Suzuki_RM_125 Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 M-am ales cu un KTM 400 EXC si nu am apucat sa-l calaresc decat 3 ore. Disponibil pentru iesiri de weekend in zona Cluj. Spor! maine la ora 4 fix, intalnire la roata, iesire in faget Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianrus Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 (edited) maine la ora 4 fix, intalnire la roata, iesire in faget Mâine, 27 oct, 16:00, la sensul giratoriu in Feleac? Un telefon? Cati vom/vor fi? Edited October 26, 2012 by adrianrus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yzulyka Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 maine la ora 4 fix, intalnire la roata, iesire in faget Mâine, 27 oct, 16:00, la sensul giratoriu in Feleac? Unde dai si unde crapa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianrus Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 (edited) Unde dai si unde crapa... O informatie cu adevarat completa si relevanta de la un Super Membru pentru un incepator. Prins-am ca e vorba de Restaurant Roata, in cele din urma. Edited October 26, 2012 by adrianrus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yzulyka Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Incepatorule...roata'i roata, iar sensu' giratoriu e sens giratoriu...indiferent de cate stele sunt la avatar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianrus Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 (edited) Incepatorule...roata'i roata, iar sensu' giratoriu e sens giratoriu...indiferent de cate stele sunt la avatar... E scris cu r nu cu R, stimabile. Dar sa nu fim offtopic ca probabil unii cauta informatie si comunitate pe aici. Edited October 26, 2012 by adrianrus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suzuki_RM_125 Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 E scris cu r nu cu R, stimabile. Dar sa nu fim offtopic ca probabil unii cauta informatie si comunitate pe aici. mii de scuze, am avut impresia ca Roata e numai una ) o iesire scurta dar intensa. per total a fost fain de tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yzulyka Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 E scris cu r nu cu R, stimabile. Dar sa nu fim offtopic ca probabil unii cauta informatie si comunitate pe aici. Nu fi mai catolic decat Papa...cu P mare. Spor ! mii de scuze, am avut impresia ca Roata e numai una ) o iesire scurta dar intensa. per total a fost fain de tot Roata'i numa' una, relax. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T I M B E R L A N D Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Nu fi mai catolic decat Papa...cu P mare. Spor ! Roata'i numa' una, relax. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Maaa! unde ati fost pana la urma? la roata cu R mare sau la ceva rotunda(giratoriu) de prin feleac? ) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorabr Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Nu are legatura cu iesirile , dar e enduro din cluj daca ma poate ajuta cineva care si-a schimbat ambreiaju la un suzuki rmz 250 2007 cu 2 placi de frictiune ( platesc ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasbogdan Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 salutari care v-ati pierdut o carena de Husqvarna partea stanga ... neagra ..pe dealurile din Floresti ....o gasiti la mine ..toate cele bune!!!! Misu!!!De ce duci "drujba" aia pe motor?)))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suzuki_RM_125 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 maine ... o iesire prin hoia daca vremea tine cu noi, asa de inchiderea sezonului. Daca sunt amatori, sunteti bineveniti. ciao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 maine ... o iesire prin hoia daca vremea tine cu noi, asa de inchiderea sezonului. Daca sunt amatori, sunteti bineveniti. ciao Eu m-as baga.Stabileste o ora eventual si ne auzim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishy86 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Caut un omulet , pe care l-am vazut de cateva ori in trafic , o data avea pe platforma un motocross si conducea un Tico alb + remorca ! Zona grigorescu . Daca stie cineva cum pot da de om as fi recunoscator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piti_biker Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 cautal pe sebi..sigur el era baiatul ce are service langa fabrica de bere.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishy86 Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Caut un omulet , pe care l-am vazut de cateva ori in trafic , o data avea pe platforma un motocross si conducea un Tico alb + remorca ! Zona grigorescu . Daca stie cineva cum pot da de om as fi recunoscator L-am gasit pe om ! Mersi piti_biker pentru indrumare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danysenda Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Salut .Propun o intalnire a forumistilor din Cj si nu numai,de deschidere a sezonului undeva prin mijloc la martie ,facem o tura buna si ne oprim la un schimb de impresii la un mic/bere/maslina,ce a fi.Daca se contureaza treaba urmeaza sa stabilim mai bine si data,locatia si traseu.Hai noroc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suzuki_RM_125 Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 la cum se arata vremea ... eu sper sa dau pedala mai repede de mijlocul lui martie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T I M B E R L A N D Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 (edited) da esti bolnav sau de ce zici ca numa in martie dai pedala? noi iesim aproape zilnic....sau avem oare alt fel de motociclete? sau nu prea conteaza nu? Edited February 16, 2013 by timberland0910 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danysenda Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 nici una nici alta,ideea ii sa fim cat mai multi,sa isi intre toata lumea in sezon,pentru ca sunt care acuma nu au bani de asigurare sau tre sa repare nu stiu ce sau lucreaza ceva sau ceva....stii? Urmeaza sa ne intelegem toti,aici , nu fac eu reguli ,dupa cum am zis...data,locatia,etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 (edited) Am fost si eu azi cu o gasca,intr-o "tura de enduro". Aveti 2 filmulete aici: http://www.youtube.com/watch?v=kj2eaMkWVsc http://www.youtube.com/watch?v=bAM_hk8ITJ0 !!! Mai am unul,il postez mai incolo! Al treilea filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=mRS3r1_E69M ! Edited February 18, 2013 by cristianstrt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madar Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 - o duminica superba - o poza superba . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suzuki_RM_125 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 daca sunt amatori de o dezmortire pe coclauri, maine in jur de 11 la circuitul de motocros din Floresti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpeter Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 daca sunt amatori de o dezmortire pe coclauri, maine in jur de 11 la circuitul de motocros din Floresti. pe unde vine circuitul ăsta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts