Enduristul Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Nu merge nimeni pana la Sinaia?Pana acum suntem doi. Eu si CrashTest Pilot. Plus consoarte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Nu merge nimeni pana la Sinaia?Pana acum suntem doi. Eu si CrashTest Pilot. Plus consoarte. Cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 corect. cand??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Plecarea este sambata dimineata nu s-a stabilit exact ora! ca propunere de traseu ar fi sa trecem prin cheia acum depinde ori la dus ori la intors ramanem sa mai stabilim maine ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Plecarea este sambata dimineata nu s-a stabilit exact ora! ca propunere de traseu ar fi sa trecem prin cheia acum depinde ori la dus ori la intors ramanem sa mai stabilim maine ce si cum eu zic la dus...parerea mea...asa de incepator... ..la intors prin alta parte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comieu2005 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 ........la intors prin alta parte... Pai prin Botosani cred ca ar fi bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 HAI AZI UNDEVA MAI APROAPE, LA UN GRATAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) Dati-mi putin timp ca gasesc imediat traseul. Razvan voia sa spuna ca erau doua variante: Buc - Ploiesti- Valenii de munte -Cheia - Sacele - Predeal -Sinaia - Ploiesti -Buc. iar varianta a doua,acelasi drum dar invers. Dar ,cum spuneam,revin cu o harta pe care am sa marchez drumul. Editat Februarie 29, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) poate merg si eu. Editat Februarie 29, 2008 de krupp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 HAI AZI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 eu zic la dus...parerea mea...asa de incepator... ..la intors prin alta parte... asa ziceam si eu oricum azi trebuie stabilit clar pt ca maine de dim suntem deja pe punct de plecare pana la traseu trebuie sa mai stabilim ora de plecare si locul plecarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 hmm , azi nu - eu lucrez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 mai multe gasiti pe dr taberei pe topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) Iaca si harta. Traseul e marcat cu verde. Propun la dus sa o luam spre Cheia ca e mai liber.Iar la intoarcere prin Sinaia ca iar e liber drumul. Harta incepe de la Ploiesti ca nu avea rost sa marchez si drumul pana acolo. Editat Februarie 29, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Pana la urma ramane pentru Sambata cu traseu Buc - Cheia - Brasov - Sinaia - Buc? Daca da, as veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Pana la urma ramane pentru Sambata cu traseu Buc - Cheia - Brasov - Sinaia - Buc? Daca da, as veni si eu Daca nu o sa ploua sigur mergem spre Cheia. Da acolo ne intoarcem prin Sacele Predeal Sinaia sau varianta 2, prin Intorsura Buzaului ,Vulcanii noroiosi ,Buzau. Cei din Drumul Taberei ne intalnim azi la ora 20 la terenurile de tenis din parcul Moghioros ca sa stabilim ora. Urmareste si tu (si ceilalti care mai vor) ,topicul Drumul Taberei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Cine iese acum la o plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosimo Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) facem in week-end o plimbare la botosani , sa nu scape noro de noi nici acolo? 440 km Nu prea am gumele si cateva achestii la moto in stare perfecta ca ma bagam tocmai tu care ai fost cu ideea Cand? oricand, cazarea gratis! p.s: noro here again Editat Februarie 29, 2008 de cosimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 pentru ca maine sarbatorim ziua lu kali , propun duminica sa ii facem o vizita lui noro la botosani ne intoarcem luni cine poate noro a zis ca se plictiseste si toata lumea merge regulamentar pe acolo , ne asteapta cu placere si fete pe acolo , da mai micute asa pt mine deci cine se baga la botosani? --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 20:10 ------------- tocmai tu care ai fost cu ideea oricand, cazarea gratis! p.s: noro here again acum dezu are gume noi , nu are de ce sa se mai planga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 am iesit io in seara asta pana la Fetesti si inapoi pe autostrada... pacat ca bate vantul cam tare sad.gif maine plimbare pe Cheia, astept doritori 0745.039.338 Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 asa de mult il iubiti voi pe noro de nu sa anuntat nici macar unul sa ii facem o vizita la botosani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 vand prea aiurea... putin cam frig. dar las' ca avem noi timp ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 2, 2008 Autor Share Postat Martie 2, 2008 asa de mult il iubiti voi pe noro de nu sa anuntat nici macar unul sa ii facem o vizita la botosani lasa h3llule ca nu-i problema azi am bagat o tura de vreo 350 de km, m-am intalnit cu comieu pe la Targu Frumos, de acolo am mers la Roman unde ne-am intalnit cu Adidas00, iar apoi am luat-o frumos spre Iasi, drum super frumos, lat si plin de curbe . Am vizitat Iasiul, un oras de nota 10, super frumos, kiar cel mai frumos din cate am vazut pana acum si mai ales plin de femei frumoase weekendul viitor avem planificata o tura prin munti va pupa noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 lasa h3llule ca nu-i problema azi am bagat o tura de vreo 350 de km, m-am intalnit cu comieu pe la Targu Frumos, de acolo am mers la Roman unde ne-am intalnit cu Adidas00, iar apoi am luat-o frumos spre Iasi, drum super frumos, lat si plin de curbe . Am vizitat Iasiul, un oras de nota 10, super frumos, kiar cel mai frumos din cate am vazut pana acum si mai ales plin de femei frumoase weekendul viitor avem planificata o tura prin munti va pupa noro Daca tot esti in zona moldaviei bre incearca si in Piatra Neamt sa ajungi... E suuper tare iar de zonele adiacente ce sa mai zic Barajul Bicaz e la 20 de km. P;S...Poate prin mai-iunie asa organizam o brigada de plimbare pe ruta...buzau...bacau...piatra neamt...bicaz si zonele adiacente(cheile bicazului &...) Am eu o casa in zona lacului bicaz asa ca partea cu cazarea n-ar fi o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Daca tot esti in zona moldaviei bre incearca si in Piatra Neamt sa ajungi... E suuper tare iar de zonele adiacente ce sa mai zic Barajul Bicaz e la 20 de km. P;S...Poate prin mai-iunie asa organizam o brigada de plimbare pe ruta...buzau...bacau...piatra neamt...bicaz si zonele adiacente(cheile bicazului &...) Am eu o casa in zona lacului bicaz asa ca partea cu cazarea n-ar fi o problema gata sa facut , eshti sef de tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate