :crack:

Pana o inscriu pe aia sunt fan suzuki! vin cu un gsxr 600 cu numar de BT.!

Oricum... de vis 929`le ala :crack:

Link spre comentariu

Impreuna cu h3llbiker(robert) voi incerca sa asigur pt cca 22-24 persoane (pe care le-am invitat si am considerat de comun acord ca ne sunt prieteni apropiati si comuni) cateva blonde ,ceva wisky , o masa calda si un desert +etc...

Cu restul lumiii binenteles ca ne vom saluta si vom petrece impreuna . :crack: :crack:

se putea mai elegant ? imi cer scuze de pe acum daca n-am procedat altfel...

<small>--- Mesaj completat în 09 Dec 2007 23:13 -------------</small><br/>

de cate ori veneam noi . .grupul acesta din astfel de plimbari ,nici nu mai apucam sa postam pe aici la urma .

asa e la inceput ....dupa aceea ai sa te astamperi ca o sa vezi ca iti intra frigu in oase cu timpul

ai auzit ceva de mine din cate vad , sa ne cunoastem si apoi sa avem mai multe tangente noi..bafta si numai bine .

inc-odat' multam de urare si abia astept sa ne cunoastem :D :)

ne vedem in trafic :lol: :D :-L :puke:

astazi am vbit cu Ursu .. sambata juma' din Bikers ..adica sala cea mare de langa strada e rezervata pt Sambata ora 21:00 pentru petrecere :D Va astept !

Link spre comentariu