cristi_tmt Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 vine cineva la International Enduro Festival Transylvania la Ciumani? m-ar interesa un loc pt motor in remorca/duba si un loc pt mine sau este cineva in aceeasi situatie si ar fi dispus sa inchiriem o remorca pe din doua? masina cu carlig am eu. singura problema, eu pot sta de vineri doar pana sambata seara. duminica trebuie sa fiu in cj la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 imi poate zice cineva ce fel de ulei imi trebuie pt un pegaso de 600?(motorul original de aprilia) cat e de uzat motorul, din ce an e? cred ca cel mai bine e sa te duci la un mecanic si te indruma el. oricum, schimbatul e gratis, platesti doar uleiul si filtrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saintmitz Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 imi poate zice cineva ce fel de ulei imi trebuie pt un pegaso de 600?(motorul original de aprilia) cat e de uzat motorul, din ce an e? cred ca cel mai bine e sa te duci la un mecanic si te indruma el. oricum, schimbatul e gratis, platesti doar uleiul si filtrul. right ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 right ) Am sa imi schimb filtrul in sezonul urmator..... am completat uleiul si anul asta merge asa.... iar anul...1991. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Intentionam sa mergem in Ucraina in perioada 4-12 septembrie. Traseul propus traverseaza, de mai multe ori, Carpatii din Ucraina si permite accesul in ceva parcuri nationale (la picior). Km de parcurs cred ca vor fi aprox 1000, care dorim sa se desfasoare cat mai mult pe drumuri fara asfalt, prin zone mai izolate Este nevoie de pasaport si iesirea din tara se face pe la Sighetu Marmatiei. Daca mai intereseaza pe cineva..... Seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTM EXC Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Pe data de 17 septembrie 2010 se va tine in floresti in poligon zilele florestiului , cu ocazia asta vom face un circuit de endurocros participarea va fi gratuit va asteptam.O sa mai revin cu detali. pt mai mult info 0741345918 beny Mesaj completat deci revin asupra evenimentului din 17. Va fi o iesire enduro mai soft si va fi pe data de 19 09 duminica la ora 11 cu plecare din poligonu din floresti [drumil TAUTULUI] unde vom face putina incalzire si se pleaca probabil spre lacul micesti . va asteptam in numar cat mai mare mpentru orice info 0741345918 beni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 salut , sunt prin cluj cu un xt 600 din 92 , si ma lasat amortizorul spate. o sa incerc maine sa caut un service , in caz ca nu gasesc ce am nevoie , ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Cu siguranta cineva te va ajuta. Daca nu te descurci, da-mi un tel: 0744 973 166 Yzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 1. Are cineva cizme enduro SIDI 43 sau 44 (orice model) si-mi permite sa le probez? Ideal ar fi Crossfire. Sau stie cineva unde as putea studia asa ceva prin Cluj sau imprejurimi? Merci. 2. Beni, sau altcineva.. eu nu stiu unde-i poligonu ala.. cine poate sa il localizeze pe google maps? Ma gandesc poate ies duminica si sa stiu incotro sa ma-ndrept ca s-ajung acolo peste deal.. sa nu ajung pe drum sau ceva. Ma gandesc ca ii pe undeva in zona asta: http://maps.google.com/maps?f=q&source...mp;t=h&z=14 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 salut , sunt prin cluj cu un xt 600 din 92 , si ma lasat amortizorul spate. o sa incerc maine sa caut un service , in caz ca nu gasesc ce am nevoie , ma poate ajuta cineva? Cu siguranta cineva te va ajuta. Daca nu te descurci, da-mi un tel: 0744 973 166 Yzu dap , am fost la un baiat , nu are ce sa ii faca , trebuie schimbat amortizoru spate , se pare ca o sa merg asa cu ea spre buc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 O miscare, ceva azi? O plimbare pana sus pe Vladeasa? Am spus ''plimbare'', nu rally raid ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 nu regim competitie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTM EXC Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) se iese sambata la plimbare zona motel gilau pape racatau traseu va fi cel de la maraton marosbike drum forestier va asteptam intalnirea va fi la motel gilau este loc de parcare Editat Septembrie 23, 2010 de KTM EXC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 salut am si eu nevoie de un telescop central pt un pegaso de 600... ma poate ajuta cineva ?? macar cu idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 userul sailordana8 tin minte ca dezmembra un calut ca al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 userul sailordana8 tin minte ca dezmembra un calut ca al tau. am sunat deja si nu mai are.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 incearca la 0754214216 Calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTM EXC Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Caut coechipier(ii) sa ne dam hard enduro zona floresti faget si nu numai. eu posesor de 250 2t si pur si simplu din cati prieteni am cu motor nici unu nu se da mai hard doar plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfigmo Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Caut coechipier(ii) sa ne dam hard enduro zona floresti faget si nu numai. eu posesor de 250 2t si pur si simplu din cati prieteni am cu motor nici unu nu se da mai hard doar plimbari Dupa ce ii fac o revizie la vaca poate merg si eu catre hard...momentan ai vazut si tu cum e cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 nu am mai iesit de ceva vreme, si de abia astept sa ma dau. Anunta cand iesi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Caut coechipier(ii) sa ne dam hard enduro zona floresti faget si nu numai. eu posesor de 250 2t si pur si simplu din cati prieteni am cu motor nici unu nu se da mai hard doar plimbari sunt in aceeasi situatie, pasionat de hard si de zone tehnice in general. camdeodata am un cr 125, si pana iau ceea ce imi doresc (sper ca in max 2 sapt un gas gas ec 300), incerc sa prind cat mai multa tehnica cu asta. ma dau de obicei zona feleac, salicea, faget, dar as merge oriunde e o zona in care as avea ceva de invatat. propun o iesire duminica asta (24 oct). ar fi fain sa ne intalnim undeva in faget, si mai vedem unde mergem. cu cat mai multi cu atat mai bine. tel meu este 0729962991-cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 sunt in aceeasi situatie, pasionat de hard si de zone tehnice in general. camdeodata am un cr 125, si pana iau ceea ce imi doresc (sper ca in max 2 sapt un gas gas ec 300), incerc sa prind cat mai multa tehnica cu asta. ma dau de obicei zona feleac, salicea, faget, dar as merge oriunde e o zona in care as avea ceva de invatat. propun o iesire duminica asta (24 oct). ar fi fain sa ne intalnim undeva in faget, si mai vedem unde mergem. cu cat mai multi cu atat mai bine. tel meu este 0729962991-cristi. domnu' doctor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) domnu' doctor? iep, m-ai nimerit. insa nu imi dau seama cine esti, ne stim de la clinica sau de pe dealuri? dupa poza din avatar nu imi pari cunoscut Editat Octombrie 22, 2010 de cristi_tmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfigmo Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) sunt in aceeasi situatie, pasionat de hard si de zone tehnice in general. camdeodata am un cr 125, si pana iau ceea ce imi doresc (sper ca in max 2 sapt un gas gas ec 300), incerc sa prind cat mai multa tehnica cu asta. ma dau de obicei zona feleac, salicea, faget, dar as merge oriunde e o zona in care as avea ceva de invatat. propun o iesire duminica asta (24 oct). ar fi fain sa ne intalnim undeva in faget, si mai vedem unde mergem. cu cat mai multi cu atat mai bine. tel meu este 0729962991-cristi. Noi iesim in padurea din Gilau...sunt cateva urcari tehnice acolo pe care mie cu vaca mea de LC4 imi e greu sa le fac dar cu cea mai mare placere ti le prezint (stau si ma uit) ...putem stabili o intalnire in Floresti undeva de unde sa venim pe moto catre locurile de care zic...eu stau in Gilau dar vin "in intampinare"...mai vin si altii si de regula se face pauza de papa/beri la Millenium...noi iesim in fiecare weekend asa deci esti binevenit . 0729777770, Vlad. P.S. facem aproape de fiecare data filmari si poze Editat Octombrie 22, 2010 de sfigmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) iep, m-ai nimerit. insa nu imi dau seama cine esti, ne stim de la clinica sau de pe dealuri? dupa poza din avatar nu imi pari cunoscut ai PM, sau daca vrei poti sa te uiti pe /index.php?showtopic=579558 Editat Octombrie 22, 2010 de cervo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate