vending_adi Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Care sunteti interesati de cauciucuri cros am pe 17,18,19 le donez inca sunt in stare buna ,telefon 0724560221 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 azi am vandut bestia...in urmatoarele saptamani sau luni nu cred ca voi iesii pana imi iau cealalta bestie portocalie..bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Vind janta spate (cerc) 18" x 2,15 pt KTM ( e buna pt toate modelele EXC). Este noua, nefolosita, pret 100 euro. Contact pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Mai vrea cineva in parang in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szepi1 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Salut! Poate va intereseaza pe vreunul dintre voi. Vand Aprilia Pegaso 650 din 2000. In tara din 2009. Echipat pentru ture lungi. Topcase original de la Aprilia MaxLoad. Genti laterale Givi. Km: 28.000. Pret: 2100 euro. szepi1@yahoo.com Editat August 27, 2009 de szepi1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Salutare domnilor . are careva dintre voi sau stiti pe careva cine are de vanzare o motocicleta de cross cu acte de 49cmc inmatriculata tot ? preferabil din cluj multumesc! ... poate sa fie si de 80cmc numa sa fie inmatriculata la primarie Editat August 27, 2009 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Salutare domnilor . are careva dintre voi sau stiti pe careva cine are de vanzare o motocicleta de cross cu acte de 49cmc inmatriculata tot ? preferabil din cluj multumesc!... poate sa fie si de 80cmc numa sa fie inmatriculata la primarie Suna la nr de telefon sar putea sa mai fie motorul ,0752108389 horea ,e un prieten de al meu ,avea un aprilia rx de 80 ,echipat enduro strada ,are si cauciucuri cross rezerva ,motor facut recent (kit set motor nou italia,adus pe comanda) din cate stiu cerea pe el cam 3000 ron el a investit din ce stiu eu cam 2000 ron ,cel mai bine vb cu el daca nu raspunde suna-ma pe mine 0724560221 ady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Mersi Adi! Intre timp mi-am gasit un Peugeot Xp 6 din 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Pt cei 3 ktm-isti care o forjau sambata pe la amiaz(nu-i prima data) spre Donath Service. Va rog lasati-o mai incet prin zona in primul rand ca nu v-as dori sa va sara vreun prunc sau caine in fata ca sincer nu prea va vad cum i-ati ocoli si mai ales pe unde la cat ii de ingusta strada mai ales daca faci si weely.Nu degeaba ii pusa limiarea la 40h. Nu cred ca-i asa greu sa mergi 150m cu 40-50h. In al2lea rand motoarele suna bestial dar...nu cred ca multora le face placere sa le auda turate printre blocuri.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTMPanicSquad Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 apoi daca piti nu mai are motor si nu mai scrie restu is pe apa sambetei..v-ati pensionat? Mesaj completat cateva poze de la prima intalnire KTM din Romania.. http://www.ktmclub.ro/forum/index.php?show...entry2893 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Eu ma mai duc prin hoya cu mini enduro-u meu da nu am intalnit pe nimeni inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Mesaj completat as avea si eu nevoie de niste piese pt. aprilia pegaso 650cm din 94 stie careva de unde sa fac rost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Astia 2 din ultimul filmulet si-o cauta cu lumanarea. Nu e vorba ca nu au skill....ca au skill bun baietii....dar in viatza iti mai trebe si noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Mesaj completat Si putin trial Mesaj completat Hill Climb: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 "Cateva" randuri despre prima intalnire a KTM-istilor, gasiti la pag. 14 in revista Motociclismo pe luna Septembrie, proaspat aparuta pe tarabe (inca se gaseste destul de rar). Multumim baietilor jurnalisti ca au publicat articolul. Spor la citit! Ihaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 care stie de niste piese de aprilia pegaso? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 care stie de niste piese de aprilia pegaso? Bcustom are ceva Pegaso, dezmembrat. 0752750030 Max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Bcustom are ceva Pegaso, dezmembrat.0752750030 Max mersi raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Maine pe la 12 o vizita in codru?mie mi se blocheaza rulmentii in roti si mi se evapora uleiul din furca de atata stat... 0752.19.15.16 Nu e musai hard.Oricine cu orice,catinel prin padure.Numai sa iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 m-asi duce si eu la un soft enduro in hoya? faget? sau ceva mai serios...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kettenspanner Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Am iesit luni cu motoru de pe campului in padure si am vazut urme de enduro. e cineva pe canpului cu enduro??? bogdane prin zona mai treci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PURE PASSION Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Salutare!Am DISPERATA nevoie de un magazin (sau chiar reprezentanta),seriosi de la care sa imi cumpar piese de HONDA.De vreo saptamana am tras o lupta apriga cu xr.ul prin noroi si cred ca sa bagat apa la cablurile de acceleratie,ca acuma cand a inghetat afara s-au gripat si dupa ce le-am putut misca merg greu tare!De precizat ca e A DOUA oara cand le schimb intr-un an si ultima data le-am cumparat de floresti cu 3,7 mil,pret care mi sa parut destul de ridicat!" AJUTOR!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Bcustom are ceva Pegaso, dezmembrat.0752750030 Max Are are, ciurdit de la un amic de-al meu, Razvan, care l-o dus acolo la reparat si ei tot vand de pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate