yzulyka Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Are are, ciurdit de la un amic de-al meu, Razvan, care l-o dus acolo la reparat si ei tot vand de pe el. Ekkemule, la faza asta m-ai spart...io de unde era sa stiu? Pai am si io o intrebare...daca e asa cum spui, de ce il mai tine acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Salutare!Am DISPERATA nevoie de un magazin (sau chiar reprezentanta),seriosi de la care sa imi cumpar piese de HONDA.De vreo saptamana am tras o lupta apriga cu xr.ul prin noroi si cred ca sa bagat apa la cablurile de acceleratie,ca acuma cand a inghetat afara s-au gripat si dupa ce le-am putut misca merg greu tare!De precizat ca e A DOUA oara cand le schimb intr-un an si ultima data le-am cumparat de floresti cu 3,7 mil,pret care mi sa parut destul de ridicat!" AJUTOR!!!!!! Suna la Mechatronics. Dragos: 0745 409188 Zsolt: 0766227937 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PURE PASSION Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Mersi mult!Am sa sun sa vedem daca au de honda si la ce scoruri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTMPanicSquad Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) apoi ma baieti din cunostinta de cauza ..ca eram de fata Max a vb cu omul la telefon si asa sau inteles ca poate sa vanda motorul pe piese si cand da ceva din piese sau cand il vinde tot ii da omului banii...binenteles ca ar avea si el un comision..dar nici nu se pune problema ca la ciordit..ekkemule informeazate bine altadata... Editat Noiembrie 4, 2009 de KTMPanicSquad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) apoi ma baieti din cunostinta de cauza ..ca eram de fata Max a vb cu omul la telefon si asa sau inteles ca poate sa vanda motorul pe piese si cand da ceva din piese sau cand il vinde tot ii da omului banii...binenteles ca ar avea si el un comision..dar nici nu se pune problema ca la ciordit..ekkemule informeazate bine altadata... Noah, pai mie omu mi-o zis cu totul altceva. Acuma asta e, n-am inventat eu textul ala, bine ca o iesit adevarul la suprafata sa nu ramana idei false. Spor Adi Editat Noiembrie 4, 2009 de ekkemu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 http://www.mxtv.com.au/episodes/index2006.php# un link interesant din ce am mai gasit pe net avand in vedere ca vreau si eu sa trec la gama enduro Mesaj completat http://www.mxtv.com.au/episodes/2009/09-01.php doar un exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTMPanicSquad Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 succes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 succes... Salutare domnu' pitibiker... Inca nu ti-au ridicat astia BAN-ul de pe forum? Twingo merge merge...sau l-ai dat? Sanatate si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTMPanicSquad Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 salutare, nu inca nu au ridicat..pana in februarie...u am vandut twingo nu prea vreau sa il vand e super masinuta... ..numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 O endureala la sfarsitul acestei saptamani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) da-ti-mi si mie pe PM niste recomandari, unde sa-mi bag motorul la prima lui revizie de cand e la mine? Mesaj completat a...si...stie cineva vreun WR400 in curs de dezmembrare? Editat Decembrie 1, 2009 de Daaaaan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Baietii enduristi din cluj ? Pe unde va antrenati iarna asta , nu se prea anunta zapada de graba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTMPanicSquad Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 acasa pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Asta merge offroad mai tare decat ma duc eu pe asfalt...sa nu zic ca mai tare decat multi altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTMPanicSquad Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 hai cu noi si mai vb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 hai cu noi si mai vb... De ce? Pt ca tu nu ai motor si vrei sa te duc pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTMPanicSquad Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 nu vreau sa merg ca pasager pot face rost de unul daca e nevoie...pana cand voi avea la anul pot cere de undeva..are varu 4..bucati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Zii la varuto sa imi dea si mie una imprumut de craciun ... am fost baiat cuminte Am fost la o tura in hoya dapai, mai mult eram pe jos decat pe motor asa ca pana vine vremea buna o tin frumos in garaj . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Tuuuuuooooooo mestereeeeeeeee, eeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 dak isi da careva crosu spre inchiriere azi 31 dec sa sune la 0744127627 pana la ora 20.ofer 250 ron/12 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate