KTM EXC Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 sambata adica miine ies la hard daca ii dispus cineva call 0741345918 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfigmo Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Maine (31.10.2010) anyone? Se anunta vreme buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Aveti remorca sau mergeti asa pe neve pana la aratura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Aveti remorca sau mergeti asa pe neve pana la aratura? Care cum. Daca poti iesi repede pe camp ii mai simplu pe el. Mai sunt destui care le au inmatriculate si ii totusi mai ok. Am vazut ca ieri erau ceva oameni pe dealuri, a fost un we ok.. nimeni ceva poze? Pun si eu 2 mai interesante de we trecut.. un paraias aparent inofensiv si cel mai important skill in enduro.. sa stii sa dai o poseta eleganta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 bv baieti.. Mesaj completat bv baieti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Care cum. Daca poti iesi repede pe camp ii mai simplu pe el. Mai sunt destui care le au inmatriculate si ii totusi mai ok. Am vazut ca ieri erau ceva oameni pe dealuri, a fost un we ok.. nimeni ceva poze? Pun si eu 2 mai interesante de we trecut.. un paraias aparent inofensiv si cel mai important skill in enduro.. sa stii sa dai o poseta eleganta Superfrumos.....bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 caut discuri de ambreiaj pt o cagiva AR 350, 7 bucati,second,noi....oricum... tel 0742668055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Superfrumos.....bravo Radule sper sa ne mai vedem anu asta la o tura macar.. eu personal voi lipsi urmatoarele 2 we-uri.. si cumva ii nasol ca vremea e foarte buna.. dar, ma duc in concediu si compenseaza oricum. Si daca nu mergem la o Baisoara sau ceva de genu ca o fi prea frig peste 3 sapt, la padure tot a merge. Tot cu sx-u umbli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Am gasit doua moto la pret rezonabil, zic eu, numa bune de endureala: 1050 euro... Se poate vedea in Cluj. Iar cea de a doua, un Super Tenere la 1150 euroi CocMotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Am gasit doua moto la pret rezonabil, zic eu, numa bune de endureala: 1050 euro... Se poate vedea in Cluj. Iar cea de a doua, un Super Tenere la 1150 euroi CocMotors prima data dute sa vezi yamaha apoi mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Radule sper sa ne mai vedem anu asta la o tura macar.. eu personal voi lipsi urmatoarele 2 we-uri.. si cumva ii nasol ca vremea e foarte buna.. dar, ma duc in concediu si compenseaza oricum. Si daca nu mergem la o Baisoara sau ceva de genu ca o fi prea frig peste 3 sapt, la padure tot a merge. Tot cu sx-u umbli? De cand am fost cu voi ultima data pe Baisoara nu mi-am mai miscat "SX-U", inca mi pe pana))) am mers cu Duke corcit de softendureala (rallye raid). Vreau sa ies cu sx-ul ori prin Baisoara ori Faget, mi-ar placea ambele. Adevarul e ca nu m-am dat de multa vreme si musai sa fac umpic de miscare. Mi-am luat "camelbag"si Isostar sa nu mai am surprize cu deshidratarea mi dor sa ies si sper sa ne vedem in curand! Concediu fain Bratucule........sa ne revedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Ieri am vazut si eu 2 KTM-isti si mi a durut sufletul ca nu pot sa ies si eu la enduro:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Am vazut si eu ieri, in fata la Regionala CFR, o platforma cu un KTM pe ea si fara masina. Foarte tare imaginea. Sunt curios daca i-a pus tichet de parcare la capra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 KTM ul acela am vazut si eu:D dar cand mam intors dupa cam 30 min nu era acolo:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 KTM ul acela am vazut si eu:D dar cand mam intors dupa cam 30 min nu era acolo:D :-) ktm -ul acela a fost ieri pe deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 :-) ktm -ul acela a fost ieri pe deal. unele ktm-uri merg pe deal si joia. Nasol ca mi-am luat model exclusiv de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 unele ktm-uri merg pe deal si joia. Nasol ca mi-am luat model exclusiv de weekend lasa ca luam cursuri de la nea' Morar si poate reusim sa prindem reteta si noi.Sa iesim intralte zile decat wheekurile sau x*week Ps el mere sa aiba aderenta.......in wek se mere pe urme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Maine la Faget vine cineva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) ar fi fain sa ne dam pe aici? Editat Ianuarie 10, 2011 de MOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Interesant traseu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottomania Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Delectati-va cu niste filmulete realizate de maniacii din CJ http://www.on-board.ro/video/730/Tura-moto-enduro http://www.vivasport.ro/2010/12/03/excursi...o-spre-micesti/ Primul e editat, al doilea unplugged! Astept parerile voastre legate de trasee care pot fi facute in jurul Clujului. Cele bune comunitatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) Un traseu pentru enduro in zona Clujului pentru incepatori imi poate recomanda cineva? Mersi. Editat Ianuarie 15, 2011 de bogdanmoldo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 !Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Tehnici de pilotaj de la Adrian Raduta: CLICK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 !Mesaj completat Uneori pur si simplu nu iti poti imagina cum merg asa tare baietii astia... Intre timp , o mica parte din enduristii din cluj vor iesi la o tura sambata si duminica ( maine , poimaine) pe lacul din Chinteni. Cine mai vrea sa vina e bine primit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate