NeBuN@Ke Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 pare rau..si eu as fi vrut sa ne vedem, dar mai am vreo 3 saptamani treaba la botosani, dupa care ma intorc si sper sa reluam plimbarile dar sincer....nu inteleg de ce nu iese lumea si fara mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Breee,nici-o vorbulitza ,nici-o pozulitza nimik de la Biker's? Sau le-ati pus in alta parte? La topicurile dedicate pozelor nu sunt. Noro help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 19, 2008 Autor Share Postat Martie 19, 2008 Breee,nici-o vorbulitza ,nici-o pozulitza nimik de la Biker's? Sau le-ati pus in alta parte? La topicurile dedicate pozelor nu sunt. Noro help! vezi pe topicul cu miss moto de la sectiunea 'fete motocicliste' @nebunake - vorba lu cezar: Ave eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 vezi pe topicul cu miss moto de la sectiunea 'fete motocicliste' @nebunake - vorba lu cezar: Ave eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Cine are chef maine de o plimbarica? Destinatia-Unde aveM chef...TOTUSI NU F MULTI KM...Dam o tura pana pe amkart? Cre e procedura de...intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Cine are chef maine de o plimbarica? Destinatia-Unde aveM chef...TOTUSI NU F MULTI KM...Dam o tura pana pe amkart? Cre e procedura de...intrare? procedura de intrare este urmatoarea ...intri pe poarta...parchezi motorul in parcarea de motoare(firesc) te asezi la masa... lasi casca si bagajele...,te duci la bar, comanzi ceva (eventual iti iei si bilet<15 lei = 10 minute pentru motor sau 50 lei pt carturi> Tb sa ai echipament full..ceva de genu: casca ,manusi,genuchere,geaca,si ghete >> si asta e tot . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 procedura de intrare este urmatoarea ...intri pe poarta...parchezi motorul in parcarea de motoare(firesc) te asezi la masa... lasi casca si bagajele...,te duci la bar, comanzi ceva (eventual iti iei si bilet<15 lei = 10 minute pentru motor sau 50 lei pt carturi> Tb sa ai echipament full..ceva de genu: casca ,manusi,genuchere,geaca,si ghete >> si asta e tot . ms pt info...n-am costum asa ca mai astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Daca nu am cizme sa zicem nu pot sa ma dau cu motoru pe traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 si ca sa mai reinviem putin topicu: vineri plecare la Valea Doftanei cu intoarcere duminica, gratare, bautura si multa caterinca cazare la pensiune asa ca cine mai vrea sa ma caute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 si ca sa mai reinviem putin topicu: vineri plecare la Valea Doftanei cu intoarcere duminica, gratare, bautura si multa caterinca cazare la pensiune asa ca cine mai vrea sa ma caute Adica astazi Mai toarna detalii man Plecare? ce ora, ce loc? Trebuie sa rezervam ceva? Trebuie sa aducem micii cu noi? Dastea Sunt pe frecevnta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Plecarea este astazi la ora 8.30 de la Arc, vom face oprire la Ploiesti la carrefour pentru cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Plecarea este astazi la ora 8.30 de la Arc, vom face oprire la Ploiesti la carrefour pentru cumparaturi. Oki doki... sunt unul dintre voi! Acum nu stiu daca singur sau cu pasager, ca nu gasesc nicio fata ) C U there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Ne putem lipi shi noi Sambata? Mai sunt locuri la Pensiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 oameni buni .... in mare parte se pleca azi la 20 30 de la arc ...intalnirea fiind la 20 00 dar si maine mai este un grup care vine asa ca pt cei care nu pot ajunge azi ii asteptam maine. Pentru informatii sunati pe nr lui Noro de pe prima pagina! Iar cumparaturile se fac la Metro Ps: domnul organiztor radu aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Eu plec maine dimineata la 10...asa mai intarziata..., dupa ce in zori imi schimb releul de incarcare la noul cbr-ica. pt cine mai e ca mine, ma gaseste de dimineata pe mobil. 0765425056 --- Mesaj completat în 21 Mar 2008 16:24 ------------- Ne putem lipi shi noi Sambata? Mai sunt locuri la Pensiune? incapem ,incapem, mai inghesuiti dar o perna gasim pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Spunea Radu ca locuri sunt si oricum gasim, din cate am inteles avem suficiente incaperi si spatiu sa ne adunam. Cert este ca cine vine de sambata ar fi bine sa se sincronizeze intr-un fel, incercati sa veniti toti odata pentru ca de maine e inchis celebrul culoar pentru simularea de Summit. Adica toata artera aia magica ce include si DN1 pana la Otopeni. De asemeni daca telefonul va spune "error in connection" tot din cauza summit-ului este, deoarece fac astia tot soiul de teste pe banda, bruiaje and shit, nu am inteles exact de ce, dar stiu ca azi am injurat Vodafone degeaba. Ne vedem colo shea, drajilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Spunea Radu ca locuri sunt si oricum gasim, din cate am inteles avem suficiente incaperi si spatiu sa ne adunam. Cert este ca cine vine de sambata ar fi bine sa se sincronizeze intr-un fel, incercati sa veniti toti odata pentru ca de maine e inchis celebrul culoar pentru simularea de Summit. Adica toata artera aia magica ce include si DN1 pana la Otopeni. De asemeni daca telefonul va spune "error in connection" tot din cauza summit-ului este, deoarece fac astia tot soiul de teste pe banda, bruiaje and shit, nu am inteles exact de ce, dar stiu ca azi am injurat Vodafone degeaba. Ne vedem colo shea, drajilor eu am nota interna (caci eu lucrez in otopeni ) ca drumul e inchis pe 29 sambata nu maine...pt simulare. pana atunci nu se inchide nimic. cat despre plecat in grup astept pe cine mai vrea, dar sa ma sune pana in 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 asta e.... n'am cum sa vin. permis suspendat, motor partial distrus..... dar la urmatoarea iesire vin pasager distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Eu pot dupa ora 3 sa plec ca sunt la munk , in fine ideea e ca daca vrea cineva sa mi se alature maine dupa ora 3 ar fii binevenit...sau eventual sa plecam toti , cei care au mai ramas inspre valea doftanei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Ralu, merci de lamuriri, ma duc sa-i dau cu telefon colegei din client service Neby, vezi ca Miki s-ar putea sa vina de maine, dupa ora doua, am impresia ca trebuie sa ramana la magazin si maine, desi trebuia sa vina cu noi azi. Vorbeste cu ea, vezi cum faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Nebunake pls vorbeste si cu DKW, si el putea dupa ora 2, caci atunci scapa de la servici. Va asteptam maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Ne putem lipi shi noi Sambata? Mai sunt locuri la Pensiune? maine plecare ora 3 juma (15:30)...spre valea doftanei...cine mai vrea sa vina ...la ora aceea call me on 0724.848.350... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 maine plecare ora 3 juma (15:30)...spre valea doftanei...cine mai vrea sa vina ...la ora aceea call me on 0724.848.350... Mai este valabila treaba? Mai sunt locuri de cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 ok plecarea este la 15:30 din fata d ela Billa Dr Tab. pt cine mai vrea, ne gaseste acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 24, 2008 Autor Share Postat Martie 24, 2008 si iata ce a iesit... http://picasaweb.google.com/optiknet/Valea...key=JzRefoDxhhE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate