AK_Raptor Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 Daca am retinut bine actualizarea iritrack se face la 20-30 minute odata. Eu oricum tin fereastra cu live stage deschisa tot timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 (editat) Francois a abandonat ca si-a fracturat umarul.Romeo nu are probleme si chestia cu moralul nu tine . De dimineata masina de asistenta statea blocata in nisip la 200km de locul de intalnire -probleme tehnice. Editat Ianuarie 6, 2005 de Nitescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 (editat) Romeo se pare ca e intepenit de ceva vreme. N-a ajuns inca la CP1... Ciudat e ca si actualizarea pozitiei lui e de la ora 11.32 GMT Ettiene a trecut de CP1 Editat Ianuarie 6, 2005 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 se pare ca si Romeo abia la 14:46. sa speram ca e asa. oricum trackul are ceva bai ca mi-a aparut si ca e scos din uz la un moment dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 sa speram ca i s-a stricat doar emitatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 ba baieti, cu parere de rau dar cred ca nu e de la upgrade !... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 (editat) si io banui de ceva timp ca nu-i de la upgrade da mie frica sa zic. oricum pe lista de abandonuri pe azi nu-i trecut. sper sa nici nu fie Editat Ianuarie 6, 2005 de sc11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 vezi ca s-a actualizat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 (editat) Ba este de la upgrade, cel putin pana la noi vesti.. . . adineauri a facut refresh si arata ca facuse 162 km. . dar tot nu este in timing iritracku pentru ca fost inregistrat la CP1, care este mult mai departe de markerul de 162 km. dar daca s-a ratacit si nu stie nimeni de soarta lui?! Ca nu ar fi prima oara cand se intimpla o rataceala. . Ca sa fie declarat un abandon, trebuie sa stie intaii cineva de soarta lui, si sa declare el abandonul. Editat Ianuarie 6, 2005 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 (editat) UPDATE: iritrack l-a localizat la o distanta parcursa de 322 km, acum zece minute, intre CP1 si CP2. O sa-l apuce noaptea pe traseu. . .mai are inca 347 km si vine frigul nocturn Editat Ianuarie 6, 2005 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 mergeeeeeee yessss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 fratilor, care e ora lor de acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 (editat) Este 16:13. Mai are 47 de km pana la CP2, unde baga benzina. Cred ca abandonul lui Vuillet l-a demoralizat un pic, a redus azi viteza, plus cred ca l-a ajuns oboseala. . E ciudat de ce a avut o viteza medie de 39,6 kmh. Editat Ianuarie 6, 2005 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 Este 16:13. merci. deci cu doua ore in urma ! m-am uitat si eu acum. romeo e bine bai baieti. hai ca ii dau un tel lui szabi si va dau de veste daca stie ceva de la szolt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 (editat) UPDATE: vizibilitate redusa de la start,de azi dimineata (100 metri vizib.) . .deci se explica viteza redusa a lui Romeo. . .acum e si o furtuna de nisip pe traseu, deci dispar si urmele lasate de cei din fata. . .este foarte grea etapa de azi. . debutantii au de trecut prin ore grele dpdv fizic.. . furtuna de nisip explica si problemele cu iritrack. Sa dea Domnu sa termine Romeo etapa, chiar daca ajunge la 3 noaptea. Fuck the penalties! Macar sa ajunga teafar la Tichit. Editat Ianuarie 6, 2005 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsiss Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 conform ultimei actualizari e cam trecut de CP 2.... asta spre usurarea noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 6, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 6, 2005 nasol cu iriTrack asta, iti da emotii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 conform ultimei actualizari e cam trecut de CP 2.... asta spre usurarea noastra da enduritii ! cred ca a scapat ! a trecut de cp2 si ajunsi la final sunt numai 9 centauri ! deci toti sunt in aceeasi situatie ! nu e singur pe acolo. va termina sigur. o simt frate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 6, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 6, 2005 sper sa fie ok, multa bafta romeo ps: de unde faza asta cu 'centaurii' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 merge impreuna cu ettiene vulliet. cred ca se ajuta ! hai ca se rezolva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 sper sa fie ok, multa bafta romeo ps: de unde faza asta cu 'centaurii' daca nu ai mai auzit-o cred ca ti s-a parut ciudata rau , este ? asa ii numeste prezentatorul de la eurosport ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsiss Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 mie mi-au intrat unghiile in palma de atita strins pumni dra vad ca are ceva efect. bine ca e totul OK si dac ajunge in timp util poate se mai si odihneste pentru miine. In afara de asta ramin masca la timpi pe care ii scot cei din fruntea clasamentului. Aia parca au elicopter sau merg direct pe sosea de scot timpi astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsiss Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 dupa actualizarea de la CP2 acolo e un grup destul de mare care cred si spermerg impreuna si se mai si ajuta din cind in cind ca doar asa-i frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 dc se pastreaza ritmul (si nu cred sa se imbunatateasca ca se si intuneca) reiese din calcul ca vor ajunge pe la 2 si ceva ora rom. numai sa ajunga odata cu bine ca m-a cam stresat tura de azi. va dati seama pt ei cum a fost. miine plecarea e la 7.30 macar si nu la 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate