Vlad S Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Am tot vazut lume cu motoare de enduro prin Cluj si ma intrebam si eu pe unde se da lumea, nu de alta da nu am cu cine sa ma dau. Chiar ieri am vazut 2 enduristi cu KTM prin Faget. As vrea sa ma apuc si io de niste enduro mai adevarat, nu hard, dar ceva mediu cat face fata si DT'u. Conditie fizica am, echipament da, deci nu ar trebui sa fie o problema, numai ca pur si simplu nu am cu cine sa ma dau. Deci va rog daca ati putea sa ma chemati si pe mine, nu mas supara. Astept propuneri. Numai bine --- Mesaj completat în 17 Aug 2007 09:47 -------------Totusi nu exista chiar nimeni? --- Mesaj completat în 18 Aug 2007 08:57 -------------Nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Ceva enduristi care cauta companie????? Nimic hard enduro ci doar iesiri hobby prin padurile din hoia si faget In continuare nu prea am cu cine ma da Editat Aprilie 24, 2008 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ika Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 mai omule eu am un afirica twin si de descurcat ma descurc. eu am o gasca f misto care facem excursii misto care includ trasee enduro. de mers pt pur enduro numi permit sa ies decat odata pe saptamana. nu ti fa giji ca se fac preteniile repede.daca vrei da semne si ne da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Dupa ce-mi vine TRide-ul ma mai bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 Iesirea de azi : http://s237.photobucket.com/albums/ff60/sc...aprilie%202008/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 ..mai sint cateva poze urmeaza sa fie puse si alea.. iata si pozele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Doar intr-o poza apar si eu De ce oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 Daca ai fi avut cauciucuri mergea si sus pe Chei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ika Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 baieti io am un twin cu cauciucuri duale catre enduro. cand e uscat dati un call ( mai ales tu, ekemule ca imi ai numaru ). cdand ies pe deal rup si ar pamantu asa ca ce ii cu pozele dor statice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Te chemam. Numa ca nu cred ca o sa te poti baga chiar peste tot pe unde merge Pitzi si o sa mai fie mici ocoliri. Intreaba-l pe Ekkemu cum ii cu traseul clasei B de la endurocross Editat Aprilie 27, 2008 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Faine poze. Eu ieri am facut Fagetul cu bicicleta... Editat Aprilie 27, 2008 de someone_else Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 Dupa ce vine Scorpa vi si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Aha! Deci Piti e de vina pentru traseu Un pic cam greu si cu Africana, Piti nu glumeste cand e vorba de traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 Pai o zis enduro....o fost enduro:)).....acuma adventure'ul daca ar avea gume macar cum am io(tck80 de la conti) tot ar fi ceva mai bine.....acuma nici chiar pe unde am fost....da cel putin pe unde neam intors din chei ar merge chiar super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 ...imi cer scuze pentru traseu daca a fost putin cam greu, promit ca data viitoare sa fie ceva mai lejer...de cateva ori uitam ca sint cu voi si ma apucau nebuniile ..scuze inca odata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 28, 2008 Autor Share Postat Aprilie 28, 2008 Nu-i bai....io astept urmatoarea iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Ma, Piti, ma! Glumeam! O fost ok traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 atunci ma bucur sa aud asta..vineri se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 I'M IN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 ..ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 Pacat ca so inmuiat cam tare pentru cauciucurile mele....dar sper sa fie totusi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 fac un traseu nou asa poti veni linistit inca nici eu nu am fost pe el acuma tot ma gandesc la el.. am vazut drumul de multe ori si nu stiu unde duce si ce zone sint.. asa ca poti veni va fi mai mult macadam de data asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ..pe maine sa anulat iesirea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Salut enduristilor.Piti,mi dor de o tura "de-a noastra",am dus Cagiva iar la Tureni,acum e "preparata",ce mai,motor competitional .In weekendul asta ce urmeaza,daca iesiti pe undeva,faget,ma bag si eu.Ca nu mai pot fara.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate