noro Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 super super plimbare mi-a placut mult si la intoarcere... din 120 n'am lasat'o. in weekend nu stiu .. slabe sanse. dar dupa ce termin sesiunea... zilnic plimbari de astea <small>--- Mesaj completat în 31 Jan 2008 20:26 -------------</small><br/>vrem poze... sa vada lumea ca am facut si mini'endureala. razvan..... pozele!!!!!! elena........ negociem:d <small>--- Mesaj completat în 01 Feb 2008 00:16 -------------</small><br/>sa revenim cu niste poze. claritatea nu e chiar buna ... abia in seara asta mi-am curatat definitiv camera scoate pozele super bine, ca noua bravos mah dementilor si la mai mare Bre, inca o data La Multi Ani, si sa ne vedem la o sticla de Jack si peste treij'da ani!! Dezule, in a treia poza pare ca vrei sa-l saruti pe Noro.. destul de romantic dar de, m-a cumparat ALTUL deja o fii bine o fii rau nebune, pt tine orice! te iau pasager sa moara frigu de afar de te-oi minti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 nebune, pt tine orice! te iau pasager sa moara frigu de afar de te-oi minti ! sar'naaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 buei copii, lasa'ti vrajeala .... pregatiti motoarele ca vine caldura!!!!! si nu vreau s ava aud atunci ca nu am gume... nu am kit de lant ambreiaj sau ce nebunii or mai fi. vine caldura!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Vreau la Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Dragos, nou venit ,astept provocari la tel.0722643103 sau 0720050878 dragosharea@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 7, 2008 Autor Share Postat Februarie 7, 2008 Dragos, nou venit ,astept provocari la tel.0722643103 sau 0720050878 dragosharea@yahoo.com UELCAM! Cat de curand o sa inceapa si plimbarile, nu mai e mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Dragos, nou venit ,astept provocari la tel.0722643103 sau 0720050878 dragosharea@yahoo.com Salve' Bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Am facut o plimbare duminica trecuta pana la Russe si nu a fost rau de loc ,sa vedem sambata sau duminica aceasta cum v-a fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Am facut o plimbare duminica trecuta pana la Russe si nu a fost rau de loc ,sa vedem sambata sau duminica aceasta cum v-a fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Am facut o plimbare duminica trecuta pana la Russe si nu a fost rau de loc ,sa vedem sambata sau duminica aceasta cum v-a fi --- Mesaj completat în 07 Feb 2008 10:41 -------------Am facut o plimbare duminica trecuta pana la Russe si nu a fost rau de loc ,sa vedem sambata sau duminica aceasta cum v-a fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 7, 2008 Autor Share Postat Februarie 7, 2008 ce-ai patit tata? bag de seama ca iti cam place topicu dupa cum postezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 E forumul aiurea, si pana sa publice postul mai da de 2-3 ori Add Reply si din cauza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Dragos, nou venit ,astept provocari la tel.0722643103 sau 0720050878 dragosharea@yahoo.com bine ai venit printre noi ........ desigur, asteptam caldura pt a iesi de la hibernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Mai dute o data pana la Ruse poate te vindeci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 7, 2008 Autor Share Postat Februarie 7, 2008 Mai dute o data pana la Ruse poate te vindeci. p.s: sper ca ai inteles idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Uneori la inceput mai debutezi cu o greseala , unii inteleg si le multumesc, dar mai sunt si ........, care au uitat ca au fost si ei micimani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 care nu aveti ce face, ne vedem diseara in Iron City, la paw; tragem un remember Elodia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 care nu aveti ce face, ne vedem diseara in Iron City, la paw; tragem un remember Elodia hmmm sa vin , sa nu vin...ce zici noro ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 toate ca toate ... dar care iese maine la o plimbare cu moto??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 daca sunt peste 7 grade, eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 toate ca toate ... dar care iese maine la o plimbare cu moto??? fratzieeeee afara crapa pietrele si tu vrei plimbare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 eu am o roaba .. ..ies maine cu ea in intersectie la unirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Ajutati un nestiutor ,explicandu-i unde se afla Iron City. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Ajutati un nestiutor ,explicandu-i unde se afla Iron City. Multumesc anticipat Salut, Dragos! Uite aici o harta, cu locatia marcata: Intrand pe strada Blanari, la vreo suta de metri, chiar inainte sa coteasca, pe stanga e un fel de gang - s-ar putea ca deja sa fie zilnic motoare prin fata, asa ca vei recunoaste intrandul.. Pe partea dreapta e o usa inalta, metalica, ce seamana a garaj: acolo e intrarea catre subsol, unde se afla clubul.. Sper ca nu te-am ametit.. Ia un numar - doua de telefon, si daca nu te descurci, intreaba cand ajungi in zona.. Al meu e 0723.624.506, dar nush cat de des ma vei gasi pe-acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Fain tovaras ,multumesc pt. indrumare,sper sa ne alaturam motoarele [f650] pe la club.Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate