blue_nightwishX Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 invitatie valabila numai pentru cei nominalizati . restu .. .cu parere de rau imi sunteti cunoscuti doar , nu si prieteni . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pandulinu Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 (editat) invitatie valabila numai pentru cei nominalizati . restu .. .cu parere de rau imi sunteti cunoscuti doar , nu si prieteni . ce uraaat! si de ce n-ai facut invitatiile pe privat? nici macar nu ne cunoastem dar totusi: LA MULTI ANI! Editat Decembrie 9, 2007 de pandulinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 invitatie valabila numai pentru cei nominalizati . restu .. .cu parere de rau imi sunteti cunoscuti doar , nu si prieteni . hai fah ca iti aduc o punga de cuie daca esti cuminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Inseamna ca bem grav ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 9, 2007 Autor Share Postat Decembrie 9, 2007 Nu stiu nimic, n-am fost eu Nu recunosc nimic bah asta e vorba mea ne suparam dezu ..oana noro ..cu cine vrea radu...cu cine vrea upi ...cu stie el cine adie cu micisoara octav(cracky) ..georgiana sinner ..cu stie el cine pitbullitza cu ...cine vrea;) pantera cu wizuuu robert cu ...(ba nene sa imi aduca vulpea ! ) + invitati din partea lui sunteti invitati pe data de 15 decembrie ora 21:00 in Biker's la Ursu !!! de ce ? pt ca e ziua mea...cica fac 24 ....din 24 ca pana sa fac 69 mai am odata cu mine isi va serba ziua si (robert) h3llbiker Asadar va invitam sa petreceti alaturi de noi la o maslina ...o atentie ceva , o blonda rece si ceva dulce invitatie valabila pentru cei de mai sus mentionati . cum adica cu cine vreau? se stie doar ca sunt fidel numai unei singure persoane: ZORRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 (editat) noro man, zi ce mai stii de revelionul ala? faci loc ptr inca 2 persoane de pe 30 incolo? ps. am auzit ca voiai sa-mi zici ceva vineri seara...mai tii minte despre ce era vorba? Editat Decembrie 9, 2007 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 9, 2007 Autor Share Postat Decembrie 9, 2007 everybody ne vedem la 10 in hook adica peste 2 ore pt detalii call me: 0723192095 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 nvitatie valabila numai pentru cei nominalizati .restu .. .cu parere de rau imi sunteti cunoscuti doar , nu si prieteni . Ok, de acord, insa daca ne nimerim pe acolo prin Bikers cu berea noastra in mana(cumparata cu banii nostri munciti) si iti spunem La Multi Ani nu te superi nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 ce uraaat! si de ce n-ai facut invitatiile pe privat? nici macar nu ne cunoastem dar totusi: LA MULTI ANI! imi cer scuze .. insa la data intrarii tale pe acest forum , inca ma cunosteam de multisor cu cei pe care i-am invitat la acest eveniment . pe tine cel putin nu te stiu nici din vedere.. asa ca ma rezum in a-ti spune multumesc de urare De aceea ziceam: cunoscuti am . Insa prieteni, mai putini. si cum aceestia erau majoritari in plimbarile lui Noro..am zis sa fac un anunt aici. te incomodeaza gestu ? inchide ochii hai ca avem timp sa ne cunoastem...nu fi suparat Se considera a fi un eveniment intr-un cerc mai "restrans" - aprox 20-22 de persoane,pentru care voi asigura impreuna cu h3llbiker(robert) , mancare ,beutura si tort + etc . noro tata ...stii tu de ce am zis eu asa <small>--- Mesaj completat în 09 Dec 2007 22:07 -------------</small><br/> Ok, de acord, insa daca ne nimerim pe acolo prin Bikers cu berea noastra in mana(cumparata cu banii nostri munciti) si iti spunem La Multi Ani nu te superi nu? pai n-ai cum sa ne intalnim ..ca inchiriez barul ))) jumate invitatii , jumate dansatoarele cand altii stiu ca e ziua ta si nu anunti .. e naspa . cand ii inviti doar pe cei cunoscuti iar e naspa ca se supara ceilalti ca tine si ridica problema la modul cum ai expus-o tu mai sus un pic(fapt pentru care ma simt prost si normal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 (editat) Ok, de acord, insa daca ne nimerim pe acolo prin Bikers cu berea noastra in mana(cumparata cu banii nostri munciti) si iti spunem La Multi Ani nu te superi nu? Bah .. vrei la jail ? Gabooreee ... cover me .. i`m goin in.... Editat Decembrie 9, 2007 de ovi84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Bah .. vrei la jail ? mda .. .am uitat . .sarbatorim si de merry CLISmas )) va fi petrecere cu catushe pentru cei nebunatici ..aviz... (gay.ro..zorro...etc ) )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Va fi o petrecere in stil clitorisian ! Necunoscutii vor fi salutati, bineinteles, dar frate, eu nu m-as risca sa dau petrecere in bikers, 40 mii berea..plm . Il inteleg pe Adi de ce e un grup rezervat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Va fi o petrecere in stil clitorisian ! Necunoscutii vor fi salutati, bineinteles, dar frate, eu nu m-as risca sa dau petrecere in bikers, 40 mii berea..plm . Il inteleg pe Adi de ce e un grup rezervat 50 ma ca am ales-o pe Stella Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Bah .. vrei la jail ? Usurel ovi84!!! mi-e rusine mie de rusinea ta ca ai scris asta . poate daca m-ai fi cunoscut te-ai fi abtinut de la cele comentate Ne cunoastem, de altfel te apreciez pentru abilitatile si indemanarea de care dai dovada in condusul motocicletei si sunt sigur ca nu te limitezi numai la asta. Nu te-am vazut, insa i-am crezut pe cei care imi povesteau de tine. Nu mai pune asa la suflet totul, nu am vrut sa sune atat de..., ma rog. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Phantom, chill out, totul a fost in stil de gluma, intelegem ca e frig afara si daca nu te dai cu motorul devi mai irascibil, toti suntem asa, dar trebuie sa intelegem unde e gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Phantom, chill out, totul a fost in stil de gluma, intelegem ca e frig afara si daca nu te dai cu motorul devi mai irascibil, toti suntem asa, dar trebuie sa intelegem unde e gluma Stiu ca e gluma, stai linistit. Multumesc pentru intelegere, insa cine ma cunoaste(recunosc ca nu sunt multi de pe aici) in mod sigur stie ca nu stau in casa si incerc sa ma bucur de pasiunea ptr care am asteptat destul ca sa mi-o pot implini. Iar astazi nu stiu care dintre noi a stat acasica, eu tocmai ce-am venit de aici: /index.php?...58630&st=20]. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Impreuna cu h3llbiker(robert) voi incerca sa asigur pt cca 22-24 persoane (pe care le-am invitat si am considerat de comun acord ca ne sunt prieteni apropiati si comuni) cateva blonde ,ceva wisky , o masa calda si un desert +etc... Cu restul lumiii binenteles ca ne vom saluta si vom petrece impreuna . se putea mai elegant ? imi cer scuze de pe acum daca n-am procedat altfel... <small>--- Mesaj completat în 09 Dec 2007 23:13 -------------</small><br/> Stiu ca e gluma, stai linistit. Multumesc pentru intelegere, insa cine ma cunoaste(recunosc ca nu sunt multi de pe aici) in mod sigur stie ca nu stau in casa si incerc sa ma bucur de pasiunea ptr care am asteptat destul ca sa mi-o pot implini. Iar astazi nu stiu care dintre noi a stat acasica, eu tocmai ce-am venit de aici: /index.php?...58630&st=20]. de cate ori veneam noi . .grupul acesta din astfel de plimbari ,nici nu mai apucam sa postam pe aici la urma . asa e la inceput ....dupa aceea ai sa te astamperi ca o sa vezi ca iti intra frigu in oase cu timpul ai auzit ceva de mine din cate vad , sa ne cunoastem si apoi sa avem mai multe tangente noi..bafta si numai bine . inc-odat' multam de urare si abia astept sa ne cunoastem :D ne vedem in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 GUsteriloooor, ne vedem la party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Elenoooooo vreau si eu poze de aseara plsss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 9, 2007 Autor Share Postat Decembrie 9, 2007 si faza cea mai tare e ca va cunoasteti si live va pupa noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 dezu ..oana noro ..cu cine vrea radu...cu cine vrea upi ...cu stie el cine adie cu micisoara octav(cracky) ..georgiana sinner ..cu stie el cine pitbullitza cu ...cine vrea;) pantera cu wizuuu robert cu ...(ba nene sa imi aduca vulpea ! ) + invitati din partea lui sunteti invitati pe data de 15 decembrie ora 21:00 in Biker's la Ursu !!! de ce ? pt ca e ziua mea...cica fac 24 ....din 24 ca pana sa fac 69 mai am odata cu mine isi va serba ziua si (robert) h3llbiker Asadar va invitam sa petreceti alaturi de noi la o maslina ...o atentie ceva , o blonda rece si ceva dulce invitatie valabila pentru cei de mai sus mentionati . Bai ce pot sa iti spun la multi ani si multa sanatate..., tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca,..si tie si lu' h3llbiker..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 pai n-ai cum sa ne intalnim ..ca inchiriez barul ))) jumate invitatii , jumate dansatoarele Citind linia asta nu ma simt prea fericit. Te rog sa reconsideri ideea de a inchiria barul. Nu ma incanta sa-mi petrec o seara de sambata in casa pentru ca e ziua cuiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Citind linia asta nu ma simt prea fericit. Te rog sa reconsideri ideea de a inchiria barul. Nu ma incanta sa-mi petrec o seara de sambata in casa pentru ca e ziua cuiva pai de ce sa stai in casa..daca se inchiriaza Biker's-ul. uite de exemplu poti iesi sa patinezi pe patinoarul de la Unirii...sa vezi bradutuuul ..si vei petrece o seara romantica Era o gluma oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Frate, nu mai stie lumea de gluma deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate