Vlad S Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 Ok mane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 cam asa arata un 690 Rally...ala normal e mai suplu...de parca nu ai stii ..bai ficior pe unde esti da un semn de viata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Nu o punem de o tura scurta Sambata dimineata, mai Pitzi. Fa un traseu fain si uscat si posteaza-l pe aici sa se stranga lumea, ca poate reusim s ane strangem mai multi sa mai stam si la un suc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 You know me, i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Astept informatii referitoare la traseu se poate veni cu supermoto?? poate iar sare pitzi ca asta e coltul enduristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Da te doare mana sa pui rotile de enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Din motive foarte obiective trebuie sa spun "pas" la tura care se anunta Sambata. Sper sa pot iesi Duminica la "una scurta". Sper sa ne vedem Sambata seara cat mai multi la Roata. P.S. Poate imi ajung maine cizmele prin posta la Cluj, mai trebuie o geaca serioasa si o pereche de ochelari si sunt "Ready to race" pe coclauri.. Editat Septembrie 4, 2008 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 Deci pana la urma cine vine maine? Sau trebe sa imi caut alta excursie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Nu o punem de o tura scurta Sambata dimineata, mai Pitzi. Fa un traseu fain si uscat si posteaza-l pe aici sa se stranga lumea, ca poate reusim s ane strangem mai multi sa mai stam si la un suc. S-a hotrarat ceva? Ca as iesi si eu maine... Daca nu eu oricum fac o tura pe la Muntele Rece, Valea Ierii. Daca mai vrea sa vina cineva sau daca aveti alte idei anuntati-ma si pe mine aici, sau pe PM, sau la 0752.222.592 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 I'm out. Am facut o pana duminica si azi am aflat....yey ....dar sper sa am bafta cu drumul de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 nu merge nimeni la sibiu? ..la redbull romaniacs.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Ba da, omu! Vreo 2-3 o sa fim. Restul se pare ca nu-s prea incantati. Am deschis si un topic pe tema asta. Mai bine ne zici cand pleci tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Ba da, omu! Vreo 2-3 o sa fim. Restul se pare ca nu-s prea incantati. Am deschis si un topic pe tema asta.Mai bine ne zici cand pleci tu! Chiar...cand pleci ai ceva loc de micutele bagaje ale noastre? Vineri si noi plecam incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 eu trebuie sa fiu vineri pana la ora 9 acolo..momentan nu stiu exact cand plec..cred ca pe la un 6 ,6 30 plecam din cluj.. daca veniti ma puteti gasi la parcul de asistenta a concurentilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu as merge da incepe scoala, trebe bani si o noapte nu ma lasa ai mei. Plus distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 multi enduristi pe forum...putin in actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 Cam frig si ud de ture. Plus de asta DT'u ii pregatit pentru vanzare. Daca stiti pe cineva interesat m-ati putea ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 ..si eu il vand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Ai de mine! Ce oameni! Acuma cand incepe sezonul la enduro voi va vindeti bestiile! Ce-ati patit ma? Ture cand mai dam? Editat Septembrie 19, 2008 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arion Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Ce ziceti de o miscare maine prin zona , asa mai soft enduro ?.....cel putin pana imi schimb cauciucurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 salut, eu as iesii dar maine plec la socrii..eventual da un mesaj la kirk ca poate iasa el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Nu pot sa ies nici eu, ca motorul meu zace la mecanic cu ceva probleme la electrica, si se pare ca doar saptamana viitoare o sa ma sune sa ma duc dupa el. Ca as fi iesit pe ceva traseu soft chiar daca era umed. E cineva interesat sa vina sa belim ochii la Rally Raid-ul Timisoara - Satu Mare, in weekend. Mai multe detalii gasiti aici: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=48260 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 ..merg la nunta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 ..merg la nunta.. Ba eu am impresia ca tu esti staroste....ca in fiecare saptamana esti la nunta. Deci nu mai vrea nimeni sa vina la belit ochii la Rally Raid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate