young rider Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 salutare! mai baietzi , cum doamne iarta-ma pot sa scot io sita din toba la minsk???nu vrea nici de nebuna sa iasa...please help me!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 las-o varule acolo unde e, nu face ca mine, ca nu obtii nimic. e 2 timpi, si chiar si fara tzevi, tot suna a trabant. iar tobele propriuzise, cu site cu tot, au fost gandite pentru randament cat mai bun al motorului. daca le scoti, nu numai ca nu castigi putere/performanta, ci din contra, pierzi. se duc "intestinele" motorului de zici ca nu-i adevarat. si in plus, fara site ai parte de amenzi... GARANTAT. concentreaza-te mai bine sa mearga motorul brici, sa-l "hranesti" cu ce trebuie, benzin si oloi de calitate, bujie beton, caucioace bune si la drum cu tine in primavara. hai numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 man ... poate ca omul vrea sa o scoata doar ca sa o curete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 Ontopic: nu stiu de ce, dar ma indoiesc amarnic... poate pen' ca stiu din ce material e facut tanaru' biker...) de la cine crezi ca a auzit de scos sitele?!? sau ma rog, cel putin si eu i-am zis, cand nu stiam rolul tobelor la motoarele in 2 timpi... Offtopic: tu ce mai faci EZ? puiul mic ce face? si consoarta? va salut, numai bine P.S> stie careva despre Virago de 400 cu B 96 RIV? in ce stare e? ca eu l-am testat si mi se pare aproape impecabil. si cica il vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 1, 2004 Autor Share Postat Decembrie 1, 2004 DA , vreau sa le scot ca sa le curatz...am scos shi shurubul , numai ca nu iese , cred ca are prea multa kalamina in ea toba...tokmai de-aia vreau neaparat sa scot sitele sa le ard(curatzarea cea mai buna) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 1, 2004 Autor Share Postat Decembrie 1, 2004 repede sari , ARES , shtiu ka ma cunoshti , shi shtii ka sunt dement ,dar am intzeles ca nu ajut cu nimik motorashul meu daca scot sitele , asha ca vreau doar sa le kuratz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 bun nebun avem intre noi tovarashi... bravo mai young. curatza bine. nush cum e la minsk da ar trebui sa iasa un pic fortat, exact cum ai banuit, calamina, ulei nears si intarit bine acolo dealungul timpului solidifica bine suprafetele. numa bine si tine-te numa de lucruri bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 @ ares: eu fac binisor fara sa excelez PUIUL face bine ... e sanatos si isi face de cap ... CONSOARTA ... e ... cum sunt tinerele mame ... oboseala, stes, etc ETZ-ul asteapta timpul ca sa fie reparat si niste modificari estetice de anvergura dar timpul e ... mai exact nu e @ Young rider: poti sa le cureti fara sa le desfaci exista o solutie care se baga in benzina si arde toate depunerile in caz ca nu gasesti asa ceva si daca nu sunt chiar infundate poti face si in felul urmator: -cobori acul de dozaj pt a saraci amestecul -incalzesti motorul si dupa aia il turezi puternic -il tii in ture pana cand observi ca fumul scos incepe sa fie mai curat (inaintea trebuia sa fie f albastru) -nu il tine totusi prea mult turat pt amestec sarac inseamna si ungere slaba -daca nu merge din prima il mai lasi putin la relanti sau dai o tura cu el fara sa il turezi ... sa se racoreasca nitel si repeti procedura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 2, 2004 Autor Share Postat Decembrie 2, 2004 ai idee unde pot gasi solutzia respectiva , mi-ar fii mai ushor sa bag aia in benzina decat sa fac 200 de manevre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 5, 2004 Share Postat Decembrie 5, 2004 daca vrei sa scoti sitele baga o teava in toba si impinge-le! la tobele de minsk si noi ies greu sitele! eu am pus doua tobe pe ij-ul 56... nu scapi de zgomotul de 2t dar suna mai gros, acceptabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 5, 2004 Autor Share Postat Decembrie 5, 2004 deci nu strik nimik daca bag o tzeava in toba shi imping , nu?Ma gandeam ca indoi ceva prin ea shi de-aia am zis sa va intreb pe voi mai intai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 vezi ca exact la iesire in spate la toba..are de jur in prejur o buza ... asa incet incet cu patentul o desfaci itit iasa sita complet afar....nu stiu daca mai inteles??? uite o schema facuta in graba bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 12, 2004 Autor Share Postat Decembrie 12, 2004 nu am intzeles mai nimik , sincer...orikum mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 nu am intzeles mai nimik , sincer...orikum mersi! O alta varianta de a curata tobele fara sa le desfaci (desi nu cred ca poate fi chiar asa de greu) ar fi sa le scoti, sa torni benzina in ele si sa dai foc. Chestia asta o stiu de la un mosneag, nu am incercat-o si nu stiu cat de eficienta poate fi dar s-ar putea sa mearga si de stricat nu prea are ce sa strice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 a mai incercat unu asha ceva...singura diferenta este ca el a bagat autogenul si acuma toba arata de parca motorul a fost forjat la greu... acuma...cu turnatul benzinei s-ar putea sa nu iasa asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 nu shtiu eu ce e inauntru in ea , ka daca aesh shtii poate nu mi-ar fii teama sa bag ceva shi sa imping....ce zicetzi strik ceva daca bag o tzevusha ceva shi imping sa iaia afara???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 bă frate ...fă-le ce le faci şi nu mai cere sfaturi că oricum sunt doar orientative... după ce le tunezi nu spui şi nouă ce şi cum a ieşit... şi dacă nu îţi convine cum mere Minskul cu tobele modificate găseşti la Tunaru noi P.S.: sfatul meu---nu umbla în ele să scoţi sitele, tobele sunt calibrate pt .motoarele de 2T să dea randament maxim Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 14, 2004 Autor Share Postat Decembrie 14, 2004 nu vreau sa le scot definitiv , vreau sa le skot doar ka sa le curatz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 dude, vorba Lupului , daca la tobe ti-e frica sa iti bagi nasu, sa te vad la carburatie si electrica... sfat prietenesc: fara frica, doar e fier ce dreq, iti recomand doar grija; ziceai ca taica-tu se pricepe cat de cat, ask for help, dar la fata locului, nu pe forum, ca dupa cum vezi, daca ti se da solutia, ori nu pricepi (vezi ca Roby are dreptate, "buza" aia de care zice el, este asemanatoare cu fundul paharelor de carton folosite de McDonalds pt cafea si cola, tehnic vorbind, este un altfel de NIT). Oricum inveti ceva. mai vezi www.dansmc.com Procedezi cu surubelnita ca cei de la vulcanizare cand incearca sa scoata cauciucul de pe janta cu leviere... numa bine, si ne mai auzim pe yahoo mess. P.S> sper ca data viitoare cand ne auzim pe yahoo, sa fi scos nenorocitele de site din tobe... ca altfel nu vorbesc cu tine. glumesc. da numa sa nu am treaba in momentul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 17, 2004 Autor Share Postat Decembrie 17, 2004 le-am scos , gata!le-am scos si am ars tot de calamine , acum e totul ok..... oricum , ma bate gandul sa incerc o toba sport pentru 2T ....cred ca una de scooter de 125 s-ar potrivi....ma mai interesez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Posted: Nov 26 2004, 07:51 PM Azi e 16 Dec 2004. Ia incearca cat ti-ar lua sa le pui la loc!!! Spor la treaba cumetre Sisif!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 17, 2004 Autor Share Postat Decembrie 17, 2004 oricum , mai am...trebuie sa imi vina piesele de la vopsit...shi atunci o asamblez in totalitate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 17, 2004 Autor Share Postat Decembrie 17, 2004 ce miştocari sunteţi! nu am mai fost la curte la ea de o luna de yile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 (vezi ca Roby are dreptate, "buza" aia de care zice el, este asemanatoare cu fundul paharelor de carton folosite de McDonalds pt cafea si cola, tehnic vorbind, este un altfel de NIT). Oricum inveti ceva. deci am avut dreptate..man...eu am scos sita exact asa cum tiam spus si tiam facut planul...pina la urma cred...nu cred ca sigur ai scoso asa cum tiam zis eu...ca sub alta forma nu puteai ...doar daca taiai toba in doua.... oricum felicitari ca ai reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate