pasbogdan Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Tuuuuuooooooo mestereeeeeeeee, eeeee! aia nu-i urcare unde cu motorul nu esti in stare sa urci dar pe jos da omul a rupt aderenta jos de aia a gafat.Insa pe jos nu a mai rupt aderenta, "ia ce sprinten ii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Salut! Am nevoie de ajutorul vostru! Imi tacane dominatoru. De cand ii frig face si mai urat! Am ajuns la concluzia ca trebe desfacut si aflat de ce suna! Daca aveti careva sa'mi dati niste sfaturi, niste tipuri sau ceva, va rog pm sau contact ym al_locului Mersi mult, Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 Salut! Am nevoie de ajutorul vostru! Imi tacane dominatoru. De cand ii frig face si mai urat! Am ajuns la concluzia ca trebe desfacut si aflat de ce suna! Daca aveti careva sa'mi dati niste sfaturi, niste tipuri sau ceva, va rog pm sau contact ym al_loculuiMersi mult, Adi Ti-am dat add. Iti explic pe YM care ii baiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 hahaha in sfarsit pot sa intru cu vechiul nume...salutare..tuturor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTMPanicSquad Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 (editat) la buna revenire... Editat Februarie 9, 2010 de KTMPanicSquad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 la buna revenire... Salutare domnule piti_biker, 780+22 nu? La mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 da asa e...salutare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Buna tuturor, Dorinta mea a fost o vitezana, dar eu iubesc muntele si aventura si vreau sa imi iau si un enduro, m-am gandit la ceva de 125cmc Eu am 170 si 90kg, e cumva prea mic? Imi puteti spune site-uri unde gasesc de vanzare (bun si ieftin:) ) Nu stiu multe despre enduro si orice alte recomandari mi-ar fi de mare folos Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 salut, da un add la lista ta de mess si te lamuresc mai usor decat aici pe forum...id piti_biker... numai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Stie careva dintre voi unde asi putea gasi cel mai ieftin rezervor de apa pentru rucsac cu hidratare .M-am tot uitat pe net da preturile variaza.Mi-ar trebui unu mic de 1.5L . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Stie careva dintre voi unde asi putea gasi cel mai ieftin rezervor de apa pentru rucsac cu hidratare .M-am tot uitat pe net da preturile variaza.Mi-ar trebui unu mic de 1.5L . Cauta la Coltul Enduristilor, cred ca acolo am vazut la 100 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Stie careva dintre voi unde asi putea gasi cel mai ieftin rezervor de apa pentru rucsac cu hidratare .M-am tot uitat pe net da preturile variaza.Mi-ar trebui unu mic de 1.5L . Nu mai stiu exact cat costau dar intr-o vreme se gaseau la Plus (Sigma shopping Center). Oricum era un pret decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 16, 2010 Autor Share Postat Februarie 16, 2010 Eu mi-am luat numai rezervorul cu 50-60lei din Floresti de la Auner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 De asta ziceam si eu ca preturile variaza de la 100 pana la 17lei. acuma pentru o punga nu am sa dau 100lei se pare ca alta solutie nu am numa sa dau o tura pe la magazine zilele astea sa vad unde gasesc mai ieftin . pana la vara sa fiu gata pregatit ,echipat de "lupta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 16, 2010 Autor Share Postat Februarie 16, 2010 E o punga cu furtun, dar conteaza si calitatea. Nu cred ca vrei ca de la vibratii sa i se deschida capacul, sa nu etanseze bine sau sa nu fie rezistenta si sa se sparga simplu. Acolo E diferenta de pret, la calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 perfuzii ziceti voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 16, 2010 Autor Share Postat Februarie 16, 2010 perfuzii ziceti voi? Nu, nu. Alea is dupa ce pici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Nu, nu. Alea is dupa ce pici. Nu am de gand sa cumpar oricum cel mai ieftin.Numa ziceam cam pana unde sunt preturile ce le-am vazut eu acu... 2 luni cand eram in cautare de rucsac . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Uite ce inseamna sa ai scame in sange... http://www.topspeed.com/motorcycles/motorc...ht-ar85598.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 stiu filmarea asta ,este una asemanatoare in Cheile Turzii...de lunga nu cred ca la fel dar de dificil sigur..si da ingusta cararea ,la fel mergi pe langa peretele stancii..si tot la fel ai sanse sa nu te intorci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Remorca de inchiriat 0723 151 444 la 50 ron / zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Salut, Vreau sa-mi iau si un enduro si nu ma pot hotari intre Honda Transalp si BMW F650 Voi mai vechi intr-ale enduro, dati-mi va rog o parere Am 170cm si 90kg V multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Salut,Vreau sa-mi iau si un enduro si nu ma pot hotari intre Honda Transalp si BMW F650 Voi mai vechi intr-ale enduro, dati-mi va rog o parere Am 170cm si 90kg V multumesc depinde ce vrei de la motor ......transalpu ii mai greu 200 kg dar nu se face de rusine of road ,la transalp ai 2 pistoane si nu tre sa schimbi vitezele asa des , ii mai fiabil ,la modelul dupa 1997 ai dublu disc pe fata deci frana mai eficienta ,vibratii mai putine si ii un model f fiabil si se fabrica deja de 24 ani tot inbunatatit....bmw ii mai usor 180 kg cred ,trage mai bine in turatii joase ca transalpu fiind 1 piston ,mai usor de manevrat ,are vibratii mai mari ,schimbi viteze mai des si ii motor rotax...mai sunt si aspecte de design care iti place tie mai mult si apoi si cati bani ai .........si ce vrei tu sa faci cu el daca ei oricare din aceste modele cauta cat mai noi la transalp dupa 1997 si la bmw tot cam asa dupa 1996 si nu te grabi la primul care apare numa ca iii eftin ...bafta daca vrei mai multe inf despre transalp sau bmw sau alt model citeste pe forum ca sau dezbatut mult problema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 .......si ce vrei tu sa faci cu el Maxim pe drumuri forestiere, nu o sa fac hard enduro, eu sunt mai calm as inclina spre Transalp, dar mi-e frica sa nu fie prea inalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Maxim pe drumuri forestiere, nu o sa fac hard enduro, eu sunt mai calm as inclina spre Transalp, dar mi-e frica sa nu fie prea inalt se poate lasa f jos din suspensia spate io am 1,73 si ajung cu toata talpa jos si ii numa la juma suspensia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate