micisoara Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 pai io o sa merg, nu de alta da nu e "sanatos" sa ii lasam pe Noro si John singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 (editat) pai io o sa merg, nu de alta da nu e "sanatos" sa ii lasam pe Noro si John singuri ok facem 2 echipe vin si eu ps: veste excelenta, mai vine un prieten dan radu, unii din voi il cunosc, ati fost la domnesti cu el + masina Editat Decembrie 27, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 pai io o sa merg, nu de alta da nu e "sanatos" sa ii lasam pe Noro si John singuri Aici ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Intr`un filnal am si noi decizia sa venim dar nu garantez ca o sa ma simt bine .. mai ales ca sunt cateva chestii care nu imi convin. PS. Noro daca mai stes din lista sa mor daca mai am ce discuta cu tine, asta da dovada de respectul care il ai fata de mine. Sincer vin mai mult de gura lui Radu si a lui Nebunache chiar daca asta inseamna ca in Ianuarie sa stau pe 0 cu banii ... sunt 6 mil care tre sa ma strofloc sa ii fac, sa ii imprumut si asta numai ca sa vin cu voi pt ca imi face placere sa va fiu alaturi chiar daca unii incep sa prinda aere si impresii. cer scuze.. am inteles cu totul altceva. credeam ca mai scos de pe mess pt ca nu merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 cer scuze.. am inteles cu totul altceva. credeam ca mai scos de pe mess pt ca nu merg. ...BUNA DIMINEATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 mai pleaca cineva pe 30 sau 31 dimineatza cu masina ceva ?vin si eu sigur in cazul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 (editat) mai pleaca cineva pe 30 sau 31 dimineatza cu masina ceva ?vin si eu sigur in cazul asta Vb cu robert ... PS. Daca ramai in Buc iti vand eu 2 bilete la paw wau la pret redus ... 90 ron fata de 100 ron cat sunt initial Editat Decembrie 27, 2007 de ovi84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Vb cu robert ... PS. Daca ramai in Buc iti vand eu 2 bilete la paw wau la pret redus ... 90 ron fata de 100 ron cat sunt initial ce vrea asta mic sa zica este ca daca nu reusim sa vindem biletele la pow wow nu venim nici noi. Cat despre discutiile care cica s-au iscat vizavi de indecizia noastra........omul are voie sa se razgandeasca din cate stiu eu. Cand organizezi ceva faci o lista cu oamenii care iti confirma si para-confirma, apoi iti faci tu planul de cazare si cheltuieli de mancare & bautura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixxi Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 cata mancatorie domnle`... :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 ma dar poze cu locurile de cazare de acolo aveti si voi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 ce vrea asta mic sa zica este ca daca nu reusim sa vindem biletele la pow wow nu venim nici noi. Cat despre discutiile care cica s-au iscat vizavi de indecizia noastra........omul are voie sa se razgandeasca din cate stiu eu. Cand organizezi ceva faci o lista cu oamenii care iti confirma si para-confirma, apoi iti faci tu planul de cazare si cheltuieli de mancare & bautura. De acord cu tine, dar daca voi confirmati sambata dimineata cand mama dracu mai facem cumparaturi. Ca nu de cazare era vorba ci de strans banii si cumparat cele necesare, locuri in masini, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 loome, ne intalnim la 8:15 maxim 8:30 la noro. ca pana ne taraganam ... se face tarziu. sa ajungem pe lumina si noi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Pentru ca una bucata "maimutza" care trebuia sa lucreze sambata a reusit sa isi ia liber, plecarea se va face sambata la 10 dimineatza nu la 12 cum se discutase initial. (aviz Raducu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 trebuie precizat FFF CLAR faptul ca la 10 e plecarea ... deci prezenta obligatorie 8:15. aviz somnorosilor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 aoleu redbull e al meu!!! uff ... ok sa traiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 cred ca o s afiu mahmur la ora aia.....sa vedem daca ma lasa vecinu de sub coasta ca incepu sa bata in teava... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Unde e strangerea ? Adica unde ne gasim pentru plecare.. cum facem cu bagajele .. etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 La 8 .15 la noro acasa , sambata. Bagajele le impartim la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 27, 2007 Autor Share Postat Decembrie 27, 2007 Intr`un filnal am si noi decizia sa venim dar nu garantez ca o sa ma simt bine .. mai ales ca sunt cateva chestii care nu imi convin. PS. Noro daca mai stes din lista sa mor daca mai am ce discuta cu tine, asta da dovada de respectul care il ai fata de mine. Sincer vin mai mult de gura lui Radu si a lui Nebunache chiar daca asta inseamna ca in Ianuarie sa stau pe 0 cu banii ... sunt 6 mil care tre sa ma strofloc sa ii fac, sa ii imprumut si asta numai ca sa vin cu voi pt ca imi face placere sa va fiu alaturi chiar daca unii incep sa prinda aere si impresii. cer scuze.. am inteles cu totul altceva. credeam ca mai scos de pe mess pt ca nu merg. La 8 .15 la noro acasa , sambata. Bagajele le impartim la fata locului pe mine nu ma intrebati daca o sa fiu acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 ... pe mine nu ma intrebati daca o sa fiu acasa? cum adica ... vrei sa fac tzurtzuri la OO ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 27, 2007 Autor Share Postat Decembrie 27, 2007 cum adica ... vrei sa fac tzurtzuri la OO ? lasa ca ti le incalzeste zorro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 se pare ca unele persoane inca mai dorm dupa ""plimbarea"" de aseara. asa ca faceti bine si odihniti'va caci maine la ora asta e de preferabil deja sa fim pe drum, chiar la iesirea pe A 1 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Lasa ma ca nu dorm toti . Si nu e preferabile obligatoriu, nu de alta dar daca vin la 8.15 si plecam la 11 cred ca e de rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 (editat) sa nu care cumva sa va puna mama naibi sa ma trezesc dimineata degeaba si sa plecam la 11 ca va mananc cu fulgi bai ma doare capu rau de aseara !!! fi'ar..Nu mai zic ca a ras maica-mea cu lacrimi cand i-am povestit peripetiile Editat Decembrie 28, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Bai si pe mine ma doare capul rau de tot si sa mor daca inteleg de ce . A fost o seara alcool free... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate