legnakrad Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Greu dom'le, greu! asa ceva este inadmisibil!!!! Cand este urmatoarea petrecere? luati-va becuri! Nuka stie de ce! rezumatul este: unii , altii , altii ,dar majoritatea si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Ugh!! Pick me, pick me!! Pai bine ma, ma lasati pe laterala?? Rushine sa va fie!! - Hi, my name's John (J_o_h_n, da? ), and i'm a partyoholic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 part 3 de poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 (editat) Sa mai punem neshte poze! Orice asemanare nu este intamplatoare! PS. nu luati in seama data de pe poze, nu era setat pozaru'. Editat Ianuarie 13, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 extrem de tare frate, felicitari am si eu o intrebare: Da' unde e votca ?? nuka stie d c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 extrem de tare frate, felicitari am si eu o intrebare: Da' unde e votca ?? nuka stie d c. Nuka? Nu cred? Sau, mai stii? Ooofff! Nuksoaro!Deci tu ne lucrai votca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 DKW-ule, dupa pozele in care apar cu Jh0n, saracu' va trebui sa ma ceara de nevasta, ca m-am discreditat total superparty, siecsibalamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 DKW-ule, dupa pozele in care apar cu Jh0n, saracu' va trebui sa ma ceara de nevasta, ca m-am discreditat total superparty, siecsibalamuc Ca lui nu-i place, saracutzu'! daca-l iei rotund, nu cred ca (are curajul sa) te refuza/e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Bre, nu fac doua greseli de acelasi fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 (editat) Bre, nu fac doua greseli de acelasi fel AMIN!!! Sa fie intr-un ceas de marca! si cu cuc! Ce va mai place invartita! Editat Ianuarie 13, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Nuka? Nu cred? Sau, mai stii? Ooofff! Nuksoaro!Deci tu ne lucrai votca! a nuuu ea nu ne lucra votca, doar avea grija de fiecare data cand ziceam asta sa imi umple paharul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 bai va multumesc mult pentru party-ul de aseara, a fost super...cea mai tare petrecere de ziua mea de pana acum...va iubesc pe toti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Si noi pe tine, NeBuN@Ke! Sa fii sanatos si fericit! Sa ti se implineasca tot ce si-a propus sufletelul tau cald! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Si noi pe tine, NeBuN@Ke! Sa fii sanatos si fericit! Sa ti se implineasca tot ce si-a propus sufletelul tau cald! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 bai va multumesc mult pentru party-ul de aseara, a fost super...cea mai tare petrecere de ziua mea de pana acum...va iubesc pe toti.. Si noi te iubim nebun@ke La multi ani cu sanatate si fericire inca o data! Intr-adevar, demult n-am mai fost la asa chef zdravan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 La multi ani breh.. ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Nuka? Nu cred? Sau, mai stii? Ooofff! Nuksoaro!Deci tu ne lucrai votca! NU RECUNOSC NIMIC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 nici asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 (editat) nici asta? Nup! Eram intr-o stare de delir, datorita durerii de botic provocata de Noro. In rest, nu recunosc nimic, in continuare. Domn' avocat, imi sustin afirmatiile. Editat Ianuarie 14, 2008 de nuka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 frumos party , bine ca m-ati anuntat si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Nup! Eram intr-o stare de delir, datorita durerii de botic provocata de Noro. In rest, nu recunosc nimic, in continuare. Domn' avocat, imi sustin afirmatiile. Detalii, vrem detalii!! a fost cu sau cu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Detalii, vrem detalii!! a fost cu sau cu ??? a fost cu.. eu: "norooo...guraaaa"... noro: "sa mor daca m-a durut" e, cum sa nu-l iubesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 a fost cu.. eu: "norooo...guraaaa"... noro: "sa mor daca m-a durut" e, cum sa nu-l iubesti? BSDM anyone?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 DKW-ule, dupa pozele in care apar cu Jh0n, saracu' va trebui sa ma ceara de nevasta, ca m-am discreditat total superparty, siecsibalamuc dar ce am facut? si despre ce vb aici ... in legatura cu mn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate