piti_biker Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 te asteptam si pe tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Poi la mine, categoria din care face parte e "doar un motor nou". In cel mai bun caz dureaza 4-5 saptamani pana voi putea sa calaresc vaca din nou. Distractie faina sa aveti pe coclauri. Luci iti tin pumni. Am vazut ce ai patit. Foarte naspa Imi place ca topicul asta usor usor o devenit un loc de discutii si de progamari de intalniri enduro pt partea de Cluj. Asa ca arunc de acuma cu initiativa: cine se baga in weekend la o iesire? da asa mai enduro mai lasam putin drumurile asfaltate deoparte Pitzi te-am notat deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Asa ca arunc de acuma cu initiativa: cine se baga in weekend la o iesire? da asa mai enduro mai lasam putin drumurile asfaltate deoparte Pitzi te-am notat deja Pai Pitzi zicea ca mere in tura de transfagaras/transalpina, nu? Oricum, io vreau sa merg in tura aia, dar daca nu-mi iese acea iesire, ma dau cu WR-ul pe dealuri. Are si numar de azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 ..pai asa am hotarat sa iesim, sper sa imi rezolv problema cu bucsa la bascula..cat mai repede.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Pai Pitzi zicea ca mere in tura de transfagaras/transalpina, nu? Oricum, io vreau sa merg in tura aia, dar daca nu-mi iese acea iesire, ma dau cu WR-ul pe dealuri. Are si numar de azi! Deci te scriu si pe tine cu 50-50? Baieti io zic lasati pt la anu transalpina ca atuncea o sa ma bag si eu :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 .. nu mai merg in tura ca s-a schimbat planul de bataie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Ceva enduristi vrednici pt o iesire maine dimineata sau seara. Dar asa cand nu ii prea cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ma bag si eu , dar trebuie sa vorbim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Pacat ca a plouat si mi s-a dus tura de azi. Sa vedem cum va fi maine vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ..mah ficior mah da dute date ca nu asa de grav daca a plouat crezi ca maine va fi mai bine? nu apuca sa se usuce asa de repede pamantul, asa ca baga mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) ..mah ficior mah da dute date ca nu asa de grav daca a plouat crezi ca maine va fi mai bine?nu apuca sa se usuce asa de repede pamantul, asa ca baga mare.. Ce ai ma cu Schumy? Stii ca nu ii place ploaia. Si da! Se pare ca ploua si maine. Editat Iunie 27, 2008 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 nu am nimic cu el, dar nu prea imi place sa aud un endurist care se plange ca ploua si e ud si noroi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Pitzi, vrei sa fi sponsorul meu? De inceput am nevoie de niste cauciucuri, un rim lock si un kit de lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goyoba Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Maine ( sambata ) iasa careva ? Da numai offroad. Daca da dimineata sau dupa masa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Pai cred ca iesim dimineata. Sa vedem ce zice nea' Pitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 iesim dimineata, dar va anunt ca va fi foarte lejer in sensul ca vreau sa ma plimb mai mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goyoba Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 pe unde iesim si la ce ora e intalnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ...pe la 10 la hit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 pe unde va dati mai exact cu motoarele ca m-as baga si eu ( numai enduro ca am dat jos cauciucurile cross) la ce ora si unde mai exact (ps nu stiu unde e hit..) puteti fi mai explicit thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Terasa HIT cunoscuta si sub denumirea de ROATA. La capatul cartierului Manastur cum mergi spre SF. ION (acolo unde merg oamenii duminica la gratar) cam la 1 km de ultimul bloc. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 thx sper sa ajung si eu (daca nu intervine ceva la servici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 I'll be there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 si eu..cine mai vrea sa vina e bine venit,va fi un traseu f lejer.. ..sper iesirea de azi.. ..ne-am simtit bine..am avut parte de ceva noroioase misto pot sa zic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 Aham Cineva interesat de o iesire acuma dimineata? Acuma chiar toti enduristi au cu cine se da azi numa io nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 ..EU ACUMA M-AM INTORS , RECUNOSC AM DORMIT PESTE NOAPTE PRIN APROPIERE CU CORTUL A FOST FF TARE.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate